VR Metaverse i afrohet realitetit teksa Meta shikon paraprakisht dorezat haptike

Meta pretendon se dorezat VR mbështeten në prodhimin haptik për të dërguar "udhëzime të sakta për aktivizuesit në dorë", si dhe përshkroi një vizion ku ndjenjat e individëve përputhen me atë që ata po kryejnë në Metaverse.

VR Metaverse i afrohet realitetit teksa Meta shikon paraprakisht dorezat haptike

Meta – biznesi i njohur më parë si Facebook – po zhytet drejtpërdrejt në realitetin në internet me një vështrim të fshehtë të kërkimit dhe zhvillimit të tij më të ri në dorezat haptike të cilat ofrojnë përgjigje shqisore ndërsa është në botët elektronike.

Facebook u riemërua në Meta në fund të tetorit për të zhvendosur theksin e tij nga rrjetet sociale në Metaverse, si dhe në rritjen e teknologjisë VR.

Në një postim të 16 nëntorit, Meta ndau risitë aktuale në studimin e mbulesës së veshjeve haptike të dorës nga kompania e saj e teknologjisë VR Reality Labs, duke mbajtur parasysh se artikulli në fakt ishte planifikuar 7 vjet.

Kompania ndau një videoklip që zbulon 2 individë që vlerësojnë dorezat haptike në një provë Metaverse, teksa shtrëngojnë grushtat e tyre të shtrënguar, kapin blloqe, hedhin sende, pinë duart, përmbysin domino, si dhe luajnë Jenga me njëri-tjetrin.

be36375e67aa751b811afdb8c1db36d1 - VR Metaverse i afrohet realitetit ndërsa Meta shikon paraprakisht dorezat haptike - 7

Meta pretendon se dorezat mbështeten në prodhimin haptik për të dërguar "udhëzime të sakta për aktivizuesit në dorë" që i referohen inovacionit të monitorimit që identifikon zonën e dorës, si dhe shtëpitë e artikujve në internet në Metaverse.

Në gjendjen e tyre të tanishme të rritjes, duart duken të veshura me motorë elektrikë të vegjël robotë të butë që zhvendosin unison për të ofruar një ndjenjë ekuivalente me lëvizjet e duarve të individit në Metaverse Meta, megjithatë, mbani në mend se dorezat haptike nuk do të godasin. treg në çdo kohë shpejt.

“Realiteti që këto janë një mjet i përballueshëm dhe i arritshëm për konsumatorët e rregullt është ende një kohë pushimi. Dua të them, shikoni rrëmujën e kabllove që lidhin këto prototipa, "thuhet në postim.

Related: Për të ndihmuar çdo person, Metaverse duhet të decentralizohet

Meta përmendi se detyra e saj e mbulesës së veshjeve haptike "filloi si një goditje hëne", por po i afrohet realitetit për shkak të përmirësimeve në kërkimin shkencor afektiv, robotikën e butë, mikrofluidikën, monitorimin e duarve si dhe krijimin e haptikës.

Kompania gjithashtu përshkroi se vizioni i saj për detyrën po përparon, duke i ngjan diçkaje të krahasueshme me historinë e filmit Ready Player One, në të cilin teknologjia VR si dhe lojërat kompjuterike kanë krijuar në fakt në fazën e furnizimit të një Metaverse të jetueshme për klientët e saj:

“Imagjinoni të punoni në një enigmë virtuale 3D me avatarin realist 3D të një miku. Ndërsa merrni një pjesë të enigmës virtuale nga tavolina, gishtat tuaj automatikisht ndalojnë së lëvizuri ndërsa e ndjeni atë në dorën tuaj.”

Shumë vizitorë janë duke pritur të shohin nëse Meta me siguri do të lëshojë një "Metaverse të hapur" si ekuivalentët e tij të decentralizuar në zonën e kriptove, ose do të vendosë një rrezik për zonën duke luftuar për rëndësi në industri.

Megjithatë, disa janë mjaft të favorshëm për veprimin e Metës, me Emil Angervall, themeluesin si dhe oficerin kryesor drejtues të policisë së startup-it të teknologjisë së këngëve, Corite, duke informuar CryptoPumpNews më 29 tetor se kompania me siguri do të japë mundësi të mëdha përmbys për fushat NFT si dhe Metaverse. .

Kostoja e aksionit të Metës (FB) në fakt ka marrë 9% duke pasur parasysh se deklarata e saj do të qëndrojë në 341 dollarë në momentin e hartimit.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju