Pa sigurinë kuantike, e ardhmja jonë e blockchain është e pasigurt

A mundet që teknologjia moderne e përmirësuar e blockchain të globit të decentralizuar të fitojë luftën me një sistem të madh kompjuterik kuantik të dhimbjeve të kokës?

Pa sigurinë kuantike, e ardhmja jonë e blockchain është e pasigurt

Lajmet se 2 grupe studiuesish kinezë kanë arritur në të vërtetë përfitimin kuantik – një term teknologjik për kur një sistem kompjuterik mund të bëjë veçori që kalojnë atë të një sistemi kompjuterik të përjetshëm – mund të jetë sinjali se ne kemi arritur vërtet në një epokë krejt të re. Ndërsa procesori kuantik 54-kubit i Google, Sycamore, u bë shembulli i parë i njohur i kompjuterit kuantik në fazat e hershme, informacioni më i përditësuar nga Universiteti i Shkencës dhe gjithashtu Teknologjia e Kinës në Hefei është më efektivi. ende dëshmi se ne kemi kaluar në të vërtetë rubikonin e informacionit.

48a75108e554c35d9e131ee66101cb1b - Pa siguri kuantike, e ardhmja jonë e blockchain është e pasigurt - 9

Por pavarësisht nga faktorët e shumtë për t'u kënaqur nga këto përparime, ka edhe faktorë për t'u shqetësuar. Ndërsa ne të gjithë mund të presim me entuziazëm ditën kur mund të parashikojmë bllokimin e trafikut, të dërgojmë ekzaminimin e kafshëve shtëpiake në botime në sfond ose të përcaktojmë probabilitetin e dikujt për të marrë qeliza kanceroze dhe më pas projektuesi një terapi të veçantë – e bërë në sekonda – fuqia e tij domethënëse ka një anë të errët.

Ndoshta më e frikshme për një kulturë kaq të varur nga uebi, kompjuteri i shkallës kuantike vë në rrezik çdo kornizë tonë elektronike. Rrjeti ynë modern është kriptografi e përmirësuar – duke përdorur kode dhe gjithashtu truket për të mbrojtur ndërveprimin ekskluziv dhe gjithashtu hapësirën e ruajtjes së informacionit. Por për kriptovalutat si Bitcoin (BTC) dhe gjithashtu Ether (ETH), për të cilët ky parim është themelor, një sistem kompjuterik kuantik plotësisht efektiv mund të nënkuptojë vjedhjen e miliarda dollarëve me vlerë ose dëmtimin e një zinxhiri të tërë blloku. Me markat elektronike papritmas të falsifikuara, parimi i vërtetë i "pronësisë" buxhetore sigurisht që do të duket simpatik.

Related: Duke folur për të ardhmen elektronike: kompjuter kuantik dhe gjithashtu kriptografi

Kur unë fillimisht drejtova paranë elektronike në fund të viteve 1980, sistemet kompjuterike kuantike ishin vetëm një rekomandim akademik. Ndërsa ne të gjithë ishim të ditur për ardhjen e tij të pashmangshme (ata që operojnë në teknologji zakonisht kanë njohuri të thellë për të ardhmen që do të fusni drejt nesh me ritme marramendëse), në një botë ku nuk kishim parë as shfletuesin e parë të internetit, ne me të vërtetë nuk investoi shumë kohë duke pasur parasysh atë që u shfaq edhe më pas si teknologjia moderne e së ardhmes së thellë. Mbi një kompjuter Deloitte në fakt kanë ndryshuar. Bitcoin në 3 vitet e ardhshme, kriptomonedha me siguri do të rregullohej mirë dhe gjithashtu do të mbajë vlerën e pothuajse 3 trilion dollarëve. Ky vlerësim nga Kur gjendet se mbi 25% e të gjithë është mund të fshihet në një grevë të vetme, e cila në kohën e krijimit total deri në pothuajse 300 miliardë dollarë. Jo sigurisht që do ta bënte atë tre mijë herë më fitimprurës sesa hyrja ideale e mëposhtme. është kuantike që mendoni për atë 10% të PBB-së së globit

410c36b857bafae22258b260d6ef6228 - Pa siguri kuantike, e ardhmja jonë e blockchain është e pasigurt - 11

Për më tepër, që parashikohet të mbahet në kriptomonedhë deri në vitin 2025, kjo ndjeshmëri shkon me shpejtësi nga shqetësuese në e frikshme. Chelsea Manning vetëm Edward Snowden po llogarit rreth kthesës, megjithatë ne kurrë nuk kemi qenë edhe më të ndjeshëm ndaj tij. Sfondi autoritar na zbulon se nuk janë thjesht kiberpunkë, terroristë kibernetikë dhe gjithashtu kompani kriminale nga të cilat duhet të kemi frikë. qeveritë federale, gjithashtu. Rusia dhe gjithashtu Kina zbulimet e viteve të fundit i zbuluan globit atë që një nga qeveritë federale më efektive në botë mund (dhe gjithashtu sigurisht do të bënte) kur askush nuk e shikonte. Fuqitë kuantike si

Ndërsa dhe kuantike kanë teknikat e tyre inovative të shtytjes dhe gjithashtu rregullimit të popullsive të tyre. kompjuteri kuantik thjesht do të mbingarkonte tiraninë e tyre. Dhe ne aktualisht kuptojmë disa raste të një kompjuteri shumë të hershëm Bitcoin, për të vënë bast kundrejt një ylli të nivelit shtetëror që merrte duart e tyre në një sistem Ata shumë të zhvilluar përpara një kompanie personale, sigurisht që do të ishte i çmendur. . kuantike kur ata marrin këtë teknologji moderne, ata nuk do të vijnë thjesht për ju

Is

Me siguri do të lexojë mesazhet tuaja, dhe gjithashtu çdo e-mail, IM ose letër që keni dërguar ndonjëherë më parë duke përdorur kriptografinë e vjetër; Aktualisht në dispozicion me të renë e tyre është master-key. Ka një opsion? Sfida jonë kuantike ne hasim në progresion të blockchain saktësisht se si të sigurohemi nga kapaciteti i tyre i tmerrshëm. Shtimi i grupit dhe gjithashtu unë në rrjetin xx kam investuar në të vërtetë dy vitet e fundit duke prezantuar kuantumin tonë të sigurt dhe të sigurt si një metodë për të zgjidhur atë problem. Ekziston një shtresë shtesë e sigurisë së privatësisë personale me

Atje, DApp, bartësi xx, i përparuar për copëtimin e meta të dhënave, sigurisht që do të jetë një metodë shtesë për t'u mbrojtur kundër yjeve të dëmshëm të pajisur me kuantikë. tona sigurisht që do të jenë shërbime të tjera të ndryshme nga tendencat e ndryshme, ato thjesht nuk po vijnë mjaftueshëm shpejt. Blockchain janë faktorë për të supozuar se ndryshimi i ardhshëm Për-llogaritës nuk do të silurojë mundësitë e Institutit Kombëtar të një globi krejt të ri dhe të decentralizuar të përmirësuar teknologjinë standarde. , Shtetet e Bashkuara janë të "kriptografisë post-kuantike", dhe gjithashtu

Në kuantike, aktualisht po mendohet për 69 teknika të reja të mundshme për The dhe gjithashtu parashikon të ketë një kërkesë draft deri në vitin 2024, e cila më pas mund të dalë në të gjithë net.blockchain janë gjithashtu vërtet disa strategji kriptografike që sigurisht do të ishin plotësisht të përsëritura në një postim në blog-

Ndërsa globi. metoda jonë thelbësore e kontratës dhe gjithashtu markat elektronike janë më të ndjeshmet, dhe gjithashtu zhvillime të tilla si kriptografia e bazuar në rrjetë na japin shërbime të parafabrikuara për të kryer në gjeneratën vijuese të teknologjisë moderne, dhe gjithashtu ka strategji më të fuqishme të njohura. Sistemi ynë i madh kompjuterik Ne i llojit që unë kam rilyer në dhimbjet e kokës tuaj Nuk është ende këtu, mendjemadhësia dhe gjithashtu ndjenja e pakufishme e lagjes sonë e këndvështrimit pozitiv të lirë (zakonisht një pronë) mund të na lënë të nënshtruar kur të vijë përfundimisht.

Nëse dy vitet e fundit në të vërtetë kemi parë një përvetësim mbresëlënës jo vetëm të kriptomonedhës, por në të njëjtën mënyrë, vështrimi se decentralizimi mund të jetë një opsion për shumë nga çështjet që gjejmë në kulturat e blockchain sot. Tani po fitojnë luftën.

David Chaum sigurisht që do të ishte një keqardhje e madhe për të hedhur betejën për shkak të faktit se ne nuk e morëm seriozisht këtë rrezik kumulativ për sigurinë e blockchain dhe gjithashtu privatësinë personale. E dimë që e dimë, ne mund të ruajmë garancinë bazë të "Kumbarit të Privatësisë". Dr teknologjinë moderne dhe gjithashtu rinovon joshjen e saj. Chaum që duket si diçka për t'u kënaqur. Në mesin e shkencëtarëve më të hershëm të Universitetit dhe gjithashtu një kriptograf me famë botërore dhe gjithashtu mbështetës të privatësisë personale. Kalifornia si Blockchain Berkeley fillimisht sugjeroi një opsion për mbrojtjen e meta të dhënave me rrjete të kaskadës së përzierjes në 1979. Dr 1982, argumentimi i tij në Chaum of Today, Dr u bë propozimi i parë i njohur i një metode Chaum është. Themeluesi Elixxir u zhvillua për të krijuar eCash, paranë e parë elektronike dhe gjithashtu bëri pagesa të ndryshme për të mbrojtur sistemet e votimit në vitet 1990. Praxxis, blockchain (*) (*) e (*), (*) dhe gjithashtu rrjetin xx, i cili përfshin vitet e tij të studimit kërkimor dhe gjithashtu pagesat në fushën e kriptografisë dhe gjithashtu privatësinë personale për të ofruar shërbime të avancuara (*) .

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju