wXRP do të nisë në blockchain Ethereum në dhjetor

Rrjeti XRP ende duket se po prezanton, pavarësisht nga shqetësimet e tij qeverisëse.

wXRP do të nisë në blockchain Ethereum në dhjetor

Nëse gjithçka shkon te strategjia, Wrapped XRP (wXRP) sigurisht që do të vijë në blockchain Ethereum (ETH) muajin e ardhshëm, falë Wrapped com. Veprimi tregohet për të lejuar pronarët e XRP të komunikojnë me aspekte të parave të decentralizuara, ose DeFi, të tilla si kryerja e marrëveshjeve të zgjuara për përdorim në huazim, si dhe huamarrje, shkëmbim me altcoin, përmes simboleve të tyre indigjene. Aktualisht, rrjeti mund të merret vetëm me dërgimin, marrjen, si dhe mbajtjen e XRP.

Simbolet e mbështjella janë para elektronike të ruajtura në një kasafortë elektronike si dhe të përdorura në një zinxhir të ndryshëm blloku Simbolet e dukshme të mbuluara përbëhen nga Wrapped Bitcoin, i cili funksionon në blockchain Ethereum, si dhe Wrapped Ethereum, i cili e transformon ETH në kriterin ERC-20. wXRP me siguri do të kishte një proporcion shkëmbimi 1:1 me XRP, me kujdestarinë e ofruar nga Hex Trust.

Në një postim në Twitter të publikuar më parë sot, David Schwartz, CTO i Ripple, deklaroi se wXRP me siguri do të ishte "shumë zinxhirë" Ndërsa Ethereum vazhdon të jetë blloku i opsionit për lëshimin e simboleve të mbuluara, tarifat e tij të larta të gazit në fakt kanë krijuar disa konflikte midis adhuruesve të kriptos. në Ycharts com, kostoja tipike e gazit për zbatimin e marrëveshjes së zgjuar të Ethereum është rritur në të vërtetë në 184 dollarë. Asimilimi me shumë zinxhirë mund t'i lejojë klientët të mbulojnë XRP-në e tyre në zinxhirë që kanë kosto të reduktuara shumë.

Ripple Labs 1, 2021 për të kërkuar që Shoqëria të ndërhyjë me bankat e njohura, të tilla si Telekomunikacioni Financiar Ndërbankar në mbarë botën për To, me tarifa të reduktuara si dhe me kohë më të shpejta negocimi. Për ta bërë këtë, kompania Ripple ka zhvilluar në fakt aplikacionin e saj të softuerit sipërmarrës, Megjithatë Net, për promovimin e transfertave ndërkufitare të parave. në, blerjet nuk janë kryer XRP, si dhe për të monedhës është përdorur vetëm

Dhjetorin e kaluar, ofruan likuiditet. Komisioni i Shkëmbimit të Letrave me Vlerë në SHBA si dhe Ripple (SEC) faturuan, si dhe 2 nga drejtuesit e tij, me 1.3 miliardë dollarë për ofertat mbrojtëse të pa listuara duke ofruar kapitalistëve të XRP Ripple midis 2010 dhe 2019. grupi i ligjshëm nuk ka strategji të sqarojë me KSHZ-në si dhe është e sigurt që kryetari i firmës qeverisëse Gary Gensler, me siguri do të largohet.

kostum i përsëritur.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju