Senatori amerikan Hagerty drejtuar drejtorit të CFPB: Mos e mbytni inovacionin kripto

Diskutimi u zhvillua në një konferencë të bordit financiar me mbikëqyrësin e Mbrojtjes së Konsumatorit, Rohit Chopra

Senatori amerikan Hagerty drejtuar drejtorit të CFPB: Mos e mbytni inovacionin kripto

Senatori amerikan Bill Hagerty (R-VA), i cili u zgjodh në vitin 2020 për të kandiduar në Tennessee pas një pune si ambasador në Japoni, foli me drejtorin e sapocaktuar të Byrosë për Mbrojtjen Financiare të Konsumatorit, Rohit Chopra në lidhje me kriptovalutat në një seancë dëgjimore të bordit financiar, duke thënë "Unë thjesht dua të sigurohemi që ndërsa ushtrosh këto përgjegjësi mbikëqyrëse, ne nuk e mbysim inovacionin në këtë arenë.”

“Teknologjia e librit dixhital ofron një sasi të jashtëzakonshme premtimi për sa i përket inovacionit dhe përfshirjes financiare. Është një industri ku unë mendoj se Shtetet e Bashkuara po udhëheqin, kanë udhëhequr dhe do të doja të na shihja të vazhdojmë të udhëheqim atje. Sidomos kur shikojmë vende të tjera si Kina dhe Partia Komuniste Kineze që ka lëvizur për të ndaluar aktivitetin e sektorit privat në atë arenë.”

Hagerty prezantoi rregullore me Senatorin Mark Warner (D-VA) në korrik për të studiuar studimin e nxitjes së Kinës për një para elektronike. Chopra si dhe Hagerty në fakt janë përplasur ndjeshëm më parë gjatë seancave të verifikimit të mëparshëm, me Hagerty duke paraqitur gjithashtu një shpenzim për të kërkuar autorizimin legjislativ për financimin e byrosë.

Në një fjalim në fund të korrikut në Senat, Hagerty besonte se “Ne po përdorim tregun e kriptomonedhave si një pagesë. A e kemi verifikuar plotësisht se si do të ndikojë kjo rregullore dhe taksa e re në këtë industri që po zhvillohet me shpejtësi? A do të ikin udhëheqja në këtë industri nga Shtetet e Bashkuara si rezultat?”

Chopra kritikoi nxitjen e Facebook për Libra gjatë gjithë kohës së tij në Komisionin Federal të Tregtisë, si dhe mbështeti që Rezerva Federale të përqafojë një zgjidhje të menjëhershme të ripagimeve të quajtur FedNow. CFPB i këshilloi klientët kundrejt Bitcoin që në vitin 2014, duke deklaruar se ata duhet të jenë “të vetëdijshëm për çështjet e mundshme me monedhat virtuale, si kostot e paqarta, kurset e paqëndrueshme të këmbimit, kërcënimi i hakerave dhe mashtrimeve, dhe se kompanitë mund të mos ofrojnë ndihmë ose rimbursimet për fondet e humbura ose të vjedhura.”

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju