Senatori amerikan dorëzon rezolutën për të lejuar pagesat me kripto në Kompleksin Capitol

Propozimi, i quajtur Rezoluta ACCEPT, do të përdoret për të paraqitur dyqanet, prodhuesit e shitësve dhe gjithashtu lokalet e ngrënies.

Senatori amerikan dorëzon rezolutën për të lejuar pagesat me kripto në Kompleksin Capitol

Senatori amerikan Ted Cruz i Teksasit dërgoi të hënën një rezolutë mbi dyshemenë e Senatit që me siguri do të kishte nevojë për miratimin e pagesave të kriptomonedhave në të gjitha dyqanet, lokalet e ngrënies dhe gjithashtu prodhuesit e shitjeve të vendosura brenda Kompleksit Capitol. Pagesa për transaksione, ose ACCEPT, ndalon gjithashtu Arkitektin e Kapitolit – një i emëruar qeveritar që menaxhon menaxhimin e Kompleksit Kapitol – të marrë pjesë në marrëveshje që shmangin përdorimin e kriptomonedhës si një lloj shlyerjeje, duke qenë se ato “janë me kosto efektive dhe me vlerë - i përqendruar për klientët.”

Cruz pohoi në një takim me informacionin e Breitbart: “Ndërsa konsumatorët e kuptojnë dhe përqafojnë më mirë kriptomonedhën, tregtarët po pranojnë gjithnjë e më shumë kriptomonedhën si një metodë pagese. Kongresi zakonisht është i ngadalshëm në miratimin e teknologjisë së re. Projektligji im do ta vendosë Kongresin të udhëheqë për këtë çështje.”

Në tetor, Cruz bëri tituj duke pretenduar se gazi i hedhur mund të përdoret për bitcoin-in tim dhe gjithashtu të forcojë rrjetin elektrik të Teksasit në krye të Teksasit Blockchain. Këtë shtator, Cruz kundërshtoi kandidatin e Biden, Saule Omarova për Kontrolluesin e Monedhave, pjesërisht sepse ajo me siguri do të mbirregullonte kriptimin Gushtin e kaluar, Cruz paraqiti një ndryshim në një shpenzim kornizë që sigurisht do të kishte hequr një marrëveshje që kërkonte mbulimin e marrëveshjeve të kriptove mbi 10,000 dollarë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju