"Ne po ndërtojmë për metaverset", thotë zëvendësi i Meta, Nick Clegg

Clegg u nënshkrua me Metën në vitin 2018 duke iu përmbajtur një periudhe dy dekadash në skenën politike britanike.

"Ne po ndërtojmë për metaverset", thotë zëvendësi i Meta, Nick Clegg

Nick Clegg, nënkryetari i shtetit për Çështjet Globale dhe gjithashtu Komunikimet në Meta Platforms, foli në Samitin e Uebit të Lisbonës 2021 gjatë një paneli në Facebook dhe gjithashtu avancimin në Evropë.

Seminari më i madh teknologjik i globit në fakt është kthyer në një organizim fizik duke iu përmbajtur një pushimi dixhital dy-vjeçar, të shkaktuar nga COVID 19. Rasti po shfaq një listë të jashtëzakonshme kontrolli të pronarëve të bizneseve, kompanive dhe gjithashtu ndikuesve në avantazhin e zonave të tyre përkatëse dhe gjithashtu – sipas informacionit aktual të mbledhur nga grupi i ndërveprimeve në Web Summit – ka sjellë 42,751 të ftuar nga 128 kombe, 50.5 % e të cilave janë të zonja, përfshirja më e lartë ndonjëherë nga femrat në sfondin e ngjarjes dhjetëvjeçare.

I intervistuar nga Matthew Garrahan, redaktor informacioni në Financial Times, Clegg u konsultua me një ndjenjë gjallërie dhe gjithashtu ekspresiviteti, duke ndarë një sërë kuptimesh të jashtëzakonshme pikërisht në rritje dhe gjithashtu caktoi zbatimin e punës krejt të re të Facebook në Meta.

Clegg ndau idenë e tij individuale për rëndësinë që “ne [Meta] ishim sa më të hapur që të ishte e mundur dhe se nuk po kërkojmë ta ndërtojmë vetë metaversen. Ne po ndërtojmë për metaverset”, përpara se të vazhdojmë:

"Metaverse, supozoj se shumë individë mund të eliminohen për të kuptuar, nuk ka shumë gjasa të jetë në pronësi të plotë, të siguruar dhe menaxhuar gjithashtu nga Mark Zuckerberg dhe gjithashtu Meta."

Të ngjashme: CEO i Sorare ndan vizion të fortë për NFT-të gjatë gjithë mbrëmjes së hapjes së Web Summit 2021

Udhëheqësi i mëparshëm politik britanik, i cili ka punuar si lider i ngjarjes Liberal Demokratike midis 2007 dhe 2015 dhe gjithashtu nënkryetar i shtetit të Mbretërisë së Bashkuar në një qeveri federale të bashkimit së bashku me David Cameron midis 2010 dhe 2015, zakonisht merret. duke marrë parasysh një liberal botimi portokalli, prirjet politike të të cilit përputhen me përzgjedhjen dhe gjithashtu fleksibilitetin në jetën ekskluzive të njerëzve dhe gjithashtu në treg.

Ai ndau një koment që shqetësonte rëndësinë e kultivimit të partneritetit në kërkimin e avancimit teknik:

“Ishte e rëndësishme për ne që të dilnim atje sa më shpejt që të ishte e mundur dhe të thoshim ndryshe nga shpërthimet e mëparshme teknologjike që ndodhën shumë papritur dhe më pas, nëse dëshironi, shoqëria, rregullorja dhe ligji pa frymë përpiqen të kapin hapin më vonë – që ndoshta është pjesë e debati që po bëjmë në vazhdën e çështjeve që Frances Haugen ka nxjerrë në dritë – se këtë herë ne mund ta bëjmë atë anasjelltas.”

Piloti i biznesit të Facebook drejtpërsëdrejti në tregun metavers në seminarin Connect të Facebook të enjten i vendos ato në mesin e sistemeve blockchain Axie Infinity, Decentraland dhe gjithashtu The Sandbox në ndërtimin e stilit të globeve dixhitale për individët që të funksionojnë, të përzihen dhe gjithashtu të bashkëjetojnë me asimilimin e jofunksionalëve. simbolet (NFT) dhe gjithashtu elementë të tjerë të ndryshëm të topit të kriptos.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju