Çfarë mund të bëjë Eric Adams? Kufijtë e kthimit të qytetit të Nju Jorkut në një qendër kriptosh

Pavarësisht kufizimeve të vendit të tij të punës, kryebashkiaku i zgjedhur i Nju Jorkut mund të përfitojë nga fuqia e tij për vendosjen e agjendës në avantazh si të kriptove ashtu edhe të banorëve të qytetit.

Çfarë mund të bëjë Eric Adams? Kufijtë e kthimit të qytetit të Nju Jorkut në një qendër kriptosh

Pavarësisht se mandati i tij i vërtetë në krye të qeverisë federale të qytetit të Nju Jorkut, duke filluar rreth 1.5 muaj nga momenti i tanishëm, Eric Adams, kryebashkiaku i zgjedhur i qytetit, aktualisht ka filluar të rregullojë me promovim. Bërja e qytetit të Empire shumë më shumë shoqëri dhe miqësore me teknologjinë është një pikë qendrore e programit të parashikuar me zë të Adams, si dhe – për kënaqësinë e lagjes së kriptove – kryetari i bashkisë në hyrje ka bërë në fakt një deklaratë të përsëritur për ndihmën e tij për të gjitha pikat Bitcoin (BTC).

Në ditët pas suksesit të tij të 2 nëntorit, Adams, kreu i mëparshëm i shtetit të distriktit të Bruklinit, si dhe një agjent i mëparshëm i zbatimit të ligjit, lëshoi ​​një zinxhir deklaratash kripto-këndore që varionin nga një premtim për të marrë 3 të ardhurat e tij të para në Bitcoin deri tek rekomandimi që programet e parave elektronike të përfshihen në programin arsimor të kolegjit.

Vendi i punës së kryetarit të bashkisë, megjithatë, është thjesht një nga një sërë objekteve të pushtetit që kanë një gjendje në vendosjen e udhëzimeve për sektorin e parasë – si dhe jo një nga më të spikaturat. Fuqia rregullatore që ekziston aktualisht në shtetin e Nju Jorkut e bën atë një nga territoret më të vështira të Shteteve të Bashkuara për të shfletuar organizatat kripto. Pra, çfarë fuqie i duhet kryebashkiakut të qytetit të Nju Jorkut për të paraqitur modifikimin aktual? Politika e shtetit të Nju Jorkut Autoritetet udhëheqëse të qytetit, të cilat janë të gjitha në kriptomonedhën, është një përparim i mirëpritur për një Katten të rëndësishme ekonomike të globit. E reja konsiderohet të jetë një

Sipas një prej territoreve më të vështira në SHBA për të kryer kompani që përfshin prona elektronike, si DeWaal, kryetar tregjet ekonomike të Nju Jorkut si dhe metodën e politikave në zyrën e avokatisë a, informoi CryptoPumpof crypto s.of Nju Jorkut tek DeWaal, primar Arsyeja për këtë telash është rutina BitLicense e Departamentit të Shërbimeve Financiare të Shtetit të Nju Jorkut që kërkon që subjektet që kryejnë

Një shumëllojshmëri e tillë e gjerë e detyrave përkatëse kripto që kërkon që shteti ose vendasit të marrin leje të specializuara për kripto nga detyrat e aa-së konsistojnë në marrjen e parave elektronike për transmetim ose dërgim të tyre; mbajtja, mbajtja ose mbajtja e rojeve

Konstantin Bojko nga ana tjetër Romanovsky; tregtimi ose ekzekutimi i zgjidhjeve të këmbimit si kompani kliente Allnodes; si dhe rregullimin, sigurimin ose lëshimin e parave të reja elektronike.a-Ai, CEO "Ky është një fillim, por është një vend i ngushtë dhe duhet zgjeruar."

Kompania e Blockchain Bo Oney, ka mbajtur parasysh që CryptoPumpBitcoin s që Coinsource BitLicense nuk nevojitet për detyrat e minierave, as për organizatat që ofrojnë produktet dhe shërbimet e tyre për kriptovalutat. të përfshira: a, kreu i konformitetit të Nju Jorkut në ofruesin e shërbimit ATM Still– one Oney firmat e para që morën

“Është sigurisht e vërtetë që koha dhe vonesat kur bëhet fjalë për marrjen e një BitLicense mund të jenë zhgënjyese. Përmirësimi i procesit të aplikimit dhe përmirësimi i kohës së korrespondencës me NYDFS duhet të jenë prioritetet kryesore për përmirësim.”

BitLicense në shtet

Së fundmi – pohoi se qëllimi i kriptos së këtyre ligjeve në fakt ka qenë vazhdimisht sigurimi i klientëve, largimi i kriminelëve, si dhe zhvillimi i kërkesave funksionale dhe detyrimore për firmat e kriptomonedhave. City, NewYorkCity rrëfeu se menaxhimi për këto udhëzime shpesh është shumë i qetë: një javë me efekte negative të BitLicense Stacks, e përqendruar te komuniteti Ndërsa detyra e qytetit New York City Coins prezantoi Adams Coin (NYCCoin)–

Megjithatë, posedimi elektronik u mundëson individëve të ngarkojnë fondet e qytetit duke i nxjerrë ato, të gjitha duke bërë stimuj përmes procedurës a si dhe tokenit të tij indigjen STX. There Coins në fakt nuk ka partneritet zyrtarisht me njujorkezët për fushatën,

Cointelegraph në fakt ka ftuar me entuziazëm ardhjen e NYCCoin. Jonathan, ka një kapje nga New Yorker. a nuk është një mjet i ligjshëm që kripto-ja të nxjerrë monedhën e zhvilluar për të mbështetur qytetin e tyre. Redaktori i vjetër i kopjuar i New, Magazine DeYoung – një Nju Jork që sapo krijoi një përmbledhje në NYC për CryptoPump

“STX kërkohet të nxjerrë NYCCoin, që do të thotë se unë, në mënyrë efektive, nuk mund të nxjerr NYCCoin pavarësisht se jetoj në NYC. Sigurisht, dikush mund të përdorë një VPN dhe ta blejë atë përmes një platforme jo-KYC si Binance, por është tmerrësisht ironike që banorit mesatar të NYC-së do t'i ndalohet të nxjerrë monedhën e qytetit të tyre.”

Ndërsa mund të mbajë parasysh se si qytetar i shtetit, ai nuk ka mënyra për të blerë STX nga Coinbase, pasi ai nuk është lehtësisht i disponueshëm në asnjë lloj shkëmbimi që mban një BitLicense: në një periudhë afatshkurtër kjo kundërshtim njujorkezët do të ripërsëriten nga BitLicense -mbajtjen e shkëmbimit si

Jo miqësore duke përfshirë ndihmën për shenjën, në

Një sistem tjetër shumë më themelor pikash ky rekomandon që rutina ekzistuese rregullative mund të jetë reduktimi i kriptove nga komponentët e rëndësishëm korniza e posedimit elektronik të Nju Jorkut. the crypto of - Prokurorja e Përgjithshme në detyrë e Shteteve të Bashkuara që në fakt ka prezantuar objektivin e saj për të konkurruar Guv vitin e ardhshëm - ka

Në sfond, James kërkon aktivitete ekstreme të zbatimit kundrejt lojtarëve të sektorit Katten, si dhe lëshon paralajmërime adekuate të reja kërcënimet

“Lëshimi nga Prokurori i Përgjithshëm i Nju Jorkut i raportit të tij të Iniciativës për Integritetin e Tregjeve Virtuale të Shtatorit 2018, i identifikuar nga platformat e kriptove specifike për emrat dhe respektimi i tyre ndaj disa praktikave më të mira ose të supozuara problematike – pasi disa informacione përkatëse u dhanë vullnetarisht nga platformat – nuk ishte e dobishme. në promovimin e Nju Jorkut si një vend miqësor ndaj teknologjisë së bllokut.”

Ky tregtim i kriptomonedhës.“zhdukja e mollëve të këqija përmes procesit të rregullt ligjor”.

Çfarë mund të jetë realiteti, NYAG në të vërtetë kishte përdorur ekzaminim të përforcuar për organizatat e aseteve dixhitale edhe më parë

Prezantimi ndodhi në vendin e punës në fillim të vitit 2019. DeWaal komentoi për CryptoPumpof s: Nju Jorku një metodë, e mbajtur nga DeWaal, quhet shumë më mirë si identifikim publik, si dhe turpërim në vend të kriptos? mundëson shumë më tepër kompani të heqin shiritin e konformitetit si dhe të përmirësojnë procedurën e autorizimit mund të jetë një veprim i rëndësishëm i Adams në udhëzimet

"Përfundimisht, do t'i mbetet Departamentit të Shërbimeve Financiare të Shtetit të Nju Jorkut që të përpiqet të përshpejtojë procesin e aplikimit për Bitlicense si dhe të përcaktojë kërkesat ligjore që mund të interpretohen në një mënyrë më miqësore ndaj biznesit."

Duke e bërë prodhimin Albany shumë më tërheqës

Vendndodhja e vetme. Ai, megjithatë, është jashtë duarve të reja, siç pretendoi DeWaal:

“Juridiksione të tjera kanë qenë shumë të suksesshme në nxitjen e inovacionit përmes sandboxeve, si FCA në Mbretërinë e Bashkuar, ku kompanitë e teknologjisë në fazat e hershme mund të shkëmbejnë drejtpërdrejt me institucionet kryesore brenda sandbox-it të tyre dhe të testojnë dhe verifikojnë zbatueshmërinë e zgjidhjeve në praktikë”.

Ndërsa modifikime shumë më gjithëpërfshirëse në rutinën e BitLicense sigurisht që do të kërkonin aktivitet nga legjislatura shtetërore në qytetin e Nju Jorkut, vërejti se metoda që në fakt ka funksionuar mirë në fusha të tjera të ndryshme po zhvillon kuti rëre rregullatore për të stimuluar teknologjinë ekonomike. një koment për CryptoPump

Së fundi s: një prodhim i sandbox fintech në të do të kërkonte absolutisht bashkëpunim në mes të disa kompanive të qytetit, është e përballueshme të parashikohet nga kryebashkiaku në krye të një iniciative të tillë. Nga, ka një kuti të plotë mjetesh një pajisje që vjen nga emri i domenit a promovimin. të rritjes së të kuptuarit të qytetit të Nju Jorkut për avantazhet si dhe mundësitë e një teknologjie moderne blockchain si dhe pronat elektronike për të, shteti, caktimi i kryetarit zëvendësues me kripto përqendruar në reklamat taktike të fushatave të lidhura me fintech, detyrën

(*) dega ekzekutive e qeverisë federale jep gjerësi të madhe në trajtimin e (*) tregut të fuqishëm të synuar (*) mbi 8 milionë mundësi (*) aleate.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju