Venezuelasit premtuan bursa Axie Infinity për kurse trajnimi për kripto

Nisma është pjesë e programit La Guaira Digital, i cili synon të përshpejtojë përparimin dhe të nxisë stabilitet financiar brenda vendit.

Venezuelasit premtuan bursa Axie Infinity për kurse trajnimi për kripto

Një kandidat për guvernator nga Venezuela ka premtuar të sigurojë bursa për banorët për të vendosur Qendrën e Trajnimit Teknik për Minierat dhe Administrimin e Aseteve Kripto Dixhitale. 

José Alejandro Terán, guvernatori aspirues që përfaqëson rastin në pushtet të vendit, filloi nismën si pjesë e programit La Guaira Digital, i cili synon të përshpejtojë përparimin dhe të nxisë stabilitetin financiar brenda vendit.

Siç raportoi CryptoPumpNews spanjisht, qendra e trajnimit të Terán-it do të prezantojë trajnime të specializuara për mbajtësit e bursave në tokenat e pandryshueshëm (NFT), minierat e kriptove dhe blerjen dhe shitjen. Për më tepër, nxitja mund të mbështetet nga 4 entitete, veçanërisht Mbikëqyrja Kombëtare e Cryptoassets (SUNACRIP), Akademia e Infinity Axie, grupi politik Independientes con Terán dhe të rinjtë e Partisë së Bashkuar Socialiste të Venezuelës (JPsuv).

Përveç nismave të bursave për studimin e kriptos, kandidati për guvernator parashikon teknologjinë e "një mijë vendeve të punës" përmes këtij propozimi:

“Mendoj se duke ndihmuar të rinjtë të ndërtojnë burime të shumta ne sigurojmë stabilitet ekonomik për familjet e tyre. 1000 vende pune në vit, shkruani!”

Terán premtoi gjithashtu se trajnimi, i mundësuar nga akademia Axie Infinity do të mishërojë ngritjen dhe rivendosjen e rrjeteve dhe minierat e kriptomonedhave dhe blerjen dhe shitjen e kriptove. Sipas informacionit të marrë nga Chainalysis, Venezuela qëndron sepse vendi i shtatë brenda Indeksit Global të Adoptimit të Kriptove.

Related: Amerika Latine do të përfitojë më së shumti nga kripto, thotë Uphold exec

CEO i platformës së financimit të kriptove Uphold, JP Thieriot, foli së fundmi për CryptoPumpNews në lidhje me rrethanat në rritje të përdorimit të bazuar në Bitcoin për tregun e Amerikës Latine.

Sipas sipërmarrësit, adoptimi kryesor i Bitcoin (BTC) në El Salvador ka pasur një ndikim domino në përshpejtimin e adoptimit të kriptove brenda zonave përreth, së bashku me Venezuelën dhe Kolumbinë.

Thieriot beson gjithashtu se adoptimi i kriptove ka kuptim shtesë për ekonomitë më të vogla si një alternativë për të krijuar para dixhitale të huaja nga një institucion qendror financiar i brendshëm (CBDC).

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju