Universiteti i Kembrixhit do të nisë tregun e decentralizuar të kredisë së karbonit në zinxhirin e bllokut Tezos

Universiteti shpreson se zhvendosja me siguri do të rrisë financimin për përpjekjet masive të ruajtjes dhe riparimit.

Universiteti i Kembrixhit do të nisë tregun e decentralizuar të kredisë së karbonit në zinxhirin e bllokut Tezos

Në një deklaratë të premten herët në mëngjes, Universiteti i Kembrixhit prezantoi se me siguri do të ndërtonte një treg unik të decentralizuar të kredisë së karbonit për të ndihmuar nismat mbarëbotërore të ripyllëzimit. Objektivi më i mirë i tij sigurisht që do të ishte rritja e nxitjes së opsioneve të ruajtjes së bazuar në natyrë, ose NbS, siç është ripyllëzimi, me mjete ekonomike. Organizata tregon se blerësit e rezultateve të kreditit të karbonit me siguri do të jenë në gjendje të financojnë në mënyrë të sigurtë, si dhe të financojnë drejtpërdrejt punët NbS me sistemin.

Fushata, e referuar si Qendra e Kembrixhit për Kreditë e Karbonit, ose 4C, bazohet në Departamentin e Shkencave Kompjuterike si dhe të Teknologjisë, si dhe në Institutin e Kërkimit të Konservimit, shkencëtarët si dhe shkencëtarët me siguri do të ndërtojnë tregun në Tezos (XTZ). blockchain Tezos është një blockchain marrëveshje e zgjuar që bën të mundur që individët të votojnë mbi metodat e administrimit të paraqitura nga projektuesit. Rrjeti njihet për natyrën e tij të gjelbër.

Më herët gjatë vitit, projektuesit e Tezos postuan në Twitter se prodhimi i 3 simboleve të pandryshueshme, ose NFT-ve, në zinxhirin bllokues Tezos gjeneron.00054 paund dioksid karboni, në kontrast me 915 paund CO2 për të njëjtat NFT të prodhuara në bllokun Ethereum (ETH).

Anil Madhavapeddy, mbikëqyrësi i 4C, lëshoi ​​deklaratën e pajtueshmërisë me rritjen teknike:

Sistemet aktuale të certifikimit që procedojnë, si dhe regjistrojnë vlerën e karbonit, si dhe avantazhet shoqëruese, si ruajtja e biodiversitetit si dhe ulja e vështirësive të shkaktuara nga NbS, janë të kushtueshme, të ngadalta, si dhe të pasakta. Këto sisteme në fakt kanë kërcënuar llogaritjen në rezultatet e kreditit të karbonit NbS. Ajo që kërkohet është një treg i decentralizuar ku blerësit e rezultateve të kredisë së karbonit mund të mbështeten me besim, si dhe fonde të drejtpërdrejta në punë të bazuara në natyrë. Dhe ky është boshllëku që Qendra synon të mbushë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju