Vladimir Putin thotë se kriptovalutat 'mbartin rreziqe të larta'

Deklaratat erdhën me një kohë kur struktura qeverisëse e kriptove të vendit vazhdon të jetë e pazhvilluar.

Vladimir Putin thotë se kriptovalutat 'mbartin rreziqe të larta'

Të martën, Vladimir Putin, Presidenti i Federatës Ruse, artikuloi kundërshtimin e tij në lidhje me gjendjen e fushës së kundërshtimeve në forumin e diskutimit të investimeve financiare "Russian Calling" në Moskë. Sipas prizës elektrike lenta.ru, kreu i shtetit bëri duke iu përmbajtur deklaratave, siç barazohen nga CryptoPumpNews:

“Nuk mbështetet nga asgjë, [dhe] paqëndrueshmëria është kolosale, kështu që rreziqet janë shumë të larta. Ne gjithashtu besojmë se duhet të dëgjojmë ata që flasin për ato rreziqe të larta.”

Putini kërkoi një mbikëqyrje më të mirë dhe gjithashtu udhëzime të kriptomonedhave dhe gjithashtu përmendi se vende të veçanta në mbarë botën po shohin nxitje të konsiderueshme të parave elektronike. Aktualisht, udhëzimi i kriptomonedhës është ende në fazën e tij të hershme në Rusi Edhe pse qeveria federale po merr në konsideratë nisjen e një banke rezervë të parave elektronike, një minimum prej 8 rregulloresh qeveritare dhe gjithashtu 5 kode ligjore duhet të transformohen që rubla elektronike të funksionojë.

Për më tepër, nuk ekziston asnjë udhëzim në vend në lidhje me minierat e kriptomonedhave. Kjo në fakt ka bërë që disa të deklarojnë se 2 miliardë dollarë fitime nga minierat e kriptove krijohen çdo vit në Rusi, por për këtë nuk paguhen asnjë detyrim tatimor. Për shkak të mungesës së një strukture rregullatore, përdorimi i kriptomonedhës është rritur në të vërtetë mes rusëve mesatarë, me marrëveshje që shkojnë përtej 5 miliardë dollarëve në vit.

Në disa komponentë të tjerë të Bashkimit Sovjetik të mëparshëm, kriptovalutat po ashtu po përftohen shpejt. Kazakistani në fakt ka përfunduar të jetë minatori më i madh i Bitcoin (BTC) në botë për nga çmimi hash, dhe gjithashtu kreu i shtetit të tij po kërkon të mbledhë edhe më shumë detyrime tatimore nga detyra të tilla për të paratë shpenzimet e vendit. Në Ukrainë, qeveria federale po motivon në mënyrë proaktive procedurat e ligjshme të kriptove. Vitin e kaluar, qyteti i Olsztyn, Poloni, filloi të përqafojë zinxhirin e bllokut Ethereum (ETH) për zgjidhjet e situatave emergjente.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju