Pse markat kryesore globale po eksperimentojnë me NFT-të në Metaverse?

Është asimilimi i simboleve të pandryshueshme drejt e në Metaverse që ka nisur në fakt ndryshimin e komunikimeve tona në globet online.

Pse markat kryesore globale po eksperimentojnë me NFT-të në Metaverse?

Blockchain është një inovacion thelbësor që e ndan veten nga inovacione të tjera të ndryshme duke zgjidhur në fakt koston e dyfishtë me shfaqjen e blockchain-it të Bitcoin në 2008. Simbolet e pandryshueshme, ose NFT-të, u nxitën nga inovacioni i blockchain i cili solli mungesë, si dhe ndërveprim për simbolet e pandryshueshme . Por, çfarë duhet të bëjnë inovacioni i blockchain si dhe NFT-të me Metaverse? Pse bizneset e mëdha po eksperimentojnë me NFT-të në Metaverse?

Metaverse

Termi "metaverse" fillimisht u shfaq në vitin 1992 kur Neal Stephenson lançoi historinë e tij fantastiko-shkencore Snow Crash Në këtë botim, njerëzit angazhohen me njëri-tjetrin si dhe me përfaqësues të programeve të softuerit, si personazhet në një zonë tredimensionale që funksionon si një alegori për jetën reale. Ndërsa ishte Stephenson ai që fillimisht e përdori termin, koncepti i një ndjekësi të rrjetit të bazuar në realitetin dixhital po rishikohej aktualisht nga drejtuesit e rrjetit në fund të viteve 1970 si dhe në fillim të viteve 1980 që vizualizuan rrjetin e së ardhmes si një zonë e përbashkët online. Një zonë ku bota jonë reale përzihet me internetin si dhe prodhon dhoma krejt të reja të dixhitalizuara diku në mes.

Në këto dhoma, rregulloret ndryshojnë. Njerëzit bëhen ajo që dëshirojnë në jetën e tyre të përditshme. Ata ndajnë psikikën e tyre me personazhet elektronikë, si dhe mund të sjellin idhujtarët e tyre elektronikë drejt e në këtë glob. Tani që fjala "Metaverse" ka fituar në të vërtetë kontrollin në rrymën kryesore, disa në fakt kanë marrë guximin drejt konceptimit të metaverses.

Por, specifikimi i metaverses është akoma më tepër një bast. Ashtu si në ditët e para të internetit, shumë nuk e kishin idenë se çfarë do të përfundonte me siguri, për të mos përmendur që me siguri do të përdorej për versionet e shërbimeve si Uber, Amazon si dhe Netflix.

Për individët që pretendojnë se Metaverse me siguri do të jetë ky ose pikërisht këtu, sipas këndvështrimit tim, askush nuk ka vërtet ndonjë lloj koncepti të dimensionit të saktë të Steven Spilberg si dhe gjerësinë e tij. Lojtari i gatshëm Një ata që ende nuk e njohin atë që Ernest Cline është,

Filmi i lidhur i drejtuar nga Sci si dhe bazuar në "Lojtari i gatshëm Një" unik

Metaverse i krijuar nga Web ia vlen t'i hidhet një sy.

Dy: the-fi apo e vërteta blockchain? në OASIS mund të zhvillohen si Metaverse si dhe në modele 3.0 Web që me siguri do të formojnë globin në 10-15 vitet e ardhshme

d5267c4f5718fece34311344513b82cd - Pse markat kryesore globale po eksperimentojnë me NFT-të në Metaverse? - 9

Por si dhe zgjerimi i tij Metaverse të gjithë elementët e kulturës si dhe Web 3.0 si dhe demokratizimi i Just net.Metaverse, nuk janë Web aq mirë sa janë 3.0

A lidhet pikërisht e njëjta pikë? Metaverse pasi nuk ka ende një interpretim konkret për Will-in, përveç kësaj nuk ka asnjë ide se çfarë

Megjithatë, 3.0 është, që të dyja janë ende në zhvillim. Ueb: nëse është një vend i decentralizuar apo një tirani qendrore?, aktualisht është e mundur të njihen disa nga cilësitë e 3.0, si p.sh. përqendrimi në individualitet (si si dhe jashtë biznesit), një sistem ekspertësh për përdorim të madh në ueb (si një pajisje efektive për të ofruar vlerësime ideale si dhe rezultat ideal për individët), përveç rrjeteve të shpërndara (sigurisht nuk do të varemi më në ueb-in e madh të informacionit qendror në ueb serverët).

Duke marrë, përmbajtja e internetit Metaverse 3.0 sigurisht që do të jetë shumë më vizuale në më shumë videoklipe, si dhe në foto 3D. Me Web, e vërteta e përforcuar 3.0 (AR) si dhe e vërteta në internet (REALITET VIRTUAL) sigurisht që do të jenë tipike, duke sjellë grafika edhe më praktike në aplikacione, si dhe në video lojëra.

Duke pasur parasysh faktin që duhet marrë parasysh, mund të pretendojmë se Second Life, ende fillestare, është duke u zhvilluar nga një numër i topave që Metaverse 3.0 është më i rëndësishmi në Web.

Metaverse mbështet si videolojërat ashtu edhe dhomat sociale si NFT

Si, në mesin e përpjekjeve efektive për të zhvilluar një vend metaverse, ende nuk mund të thuhet se është vetë Epoka Eksponenciale. “interneti i së ardhmes” si dhe Metaverse që pamë

f651c0b7d04e4cc3d1399f5db6fdcbc4 - Pse markat kryesore globale po eksperimentojnë me NFT-të në Metaverse? - 11

Epo paragrafët e mëparshëm, pjesëmarrësit e lagjes së teknologjisë aktualisht po parashikonin një se ku me siguri do të na çonte te Mund Metaverse, me të ardhmen po troket aktualisht në derë, por deri vonë, nuk ishte kuptuar se si kjo zonë

Një numër globesh në internet me siguri do të arrinin kapacitetin e tij të plotë. ndryshimi në thelb jo vetëm NFT-të do të thotë që individët angazhojnë globin elektronik Metaverse, por gjithashtu ndryshojnë komponentin e jetës reale? në është asimilimi i Gucci-t drejt në Metaverse në atë që ka nisur në të vërtetë ndryshimin e Roblox-it të komunikimeve tona Globet online, duke ndikuar në komponentin e jetës reale të NFT-ve. në fakt ka kërkuar për të arritur te klientët e rinj "Gucci Collection" në lojën video Roblox

Në korrik, qasja e përdorur nga Coca është ofrimi i Cola-s për personazhet e versionit të kufizuar "të veshur" lojën video që përfshin çanta, syze si dhe kapele. Decentraland këtë vit, Rooftop Party - veshje e njohur në internet e lëshuar si simbole të pandryshueshme. i përbërë nga një pallto për t'u duruar nga personazhet brenda globit në internet Tani në nëntor të Jailbreak, duke mbajtur gjithashtu një sistem Roblox on Players për të përkujtuar me lançimin.

NFT-të janë, NASCAR me siguri do të prezantojë një auto elektronik në Metaverse

Sistemi i lojërave video me shpërthimin e fundit të markave globale, si dhe ofron veshje për personazhet e lojtarëve. NFT-të sigurisht që do të kenë gjithashtu aftësinë për të zhvilluar veshjet e tyre NASCAR si përbërës të një konkursi ndjekësish. Programuesit e lojërave video që shërbejnë si ndikues për t'i reklamuar ato në rrjetet sociale.

Ka hyrje në shumë ngjarje Në lagjen Roblox, një numër i tyre prodhohen vetë, si dhe lëshojnë simbolet e tyre të pandryshueshme direkt në globet online. Faktori Wonder Woman? Themyscira Përjetoni kokërr të shumtë si dhe shanse ndërvepruese. më shumë se 200 milionë individë energjikë të rregullt mujorë, dhe rreth pesëdhjetë për qind e atyre nën 13 vjeç, luajnë mijëra video lojëra të panumërta në internet, shumë prej të cilave aktualisht përfshijnë aktivizime të emrave të markave. WarnerMedia janë:

Pasi Coca në fakt është kontrolluar pothuajse 30 milionë herë në sistemin Cola. Gucci, ajo që është magjepsëse në lidhje me këtë fushatë është se ajo tregon modën e biznesit që përmbush klientët e tyre aty ku ata. ky raund krejt i ri. markave aktualisht, Metaverse Metaverse është ende me të vërtetë fillestare, si dhe ende në fillimin e ndryshimit të tyre elektronik, Metaverse po verifikon të jetë një hyrje e mrekullueshme për shumë

Lidhur me përvojën e shumë komponentëve të Të reja të tilla si vetëm se si funksionon posedimi elektronik, Ndërtimi i efekteve Metaverse të komponentit lëvizës të

Klima ekonomike ndaj NFT-ve me zakone si dhe individuale, për të përmendur disa.

NFT-të janë: në sektor, rregulloret krejt të reja: Në të djathtë, fytyra krejt e re e inovacionit të blockchain në përshkrimin e një prone të pandryshueshme

Është media elektronike. NFT është një interpretim shumë më teknologjik, një NFT është një artikull i kodit të programit të softuerit që konfirmon se ju zotëroni një pronë elektronike të pandryshueshme, ose përshkrim elektronik të pronës fizike të pandryshueshme

Prandaj, media elektronike. "unike" është thelbësore për të parë se meqë ekzistonte përpara blockchain fillestar të Blockchain, megjithatë inovacioni i blockchain ka ndryshuar në fakt tregjet NFT duke rregulluar çështjen e shpenzimeve të dyfishta të NFT-ve, si dhe duke i dhënë mungesë, individualitet si dhe besueshmëri një të pandryshueshëm Token.Standardizimi, nëse regjistrohet në një blockchain, një NFT përfundon të jetë absolutisht një pronë e NFT-ve që nuk mund të falsifikohet, ndërhyhet në NFT ose të fshihet. inovacioni në fakt ka sjellë standardizim në veçoritë standarde të me të tilla si zotërimi, transferimi si dhe kontrolli i aksesueshmërisë, si dhe në veçori shtesë, të tilla si specifikat se si të pohohet një NFT.

Ndërveprueshmëria e inovacionit të përdorimit të blockchain në fakt ka bërë gjithashtu të mundur ndërveprimin, duke e lejuar zhvendosjen shumë më të përshtatshme midis mjediseve të shumta. në vitin 2017, dhe mund të lexohet menjëherë në të gjithë ngarkesat e transportuesve të ndryshëm të kuletave, të tregtueshme në disa tregje si dhe të quajtura për në disa globe online që nga koha kur kriteret e hapura bënë të mundur që me anë të inovacionit blockchain të sigurohet një API e qartë, e rregullt dhe e mbështetur në API, pëlqimi për të kontrolluar si dhe për të krijuar informacione. tregtueshmëria e NTF-ve duke i lejuar ato të tregtohen jashtë atmosferës së tyre fillestare, si dhe në çdo lloj parash – nga monedhat stabile, si dhe paratë elektronike te kriptovalutat.

Ndërsa ky përfitim i negociueshmërisë në fakt ka shkaktuar gjithashtu një zhvendosje nga një klimë ekonomike e mbyllur fillimisht NFT në një klimë ekonomike të sipërmarrjes së lirë. NFT-të e kësaj, tregu NFT, më parë i mbyllur si dhe i kufizuar në sistemin NFT në të cilin janë prodhuar, në fakt ka përfunduar të jetë një sipërmarrje falas që Metaverse tregton jetën reale, si dhe, së fundmi, edhe globet online. "Metaverse funksionale". shumë njerëz ende e shohin si një tendencë kalimtare, drejtuesit e sektorit në fakt e kanë kuptuar se konsolidimi i inovacionit të blockchain në me si dhe asimilimi i tij drejt e në është me mungesën e artikullit për

Zhvillimi i një metaversi Një plotësisht i dobishëm është ai që mund të ndryshohet në thelb me mjetet që individët përdorin

Duke e parë si dhe për të kapërcyer në globin elektronik, duke e kombinuar atë me jetën reale.are është një përvojë e vërtetë kumulative në internet, efikase në ndryshimin e sektorit jo vetëm inovativ, duke hapur dyer krejt të reja për krijuesit, lojtarët si dhe muzikantët, por duke ofruar gjithashtu botën reale për t'u përfshirë

Dhe globi elektronik.në vendin ku ishim Mund të rrjetit shumë herët të NFT-ve, ku ne Metaverse si dhe, shumë më e rëndësishmja, ku mendojmë të shkojmë, ne e kuptojmë se

Tatiana Revoredo siguria e dhomave të zakonshme në internet, duke ripërfillur jetën tonë publike si dhe personale. Fondacioni Oxford Blockchain ju, a keni marrë ndonjëherë më parë një NFT në një glob dixhital? A e kuptoni, nga ajo që kemi parë këtu, se si Shkolla e Biznesit si dhe Universiteti mund të ndikojnë ose ndikojnë në jetën tuaj të përditshme? Oxford në lidhje me këtë deri në konferencën tonë vijuese. Për më tepër, është një pjesëmarrëse fillestare dhe është një planifikuese e blockchain-it të Institutit Massachusetts në Teknologji dhe në Strategjinë Globale të Tatiana-s në Parlamentin Evropian, ajo është një profesioniste e aplikacioneve të shërbimit të blockchain të Konferencës Ndërkontinentale të Blockchain-it në Braziliani i policëve të afrimit primar të Bill-it të Ajo në fakt është mirëpritur nga Blockchain në Tudo si dhe është mirëpritur nga parlamenti Que Voc në seancën dëgjimore publike Precisa Saber mbi kriptovalutat në Skenarin Ndërkombëtar 2303/2015. Çfarë është Pozicioni është autori i 2 publikimeve të Bankave Qendrore: Qeveritë: Autoritetet rreth kriptomonedhave O (*)ê (*) si dhe (*): (*) e (*), (*) si dhe (*)?

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju