A do të mbajë Bitcoin 60 mijë dollarë? Të dhënat sugjerojnë se "shkakëzimi i levave është afër përfundimit".

Humbjet e përditshme prej 8% dëmtojnë për një kohë të gjatë, megjithatë nuk u shqetësoni për ekspertët ende bullgarë.

A do të mbajë Bitcoin 60 mijë dollarë? Të dhënat sugjerojnë se "shkakëzimi i levave është afër përfundimit".

Bitcoin (BTC) zgjeroi rrëshqitjen e tij më 16 nëntor pasi aktiviteti i kostos së BTC u kthye në ekzaminim 60,000 dollarë.

66047a61fd29f50703e2bc291beefb1d - A do të mbajë Bitcoin 60 mijë dollarë? Të dhënat sugjerojnë që lëkundjet e levës 'afër për t'u përfunduar' - 11

Bitcoin përfundimisht mbyll boshllëkun e madh të CME

Të dhënat nga Cointelegraph Markets Pro si dhe TradingView zbuluan se BTC/USD u ul me 8% nga nivelet më të larta rajonale të së hënës mbi 66,000 dollarë.

Duke u kërcyer me 60,350 dollarë në Bitstamp, të dyja megjithatë tregtohen me çmimin më pak të shtrenjtë duke pasur parasysh që 6 nëntori.

Ndërsa investitorët me levë e ndjenë me të vërtetë shqetësimin, perspektiva pozitive mbeti se "lëkundjet" e vendosjeve në shkëmbimet e nënprodukteve po i afrohej përfundimit, me një rifillim të avantazhit duke marrë kontrollin më pas.

Bitcoin trajtohet më mirë për të mbyllur një boshllëk të kontratave të së ardhmes CME në pozicion për më shumë se një javë, një hap i përjetshëm që në fakt ishte përgatitur që nga momenti kur u shfaq boshllëku.

972e19b349bf8ea2ccc16e9b18e70ab6 - A do të mbajë Bitcoin 60 mijë dollarë? Të dhënat sugjerojnë që lëkundjet e levës 'afër për t'u përfunduar' - 13

Ndërsa debatet e mëparshme gjithashtu preferuan një udhëtim në 59,000 dollarë, megjithatë, mundësitë e një rënieje të renditur nën 60,000 dollarë qëndruan në kohën e kompozimit.

Tregtari Peter Brandt, duke marrë në konsideratë mundësitë e mundshme të blerjes, ekspozoi një nivel të kërkuar prej më shumë se 50,000 dollarë.

"Unë jam i interesuar të blej BTC rreth 53,000 dollarë dhe ETH rreth 4,030 dollarë," pohoi ai si përbërës i vërejtjeve në Twitter.

Ai theksoi se ai nuk ishte "arush" dhe gjithashtu nuk parashikonte gjithmonë humbjen e Bitcoin në ato shkallë.

Çfarë ka në një muaj?

Të tjerët, në të njëjtën kohë, zvogëluan BTC-në, në një muaj që në fakt është specifikuar nga nivelet më të larta të të gjitha kohërave, si dhe nga paqëndrueshmëria e lidhur.

Të ngjashme: Bitcoin në fakt ka vonuar, megjithatë më poshtë është arsyeja pse investitorët profesionistë ende parashikojnë 80 mijë dollarë deri në janar

Një kthim në ndihmën e rregullt mujore, për shembull, sigurisht që do ta poziciononte Bitcoin në 58,000 dollarë.

"Nëse BTC do të shkojë për një përpjekje të ritestimit të nivelit mujor (jeshile)... Do të duhej të ndahej nga kjo linjë e zezë e trendit rritës," komentoi investitori i tij si dhe eksperti Rekt Capital në një grafik informativ që zbulon shkallët të hënën.

“Humbja e kësaj linje trendi ndoshta do të konfirmonte që ky ritest mujor do të ndodhë. Deri atëherë, vetëm paqëndrueshmëria e konsolidimit.”

e94fa6b67579c7d735c9a10cf398476e - A do të mbajë Bitcoin 60 mijë dollarë? Të dhënat sugjerojnë që lëvizja e levës 'afër për t'u përfunduar' - 15

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju