A ishte përgjigjja e parë ndaj vetë Satoshi-it të Librit të Bardhë të Bitcoin? Teoria e thelluar

Gerald Votta nga Quantum Economics ka një teori krejt të re mbi identifikimin e vërtetë të stilistit të Bitcoin, Satoshi Nakamoto: shkrimtari i përgjigjes së parë për vetë Librin e Bardhë.

A ishte përgjigjja e parë ndaj vetë Satoshi-it të Librit të Bardhë të Bitcoin? Teoria e thelluar

Duke qenë se Satoshi Natamoto, novatori konfidencial i Bitcoin, u largua në vitin 2011, në fakt nuk ka munguar konceptet në lidhje me identifikimin e tij.

Hal Finney, Dorian Satoshi Nakamoto, Nick Szabo si dhe Craig Wright në fakt janë vënë në dukje të gjithë si konkurrentë të mundshëm (gjithashtu nëse CSW është individi kryesor që e shtyn atë teorinë e fundit.)

Tani, pas muajsh studimi, Drejtori i Kërkimeve Gamefi të Quantum Economics, Gerald Votta, beson se ai në të vërtetë ka zbuluar zgjidhjen për identifikimin e vërtetë të Satoshit – kriptografi kanadez James A.Donald Në një artikull të shkurtër studimor të ri më 17 nëntor, Votta përshkroi prova magjepsëse jo bindëse. ai mendon se verifikon lidhjen e internetit.

Donald ishte vërtet individi i parë që foli për Librin e Bardhë të Bitcoin në 2008, i cili stimuloi normën e interesit të Votta-s. Votta tha se koha "pothuajse e menjëhershme" ishte "shumë e dyshimtë", si dhe e bëri atë të "shikonte më tej në jetën e tij [Donald]".

f863cc259813e9d595ce5588956b9bac - A ishte përgjigja e parë ndaj vetë Satoshi-it të Librit të Bardhë të Bitcoin? Teoria e thelluar - 9

Ai diskutoi për Crypto PumpNews:

“Nëse shikoni kohën, Donaldi komenton si disa minuta pasi Libri i Bardhë i Bitcoin është vendosur dhe i bën një pyetje kaq specifike Satoshit – Si mund ta lexoni Librin e Bardhë, ta analizoni atë dhe të dilni me këtë pyetje të mahnitshme të shkallëzimit të ngjashëm tre minuta? Është pothuajse e pamundur.”

Votta shkroi që Donald gjithashtu ia caktoi shpenzimet një mauku: “Jo vetëm që Donaldi kishte një kuptim të avancuar të kompjuterëve, programimit dhe kriptografisë, por ai ishte i aftë për ekonominë, historinë dhe ligjin. Do të ishin fjalët e tij, megjithatë, të cilat më ndihmuan ta lidh atë me Satoshi Nakamoto.

Kjo nuk është hera e parë që kjo teori shfaqet. Në vitin 2014, një artikull i forumit të diskutimit nga individi Bruno Kucinskas në një forum diskutimi për Bitcoin i drejtohej po ashtu të njëjtës provë në lidhje me përgjigjen e shpejtë që stimulon një diskutim. Një individ tha se vula kohore shtrihet në arkiva të ndryshme, si dhe një tjetër rekomandoi se zonat kohore ishin të ndryshme, gjë që me siguri do të hidhte dyshime mbi madhësinë e kohës ndërmjet artikullit si dhe përgjigjen.

Ekziston gjithashtu mundësia që Satoshi si dhe Donaldi të flisnin në mënyrë të pavarur përpara se të ngarkonin hetimin, si dhe të vepronin hapur. Votta informoi Crypto PumpNews se ai në të vërtetë i kishte kontrolluar të gjitha këto kundërargumente, megjithatë se prova e tij "flet vetë" Ai mbajti në mend se faqja e internetit për detyrën e Donald vetëm Crypto Kong "është fjalë për fjalë e mishëruar Bitcoin".

Studimi i Votta-s eksploroi Crypto Kong, një aplikacion softuerësh që përdor kriptografinë konturore eliptike për letrat treguese në internet. "Ky program i veçantë është jashtëzakonisht i njohur me bazën themelore të Bitcoin," shkroi ai, me artikullin e Votta-s që zhytet drejt e në ngjashmëri midis detajeve në faqen e internetit si dhe Letër e Bardhë.

Faqja e internetit echeque ka informacione për Crypto Kong, si dhe "echeque.com" ishte emri i domain-it të e-mail-it të Donald "james@echeque.com" Donald i dërgoi email Satoshi nga kjo adresë në të paktën një festë, tha Votta.

Duke shtuar provën, në faqen kryesore të internetit Crypto Kong në faqen e internetit echeque, ekziston një shembull i reduktuar i Kongut në anën më të mirë të ekranit, me një markë elektronike tregtare që përputhet me atë të dërguar Satoshi Nakamoto deri në të tridhjetat. -personaliteti i katërt.

Pra, pse sigurisht që Satoshi do të vazhdonte me siguri një diskutim me veten e tij nga 2 adresa të ndryshme nëse do të ishte, në të vërtetë, nga këndvështrimi i Donald In Votta-s, kjo strategji ishte një taktikë për të "ruajtur anonimitetin dhe për të ndezur pikëpamje të kundërta për Bitcoin".

c58374d6e8494750363abedd54b8c27b - A ishte përgjigjja e parë ndaj Librit të Bardhë të Bitcoin Satoshi vetë? Teoria e thelluar - 11

Ai gjithashtu e mbështet pretendimin e tij të sigurimit me provat e mbledhura duke ekzaminuar gjuhën e kompozuar të përdorur nga Satoshi. "Komunikimet e [Donaldit] përmbanin gjuhë që më bëri të mendoj për Satoshin," kompozoi ai.

Related: Nga Dorian Nakamoto tek Elon Musk: Lista jo e plotë e njerëzve të supozuar të jenë Satoshi Nakamoto

Ai deklaron se "zotërimi i shkëlqyeshëm i Satoshit jo vetëm i gjuhës angleze, por edhe i anglishtes së Amerikës së Veriut" nënkupton se ai ka të ngjarë të jetë lindur, pjekur ose hulumtuar qoftë në SHBA, MB ose në një fole të mëparshme britanike.

Për shembull, Satoshi përdor fjalën "Kancelar" si dhe pikësimin britanik të fjalës "favor".

Po kështu, ai ishte në gjendje të lidhte Satoshin me Donaldin përmes përdorimit të çuditshëm të fjalës "Chaumian". Donald e përdori fjalën në një veprim e-mail në lidhje me licencat e Digicash më 3 gusht 2003, si dhe Satoshi e përdori gjithashtu atë në një veprim të postës elektronike më 11 shkurt 2009.

“Me këtë, misteri u zgjidh. Shanset që dy individë të kenë të njëjtat kredenciale, një zotërim të qartë të gjuhës dhe kulturës së Amerikës së Veriut dhe të ndajnë pothuajse të njëjtin Libër të Bardhë janë astronomikisht të ulëta”, tha Votta.

Krijuesi i Quantum Economics, Mati Greenspan, deklaroi se Gerard në fakt ishte marrë me studimin për muaj të tërë, së bashku me zëvendës presidentin e materialit Charles Bovaird që "siguroi praktikat e duhura kërkimore dhe burimin e informacionit".

Përgjigja e dhënë se artikulli u publikua në të vërtetë kishte qenë "e jashtëzakonshme" tha ai.

"Është një nga pjesët tona kërkimore më të njohura deri më sot dhe ne jemi ende duke marrë reagime të jashtëzakonshme nga veterinerët e industrisë."

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju