NFT-të që vijnë për të fituar synojnë industrinë e modës miliarda dollarëshe

Ja se si NFT-të "të fitojnë" me siguri do të ndikojnë në industrinë e modës dhe gjithashtu se çfarë mund të ndodhë nëse ato bëhen një modë.

NFT-të që vijnë për të fituar synojnë industrinë e modës miliarda dollarëshe

Rritja e Metaverse dhe gjithashtu Web 3.0 janë gati të ndërpresin disa tregje që përbëhen nga industria ndërkombëtare e modës miliarda dollarëshe Ndërsa globi zhvendoset nga fizik në atë elektronik, stili i modës konvencionale mund të ndryshojë drejt e në pajisje të veshura në internet që mund të përdoren në të dyja faktet e rritura ( AR) dhe gjithashtu në realitet.

Megan Kaspar, mbikëqyrëse e trajtimit në Magnetic Capital dhe gjithashtu pjesëmarrëse e Red DAO – një kompani e pavarur e decentralizuar e përqendruar në modë – informoi CryptoPumpNew s se mendon se simbolet e pandryshueshme të modës elektronike, ose NFT-të, do të jenë sigurisht klasifikimi më i madh NFT i Web 3.0:

“NFT-të e modës dixhitale përfshijnë veshje, këpucë, bizhuteri, aksesorë dhe më shumë që mund të vishen virtualisht ose brenda ekosistemeve të lojërave. Këto pajisje dixhitale aktualisht po përdoren për investime dhe grumbullime spekulative, për të veshur avatarët në lojëra të decentralizuara, për t'u veshur në mjedise të realitetit të shtuar dhe për t'u mbivendosur në foto dhe video.

Ndërsa Kaspar e kupton se pajisjet elektronike të veshjes janë duke u përdorur në cilësimet e decentralizuara të lojërave kompjuterike sot – siç janë NFT-të e përdorura në Decentraland – ajo përshkroi se në 2 vitet e ardhshme moda e veshjeve me siguri do të jetë shumë më interaktive. Për rrethana, Kaspar së fundmi tregoi saktësisht se si të ardhurat nga NFT në internet dhe gjithashtu pajisje të tjera të ndryshme mund të vendosen gjatë takimeve me videoklipe.

Versioni i veshjes për të fituar hyn në industrinë e modës

Kaspar edhe më shumë deklaroi se një version "i përshtatshëm për të fituar" sigurisht që do të lulëzojë në cilësimet AR, duke pasur parasysh se zhvilluesit, emrat e markave dhe gjithashtu dyqanet do të zhvillojnë me siguri veshje për t'iu përshtatur dhomave të ruajtjes elektronike. Për të ndërtuar partneritete të qëndrueshme me klientët, Kaspar mbajti parasysh se zhvilluesit me siguri do të paguajnë klientët për të përdorur produktet e tyre në internet:

“Brandat do t'i kompensojnë klientët për veshjen e pjesëve duke u dhënë atyre akses në artikuj ekskluzivë ose duke lëshuar pjesë të modës në kuletat e tyre virtuale, ose duke i paguar ato në formën e një tokeni të këmbyeshëm.

Sipas Kaspar, rezidenca e modës luksoze italiane Dolce & &(*) me siguri do të lëshojë shpejt Gabbana e cila është një rënie e NFT me bazë komuniteti që ndodh në "D&G Family", industria e kuruar UNXD. siç pretendonte ajo. "Kjo do t'u japë konsumatorëve akses në veshjet fizike ekskluzive të disponueshme vetëm përmes uljes," & & Dolce prezantuan së fundmi koleksionin e tyre Gabbana NFT për të theksuar fuqinë "Collezione Genesi" të pajisjeve metaverse të veshjes. te:

Asambletë e lidhura me blockchain ndërsa emrat luksoz të markave Culture lansojnë koleksionet NFT, moda përgatitet për të parë UNXD si

Ndërsa sistemi fillestar luksoz Kaspar për të siguruar atribute të konsumit për të fituar, komunitete të tjera të NFT-së në fakt kanë filluar të marrin parimin. Shembull, Për– një detyrë NFT nga punëtoria fillestare e Davaproject – po ndërton aktualisht një sistem me karakter Unopnd që pasqyron rregullimet në përzierje të ndryshme në një rrjet blockchain. Një lajm aktual deklaron se detyra e NFT-ve në fillim do të përmbajë 10,000 karaktere të quajtura NFT, të cilat sigurisht do të prodhohen me 30,000 produkte të veshur. "Dava", sigurisht që do të përcaktojë rrallësinë e projektit Dava për çdo pajisje të veshur, duke zbuluar pozicione të ndryshme në panelin e kontrollit të klientit. Pas kësaj, sigurisht që do të ketë avantazhe të tilla si mirëseardhje në rastet e lagjes, fluturime ajrore NFT, dhurata falas dhe gjithashtu produkte krejt të reja ndalon duke i vendosur këto produkte. Rritja e pronarëve të pajisjeve të veshjes në internet,

Duke pasur parasysh se, drejtori i redaksisë në Norman Tan, informoi CryptoPumpVogue Singapore se ai ishte i favorshëm për modën elektronike të re të lëshuar së fundmi shqetësimin e Tan's Vogue Singapore, i cili tregoi se stili i shtatorit i shqetësimit përfshinte një kopertinë të veçantë printimi në "Fillimet e reja". Lloji i shtatorit i një kodi QR që funksionon si një sajt për 2 kopertina NFT vetëm dixhitale. pohoi: Tan vetëm do elektronike

“Moda dhe inovacioni kanë qenë gjithmonë në qendër të asaj që ne bëjmë në Vogue Singapore. Me temën globale të numrit të shtatorit të 'Fillimet e reja', ne hodhëm hapin e guximshëm për të hyrë në metaverse - destinacioni për një klasë të re artistësh dhe stilistësh dixhitalë.

Duke mos ndërprerë modën, Metaverse përfshiu që pajisjet e veshura në internet sigurisht që do të ndihmojnë në lehtësimin e shqetësimeve të qëndrueshmërisë duke paraqitur një situatë ekonomike pas mbetjeve. Tan sipas Sipas, 40% e dhomave të magazinimit perëndimor nuk përdoren, duke pasur parasysh se veshjet elektronike mund të jenë një zëvendësues miqësor ndaj mjedisit për produktet fizike. Kaspar, online

42a543cda40201601bae7ba497600fec - NFT-të e përdorura për të fituar synojnë industrinë e modës miliarda dollarëshe - 7

Për më tepër, programet po shfaqen të jenë shumë më të qëndrueshme dhe gjithashtu të disponueshme. Shembull i modës, NFT For – një firmë që barazon Runway duke bërë të mundur që emrat e markave të dalin me mjete të qëndrueshme – po zhvillon një zbulim elektronik të modës mbi modën 3-5 gjatë gjithë dhjetorit interaktiv “Fashion Community Week San Francisco”. Zbulimi me siguri do të transmetohet në modë me variacionet NFT të produkteve fizike të rikrijuara duke përdorur teknologjinë moderne të markës tregtare 3DREALTM. Metaverse sigurisht që do t'u lejojë individëve të tregut të synuar që praktikisht të shohin këtë rrugë për të parë çdo produkt, ndërkohë që e kthejnë karakterin e tyre për të parë "hipin" rrobat nga çdo lloj këndvështrimi. polici kryesor vrapues i

Oh Tepmongkol, Ohzone– Firma Inc që qëndron pas teknologjisë moderne interaktive 3DREALTM– informoi CryptoPumpOhzone se ka kuptim të mirë si për online ashtu edhe për botën reale. E reja zbulon integrimin e modës: NFT-të përfshijnë që pajisjet e veshura NFT gjithashtu e bëjnë shumë të lehtë dhurimin. bamirësi.

“Ato janë shenja që shërbejnë si certifikata të origjinalitetit dhe mund të sjellin shumë dobi shtesë për çdo artikull veshjeje. Kjo mund të nënkuptojë zhbllokimin e një versioni dixhital të artikullit ose marrjen e aksesit të veçantë në komunitetin online të projektuesit. Plus, NFT-të janë të lehta për t'u përfshirë, pasi ato mund të inkorporohen përmes një kodi të vogël QR për çdo pjesë të veshjes.

Për shembull, zbulimi elektronik i NFT For Runway do të përmbajë një ankand publik për të përfituar një sërë kompanish bamirësie me fitime të krijuara nga shitjet. Sipas modës, marrëveshjet e mençura mbi blockchain Tepmongkol lejojnë NFT-në të krijojë Runway, sipas pretendimit, "dhurime NFT". E ardhmja e saj e pajisjeve elektronike të veshjes “Ky është vendi ku mund të krijohen bamirësi për të marrë një pjesë të shitjeve përmes kontratës inteligjente në përjetësi”.

Parimi i elektronikës interaktive

Ndërsa është ende duke u shfaqur, moda mendon se versioni i veshjes për të fituar Kaspar do të bëhet më i madh se ai i lojës për të fituar. lançimi i "Pas the, play-to-earn" në fakt ka përfunduar të jetë termi më i shquar i kërkimit Axie Infinity në mjedisin e blockchain. megjithatë, ai përshkroi se

Parimi i veshjes për të fituar Kaspar me siguri do të tërheqë edhe më shumë për rrymën kryesore - veçanërisht zonjat - në krahasim me lojtarët e thjeshtë. rrethanat, For deklaroi se çantat elektronike me siguri do të duken shpejt si dhoma magazinimi në internet, një atribut që me siguri do të tërheqë shumë individë krejt të rinj në dhomën e bllokut të Kaspar: themeluesi dhe gjithashtu polici kryesor drejtues i "Shumë kompani po punojnë për të krijuar dollapë dixhitalë të ndërveprueshëm ku mund të lëvizni NFT-të brenda dhe jashtë.”

Edhe pse inovative, Tan theksoi se lojërat në internet ndihmuan në frymëzimin e rritjes së modës dixhitale:

“Fortnite dhe lojërat e tjera online si të tilla krijuan një ekonomi krejtësisht të re me marka si Balenciaga duke parë mundësinë për t'u afruar këtyre përdoruesve në një mënyrë dixhitale vendase. Kjo, së bashku me ardhjen e COVID-19, pa më shumë njerëz në internet dhe eksploruan se si mund të ndërveprojnë dhe të shprehen më së miri në një sferë dixhitale.

Sebastien Borget – një glob i decentralizuar i lojërave kompjuterike në internet që përdor The Sandbox – CryptoPumpNFT-të më të informuara janë se dallimi i ri midis pajisjeve të veshjes që luajnë për të fituar dhe gjithashtu modës së përqendruar nga përdorimi për të fituar është se një person është i përshtatur ndaj lojtarëve dhe gjithashtu NFT-ve socializues të tjerë të ndryshëm. përfshirë faktin që Ai me siguri do të integrojë shpejt "The Sandbox" të përdorur për të fituar në shumë nga videolojërat e tij: NFT-të e shpërndanë edhe më shumë se NFT

“Të kesh pajisje të veshura që shpërblejnë përdoruesit bazuar në angazhimin është një model interesant që i përshtatet vërtet identitetit të NFT-ve të avatarit – sa më shumë kohë të shpenzosh duke përdorur avatarin, aq më shumë lojtarët mund të fitojnë.”

Tepmongkol po dëshiron të kapërcejë Runway online së bashku me video lojërat e decentralizuara: industrinë e modës.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju