Letra e bardhë që prezanton shkëmbimin e decentralizuar të Bitcoin të Jack Dorsey u botua të premten

Nuk është një shkëmbim i decentralizuar në ndjenjën më të vërtetë të fjalëve, megjithatë një sistem shkëmbimi token nga kolegët nën mbikëqyrjen e Square

Letra e bardhë që prezanton shkëmbimin e decentralizuar të Bitcoin të Jack Dorsey u botua të premten

Jack Dorsey, themeluesi dhe gjithashtu CEO i Square dhe Twitter, publikoi të premten një letër të bardhë që përshkruan përgatitjen për shkëmbimin e decentralizuar të Bitcoin (BTC) tbDEX të Square. Ndryshe nga shumica e shkëmbimeve të decentralizuara ose DEX-ve, tbDEX me siguri nuk do të përdorë një dizajn të pabesueshëm, dhe gjithashtu, si rrjedhim, sigurisht që nuk do të përfshijë simbolin e tij të administrimit. Në vend të kësaj, është një procedurë mesazhi e bërë për të ndihmuar me partneritetet e fondeve të mirëbesimit pa llogaritur në një federatë për të rregulluar aksesin në të.

TbDEX do të thotë gjithashtu të përbëhet nga disa funksione që e bëjnë atë shumë më pak të decentralizuar se një DEX në ndjenjën më të vërtetë të fjalëve. Për fillestarët, procedura kërkon që të gjithë individët të kalojnë historinë e njohjes së klientit tuaj, ose KYC, kontrollet për t'iu përmbajtur politikave përkatëse në varësi të zonës së një individi. Përdoruesit mund të lidhin çantat e tyre në shkëmbim dhe gjithashtu të shkëmbejnë monedha me njëri-tjetrin.

Për më tepër, letra e bardhë kërkonte zbatimin e opsioneve analitike të blockchain, ose të integruara në DEX ose nëpërmjet një pale të tretë, për të gjurmuar marrëveshjet në sistem. Një kurs i tillë i opsioneve mjekoligjore të blockchain është ndoshta një temë e diskutueshme. Një sistem i tillë ka të ngjarë t'u mundësojë autoriteteve të kryqëzojnë ID-të e ripagimit dhe gjithashtu adresat publike të librave të xhepit me informacionin e KYC-së për të prezantuar individualitetet pas festimeve të negociatave. Megjithatë, tifozët pohojnë se metoda të tilla vëzhgimi janë thelbësore për të shmangur detyrat imorale.

Por funksionet e thjeshta të tbDEX mund të fitojnë gjithashtu ndihmë nga fanatikët e kriptove. Një element dallues për të cilin flitet në letrën e bardhë është ai i kthimit të tarifave, i cili nuk ekziston në shumicën e DEX-ve. Nëse zbatohet, kapaciteti i Square për të kthyer marrëveshjet në tbDEX mund të eliminojë humbjen e pariparueshme të përjetuara nga kapitalistët gjatë tërheqjeve të tapetit të financimit të decentralizuar. Square aktualisht po motivon komentet mbi letrën e bardhë në një llogari Twitter të zhvilluar së fundmi.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju