Ekonomia virtuale synon të krijojë një Disneyworld të NFT-ve për të rriturit

E formuar nga argëtimi i sistemit kompjuterik, një popullatë aktualisht në rritje e njerëzve elektronikë kërkojnë shanse për lojëra sociale dhe financiare.

Ekonomia virtuale synon të krijojë një Disneyworld të NFT-ve për të rriturit

Popullsia e sotme në fakt është pjekur kryesisht si njerëz elektronikë, duke vlerësuar frikën që karakterizon argëtimin e sistemit kompjuterik që në moshë të re. Për të rinjtë, kjo mund të jetë në video-lojërat në internet, ndërsa për adoleshentët, komunikimet sociale virtuale, si dhe për të rriturit, një përzierje pune dhe argëtimi. Megjithatë, vazhdimisht, komunikimet sociale në fakt janë konfirmuar se janë një nga llojet më efektive të argëtimit në internet, duke e çuar lojën video në përvoja krejt të reja, si dhe shumë më tepër të vërteta.

Rrjedhimisht, linja ndërmjet asaj aktuale dhe virtuale në fakt ka përfunduar duke u errësuar, një fakt që është rritur më mirë nga tokenizimi. Me tokenizimin, si dhe simbolet e pandryshueshme (NFT) që rezultojnë, informacionet, si dhe pasuritë e tjera të ndryshme që individët me vlerë në jetën reale kanë vlerë, trajtojnë një lloj elektronik, si dhe mund të shihen ose përdoren praktikisht. Për këtë faktor, pasuritë e një lloji fitojnë një vlerë më të mirë, si dhe globet elektronike përfundojnë duke qenë shumë më joshëse.

Cardinal Entertainment e ka bërë në fakt qëllimin e tyre t'u sjellë lojtarëve fillimet e një bote të pakufishme të NFT-ve zombie të quajtur Zoombies Zoombies mund të grumbullohen si pasuri të dobishme si një NFT tipike, por megjithatë mbajnë kapacitetin e shtuar për të komunikuar me atë që thjesht mund të quhet "Disneyworld". e NFT-ve për të rriturit.” Që nga prezantimi, Zoombies NFT si dhe token ZOOM në fakt kanë konfirmuar suksesin e tyre, duke u vlerësuar si 2 simbolet kryesore në Moonriver, një vendosje që ata e kanë ruajtur në fakt për shkak të lançimit të tyre në shtator.

Në krahasim me shanset e paraqitjes së lojës, Zoombies NFT vazhdojnë të fitojnë energji ndërsa komunikojnë në mini përvoja, secila qëndron për vendndodhje të ndryshme të lojës të quajtura "qendra shërbimi". Së bashku, mbajtja e Zoombies NFT si dhe tokeni ZOOM u jep individëve mundësinë për t'u bashkuar me lojën sociale dhe financiare absolutisht gjithëpërfshirëse.

E ardhmja e lojës sociale dhe financiare

Për të rikrijuar të ardhmen e lojës, Zoombies funksionon si një lojë video me letra kolektive ERC-721 NFT në blockchain Moonriver. Struktura Moonbeam, një shoqëruese për punën e Zoombies, është një avancim inkurajues në dhomën e blockchain, si dhe në fakt ka krijuar së fundmi një blockchain të përshtatshëm Ethereum Virtual Machine (EVM) që funksionon në Kusama Përdoruesit mund të kontrastojnë rrethanat nëse Bitcoin (BTC) nëse institucioni financiar si dhe Ethereum (ETH) ishte Walmart, Kusama (Polkadot) ishte qendra tregtare, e cila me siguri do të ndante lehtësirat e saj për dyqanet themelore.

Objektet e zgjidhjes së Zoombies funksionojnë si strukturë për ekonominë Zoom Në këtë ekonomi reale, lojtarët me siguri do të hasin çmime aktuale si dhe një mundësi të mrekullueshme për të ardhurat ndërsa bashkohen me lojën e këndshme. Ndërsa klientët përfshihen me lehtësira të ndryshme zgjidhjesh, ata me siguri do të përballen me politika të ndryshme ose ndërfaqe përdoruesish, një mundësi kjo për shkak të lançimit të Zoombies NFT në Kusama Moonriver më 1 shtator 2021.

Aktualisht, aplikacioni prodhues është në internet, duke punuar si një veprim në një koleksion të rritjeve të ardhshme. Përdoruesit mund të krijojnë versione minimale NFT si dhe të shkrijnë simbolet ZOOM në një sistem të ngjashëm me bast duke shkuar në dyqan. Grupi i punës në fakt ka strategji të përbashkëta për ta bërë të mundur kalimin e simboleve nëpër disa zinxhirë, të përbërë nga Polygon (MATIC), Orteku (AVAX) si dhe Binance Smart Chain (BSC), për të krijuar një koleksion lojërash superset me kryq. -ekonomi biznesi zinxhir.

Më shumë kuptime mbi zoombies NFT WORLD më poshtë

Nga ana e avancimit, Cardinal Entertainment ka zbuluar në të vërtetë se tregimet e tokës Zoombies NFT si dhe historitë e tokës Zoombies NFT Garden do të publikohen në tremujorin e katërt të 4. I mëparshmi është një ankand publik i personalizuar NFT i përshtatur veçanërisht për ZOOMeconomy. I fundit bazohet në Cardinal Entertainment's Video lojë virtuale për kafshë shtëpiake Zombie Pets, si dhe synon të marrë bimë Zoombie përmes procesit të jetës së tyre të animuar në kompjuter, me një orë në kohë reale që lejon lojtarët të krijojnë burime në lojë.

Rritjet e tjera që vijnë për vitin 2022 konsistojnë në një fushë luftimi të Zoombies, si dhe zgjidhje për t'u kujdesur për koleksionet, si dhe tregtimin.

Ndërtimi i një bote pa kufi

Krijimi i një bote të pakufishme zbret në nënsistemet, si dhe super-nënsistemet e përmirësuan këtë strukturë, duke bashkuar fuqinë e pafund të disa mendjeve që funksionojnë në drejtim të një objektivi të zakonshëm. Pa fisnikët e integruar, punëtoritë mund të krijojnë shpejt një pajisje ose lojë video, si dhe të fitojnë fitime, duke e bërë konfigurimin po aq të dobishëm.

Kur shqyrtohet zhvillimi i tyre në drejtim të këtij objektivi deri më tani, një pjesëmarrës nga grupi i tyre ndan,

“Që kur filloi zhvillimi në Zoombies në 2017, qëllimi ynë ka qenë të ndërtojmë një univers të pafund NFT-sh kolektive që vazhdojnë të thellohen në vlerë për mbajtësit e tyre me kalimin e kohës përmes ndërtimit të një shtrese shërbimi NFT për konsum autonom të të dhënave në zinxhir”.

Si rezultat, grupi mirëpret origjinalitetet për pajisjet e zgjidhjes, si dhe u jep ndihmë shtesë shokëve të llogaritur për t'i sjellë këto ide në jetë.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me Zoombies NFT World

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk mbështet asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në ueb në këtë faqe interneti. Ndërsa synojmë t'ju ofrojmë informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, vizitorët duhet të bëjnë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin, si dhe të marrin përgjegjësinë e plotë për zgjedhjet e tyre, as ky postim nuk mund të merret në konsideratë si udhëzues për investimet financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju