'Uptober' mbyllet në nivelin rekord në muajin më të mirë të 2021 - 5 gjëra për të parë në Bitcoin këtë javë

Tetori 2021, me 40% aspekte pozitive, kthehet në më të mirën për lëvizjen e vlerës së Bitcoin që nga dhjetori 2020, madje duke mposhtur ecurinë e tremujorit të parë.

'Uptober' mbyllet në nivelin më të lartë rekord në muajin më të mirë të 2021 - 5 gjëra për të parë në Bitcoin këtë javë

Bitcoin (BTC) sheh një fillim të paqëndrueshëm për një javë krejt të re dhe një muaj krejt të ri pas mbylljes së tij të parë nga muaji në muaj mbi 60,000 dollarë – çfarë do të ndodhë më pas?

Pas një përfundimi jashtëzakonisht të pritur të "Uptober", demat po përpiqen deri në nëntor të paraqesin pjesën pasuese të asaj që ata shpresojnë - dhe në përgjithësi premtojnë - mund të jetë një rritje e vlerës së BTC-së si jo ndryshe.

Koha ndryshon, dhe po ashtu edhe parashikimet. Në shitësin me pakicë për BTC/USD këtë muaj mund të jetë një mbyllje nga muaji në muaj prej pothuajse 100,000 dollarë – por gjithashtu një rënie në afërsisht 50,000 dollarë.

Me çdo rol për të luajtur dhe ndihmën e fortë të blerësit në mbajtjen më të lartë prej 50,000 dollarësh, CryptoPumpNews hedh një vështrim në atë që mund të ndihmojë në lëvizjen e vlerës së Bitcoin në javën që po afrohet.

Tetori 2021 kthehet në muajin më të mirë që nga viti 2020

Pavarësisht nga ajo që do të vijë më pas, kontribuuesit e tregut janë në një temperament festiv këtë javë pasi Bitcoin sheh mbylljen më të mirë nga muaji në muaj në të kaluarën e saj historike.

Jo vetëm 60,000 dollarë, por 61,000 dollarë tani janë rritur për të qenë objektivi për të mundur për nëntorin.

Megjithatë, Bitcoin është diçka "vetëm në rritje" në afate të shkurtra kohore, megjithatë, dhe mbyllja e së dielës u prit me një tërheqje të dukshme të paqëndrueshmërisë së vënë në fakt - një vizitë në 59,500 dollarë - më herët se një goditje tjetër e çoi mbi 62,000 dollarë orë më vonë.

Ndoshta mezi nervozohen ndjekësit e parashikimeve të vlerës së "skenarit më të keq" të PlanB, këto që kërkojnë të paktën 63,000 dollarë për fillimin e tetorit.

Ndërkohë që gjithsesi është afërsisht në vëzhgim, që koleksioni të vazhdojë me saktësinë e tij historike, 98,000 dollarë duan të jenë në tavolinë deri në krye të këtij muaji.

Për vetë PlanB, megjithatë, rezultatet kanë qenë më të mëdha se të pranueshme.

“Po, Bitcoin mund të mos mbyllet mbi 63 mijë dollarë këtë muaj”, shtoi ndërkohë kontribuesi i CryptoPumpNews, Michaël van de Poppe, në lidhje me gjendjen e punëve.

“Sidoqoftë, @100trilionUSD norma e tij e goditjes në modelin aksion-to-flow është shumë më e mirë se performanca juaj e tregtimit, kështu që nuk do ta pjekja fare. Bitcoin me 61 mijë dollarë është po aq i mirë dhe mjaftueshëm afër.”

Pas një korrigjim nga nivelet më të ulëta të një dite, BTC/USD po blen dhe shet me rreth 62,000 dollarë. Tetori, pra, ishte muaji i tij më i mirë që nga dhjetori 2020, me kthime thjesht të turpshme prej 40%.

392bcfae73624f1027f18e72e0109ce3 - 'Uptober' mbyllet në rekord në muajin më të mirë të 2021 - 5 gjëra për të parë në Bitcoin këtë javë - 15

Rëndimet e vështirësisë deri në të tetën radhazi rriten

Ata që kërkojnë për një gjë që në të vërtetë është në modalitetin "vetëm lart" nuk duan të duken më shumë sesa bazat e komunitetit Bitcoin.

Këtë javë, problemi do të vendosë rregullimin e tij të tetë konstruktiv radhazi – një gjë që nuk ka ndodhur që nga viti 2018.

Duke reflektuar në zonën gjithnjë e më agresive të minierave, problemi i minierave tashmë ka kompensuar të gjitha humbjet që shkaktoi në thelb pasi Kina u bëri presion minatorëve për të hequr instrumentet në maj.

Vështirësia do të rritet në 21.89 trilionë këtë javë, thjesht mbi 3 trilionë nën nivelet më të larta të të gjitha kohërave.

Çmimi hash - masa e përpunimit të energjisë kushtuar minierave - tregon të njëjtën histori.

Pavarësisht se është i paimagjinueshëm për t'u "matur" me fraza përfundimtare, çmimi i hash-it vazhdon të jetë në trend në drejtim të niveleve të reja të të gjitha kohërave, sipas vlerësimeve.

Tiparet e njohurive të papërpunuara lart e poshtë, dhe vlerësime krejtësisht të ndryshme zakonisht e gjeni veten me lexime dukshëm krejtësisht të ndryshme. Megjithatë, çmimi i zakonshëm javor i hash-it tani qëndron në rreth 159 ekzahash për sekondë (EH/s) – më afër se kurrë rekordit prej 180 EH/s nga prilli.

90d3cc8b2f1bdc1c9e885b2ef0ef007f - 'Uptober' mbyllet në rekord në muajin më të mirë të 2021 — 5 gjëra për të parë në Bitcoin këtë javë - 17

Mbajtësit hodl në

Shtatori ofroi një alternativë të artë për klientët e Bitcoin, dhe tetori gjithashtu nuk ishte pa ndryshimet e tij kalimtare.

E keni blerë dip? Nëse ndoshta e keni bërë, ju i keni shtuar grupit gjithnjë e më të fuqishëm të mbajtësve afatgjatë, bindja e të cilëve është rritur vetëm në tetor.

Si i famshëm në analizën nga alternativa kryesore e javës së fundit Kraken, vlerat e aspekteve pozitive dhe arritja në 67,100 dollarë maksimumin e të gjitha kohërave nuk kanë arritur të tundojnë mbajtësit për të promovuar BTC.

“Në mënyrë të veçantë, ndërsa mbajtësit afatgjatë nuk u shqetësuan nga ndryshimi muajin e kaluar dhe e përdorën atë si një mundësi për të vazhduar akumulimin, kjo prirje nuk ka ndryshuar pavarësisht një rikthimi të konsiderueshëm të çmimit në nivelet më të larta të të gjitha kohërave afër 67,000 dollarëve,” përfunduan studiuesit.

"Me fjalë të tjera, tronditja e ofertës e blerë nga mbajtësit afatgjatë muajin e kaluar është rritur vetëm këtë muaj."

Janë këto entitete, disi se spekulatorët afatshkurtër, të cilët po nxisin efikasitetin e vlerës në këtë vjeshtë të këtij viti, shtojnë ata.

Kjo tingëllon me vlerësimin e mëparshëm, veçanërisht nga analisti Willy Woo, duke treguar se të ashtuquajturit "mbajtës të mjetit të fundit" ose "Rick Astley" blerësit qëndrojnë të përkushtuar ndaj financimit të tyre. Ndër mbajtësit afatgjatë, që nga viti 2020, janë edhe vetë minatorët.

“Që nga viti 2020, minatorët kanë qenë HODLers (dhe blerës) të BTC, ky është një ndryshim i detit në sjellje,” Woo i famshëm këtë fundjavë.

“Minatorët nuk kanë pasur sjellje të qëndrueshme akumulimi që nga epoka 2009-2014.”

ffc353312e2061cde073b7195614dcfc - 'Uptober' mbyllet në rekord në muajin më të mirë të 2021 — 5 gjëra për të parë në Bitcoin këtë javë - 19

Balancat e këmbimit janë më të ulëtat që nga tetori 2018

Në temën e ofrimit të shokut, imazhi nga shkëmbimet është i zymtë - nga këndi i një ariu Bitcoin.

Sipas njohurive bashkëkohore nga agjencia e analitikës në zinxhir Glassnode, rezervat alternative të BTC për momentin janë në nivelin më të ulët në tre vjet.

Në atë moment, në fund të vitit 2018, Bitcoin po shkonte në gropë të tregut të tij të mëparshëm të ariut, një treg i cili arriti fundin në dhjetor në 3,100 dollarë.

Që atëherë, lëvizja e vlerës është modifikuar me një rend të madhësisë, megjithatë ekuilibrat janë gjithsesi në pakësim - të gjitha duke treguar për dimensionet e goditjes së mundshme duhet të kërkojnë rritje të ngushtë që nga këtu.

Shkëmbimet tani menaxhojnë 2.47 milion BTC, ndërsa në kulmin e saj në prill 2020, mbi 3.1 milion BTC qëndronin në librat e tyre të porosive.

01a20c4719851281b508af90e298e35e - 'Uptober' mbyllet në rekord në muajin më të mirë të 2021 — 5 gjëra për të parë në Bitcoin këtë javë - 21

Modifikimet e bilancit mund të luhaten ndjeshëm ndërmjet shkëmbimeve. Gjatë 24 orëve të mëparshme, për shembull, Coinbase Pro udhëhoqi nivelin më të ulët, pothuajse 20,000 BTC, ndërsa lojtarë të tjerë vunë re një rritje të lehtë në stabilitetin e tyre.

Tregjet mbështeten në njoftimin e zvogëlimit të Fed

Java e ardhshme mund të prodhojë disa tipare të njohura në tregjet konvencionale - dhe përshtypjen e tyre konvencionale të favorshme në tregjet e kriptove.

Të ngjashme: 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM

Këto mund të vijnë falë reagimeve bashkëkohore nga Rezerva Federale e Shteteve të Bashkuara për administrimin e koronavirusit të martën dhe të mërkurën, pasi tregjet llogarisin në sugjerime shtesë për zvogëlimin e blerjes së aktiveve.

Kjo vjen pasi inflacioni rritet në mbarë botën, ndërsa kryetari i Fed-it, Jerome Powell, paraprakisht pranoi se tregimi shoqërues - siguron fatkeqësi zinxhir - do të vazhdojë "gjatë vitit të ardhshëm".

“Mendoj se Fed ka vendosur mjaft mirë të fillojë uljen shumë shpejt. Ne presim që ata ta shpallin atë javën e ardhshme dhe më pas ta fillojnë atë së shpejti pas kësaj, kështu që është gdhendur shumë mirë në gur,” këshilloi Kathy Jones, shefe strategja e fitimeve në Charles Schwab, javën e fundit të Yahoo Finance.

“Unë mendoj se debati i madh tani është se sa shpejt Fed lëviz drejt rritjes reale të normave. Pritshmëritë në treg janë zhvendosur me të vërtetë tek pritja e deri në dy rritje të normave në 2022 dhe 2023… ky është një ritëm mjaft agresiv shtrëngimi.”

Rrethana të tilla shërbejnë për të rritur atraktivitetin e Bitcoin si një klasë aktive deflacioni në thelb me një kufi sigurues të verifikueshëm matematikisht.

Flukset institucionale në mallrat ekzistuese të financimit të Bitcoin, së bashku me fondet e sapo-lançuara të të ardhmes të tregtueshme në shkëmbim (ETF), në qendër të vëmendjes në rritje të kërkesës.

2461cf88f3d799104a922b29bdde73e5 - 'Uptober' mbyllet në rekord në muajin më të mirë të 2021 — 5 gjëra për të parë në Bitcoin këtë javë - 23

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju