Vëllimi i ditës së lançimit të Strategjisë së VanEck Bitcoin të ETF-së është një pjesë e BITO-s

Sasi më të ulëta në kontrast me ProShares ishin parashikuar, megjithatë Van Eck dëshiron që tarifat e tij të reduktuara t'i ofrojnë një anë ndaj rivalëve.

Vëllimi i ditës së lançimit të Strategjisë së VanEck Bitcoin të ETF-së është një pjesë e BITO-s

VanEck Bitcoin Strategy ETF (XBTF) mbylli ditën e tij fillestare të tregtimit më 16 nëntor me një vëllim tregtar "të respektueshëm", por që zbehet në kontrast me lëshimet e krahasueshme.

ETF-të e së ardhmes së Bitcoin u ofrojnë financuesve ekspozimin e drejtpërdrejtë ndaj kostove të mundshme të ardhshme të Bitcoin pa i detyruar ata të mbajnë vetë ndonjë lloj Bitcoin.

Në mbylljen e tregut në Bordin e Shkëmbimit të Çikagos (CBOE), XBTF në fakt kishte krijuar rreth 9.5 milionë dollarë në prona nën monitorim (AUM), si dhe kishte parë rreth 4.6 milionë dollarë në vëllimin e tregtimit të përditshëm sipas investing.com. Kjo është thjesht një pjesë e vëllimit të tregtimit të ditës fillestare prej 1 miliard dollarësh, që u vlerësua në Strategjinë e ProShares Bitcoin (BITO) më 19 tetor në NYSE. BITO në fakt ka konsideruar se ka ardhur 2% e të gjitha ETF-ve sipas vëllimit të përgjithshëm të tregtimit.

Tommy Horan, Shefi i Partneriteteve të Korporatave në bursën Australiane Swyftx deklaroi se në fakt kishte qenë një “lançim mjaft i ndrydhur, por VanEck nuk do të shqetësohet shumë. Tarifat e tyre [të ulëta] duhet të tërheqin një normë të qëndrueshme fluksesh hyrëse gjatë tremujorit të ardhshëm.

“Kjo do të ishte gjithmonë paksa jo-ngjarje pas gjithë zhurmës rreth lançimit prej 1.1 miliardë dollarësh të ProShares dhe vazhdon trendin që pamë me ETF të Valkyrie.”

ETF i së ardhmes Bitcoin i Valkyrie gjithashtu pati një nisje mjaft të mërzitshme me BTF që ra 3% në kosto në orën fillestare të tregtimit më 22 tetor në Nasdaq, pavarësisht nga vëllimi i tij i tregtimit prej 78 milionë dollarësh.

Eric Balchunas, ekspert i moshuar i ETF për Bloomberg rekomandoi në një postim në Twitter të 17 nëntorit se vëllimi i tregtimit të XBTF në përgjithësi do të ishte i respektueshëm, por që në fakt është eklipsuar shumë nga BITO.

Vëllimi i reduktuar i tregtimit në XBTF është i disponueshëm pasi SEC refuzoi aplikacionin e VanEck për një ETF të placeBitcoin Në krahasim me ETF-në e së ardhmes, një vend ETF sigurisht që do t'u mundësonte financuesve të ekspozohen drejtpërdrejt ndaj kostos ekzistuese të Bitcoin pa kërkuar të mbajnë BTC vetë.

Në përgjithësi, Horan admiroi lançimin e XBTF, por megjithatë pretendon se ETF-të e kriptove nuk do të arrijnë hapin e tyre derisa të autorizohet një vend ETF: “Është mirë për industrinë të shohë fondet e kriptove duke marrë miratimin rregullator, por derisa të pranohet një ETF në vend, askush nuk është do të kapërcejnë këshillat e tyre të skive.”

Të ngjashme: SEC supozohet se mbrapsht Bitcoin ETF të levave të Valkyrie

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju