Organizata e Bashkuar Qytetarët nis si një iniciativë blockchain në COP26

Një konsorcium shoqëruesish foli gjatë gjithë takimit të COP26 në lidhje me fillimin e një nisme krejt të re mjedisore të blockchain dhe gjithashtu ndanë informacion mbi pasionet e tij të ardhshme.

Organizata e Bashkuar Qytetarët nis si një iniciativë blockchain në COP26

Duke folur në një intervistë në COP26 në Glasgow, Skoci të mërkurën, një mori specialistësh nga industria teknologjike-mjedisore folën me qytetarët në mbarë botën në të gjithë globin në lidhje me rritjen e sinkronizimit dhe gjithashtu ndihmën për aktivitetin mjedisor me inovacionin e blockchain.

Organizata e Bashkuar Qytetarët GloCha për Veprim për Fuqizimin e Klimës është lëshuar në të vërtetë në COP26 si një organizatë thuajse ndërkombëtare e bazuar në blockchain e vendosur në Klagenfurt, Austri. Ajo sigurisht që aktualisht do të kërkojë të përdorë inovacionin e blockchain për të avancuar qëllimet e rregullimit të mjedisit në përputhje me SDG-të e OKB-së. .

UCO i ka rrënjët në Projektin e Inovacionit të Fuqizimit të Klimës Action for Climate Empowerment, ose ACE_AT, si dhe në Konsorciumin e Fuqizimit të Veprimit të Sfidave Globale ose GloCha. Ofron promovimin e seminareve në lidhje me vizionin kumulativ të kulturës për aktivitetin mjedisor dhe gjithashtu për të pajisur mobilizimin masiv të burimeve.

GloCha në fakt ka bashkëpunuar me Programin e OKB-së për Rininë Habitat dhe gjithashtu me Koalicionin e Zinxhirit Klimatik, për të përmendur disa, për të punuar së bashku me ekipet mjedisore të të rinjve për të ndërtuar objektet teknike dhe gjithashtu institucionale të nevojshme për të përmbushur Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm të OKB-së me sipërmarrje të orientuar drejt ndikimit. versionet.

Të organizuar nga krijuesi i GloCha, Miroslav Polzer, panelistët përbëheshin nga Romi Sumaria, Dairou Sidiki, si dhe kryeredaktorja e Crypto PumpNews, Kristina Corn që qëndron si shoqëruese mediatike e UCO-së, për të përmendur disa.

Bashkëthemeluesja & CEO e Oblique Life, Romi Sumaria, diskutoi mundësitë për vënien në lëvizje të financimit monetar dhe njerëzor në drejtim të përpjekjeve për rregullimin e mjedisit me ekzekutimin e inovacionit të blockchain, duke përmendur:

"Blockchain do të na lejojë të sigurohemi që ata që po investojnë në këto projekte mund të kuptojnë se ku po shkojnë paratë ose koha e tyre, saktësisht se cila është metrika që ata po shikojnë dhe të shohin se cili është ndikimi i tyre i kthimit (ROI)".

Udhërrëfyesi i organizatës përshkruan qëllimet e tyre për të nxjerrë një rekord whitepaper në fund të shkurtit 2022, në përputhje me ofertën e regjistrimit në fillim të prillit 2022.

Faktorët shtesë për t'u marrë në konsideratë konsistojnë në qarkullimin e vendbanimeve të ndikimit të karbonit Kriptostampat, mobilizimi i burimit me DAO-të, si dhe ndihma për detyra të shumta ndërveprimi me kulturën.

UCO sigurisht që do të funksionojë së bashku me programet përkatëse qeveritare për të ndërtuar këto bashkëpunime gjatë muajve të ardhshëm, me zbatimin e parashikuar për të filluar në COP27 të organizuar nga kontinenti i Afrikës në nëntor 2022.

48aac941011008eff9c04f6b0df29e0e - Organizata e Qytetarëve të Bashkuar nis si një iniciativë blockchain në COP26 - 7

CEO i APCD Chad, dhe gjithashtu shoqëruesi afatgjatë i GloCha, Dairou Sidiki, foli për rëndësinë e tërheqjes së qytetarëve afrikanë për problemet që shqetësojnë përparimin e qëndrueshëm, si dhe kultivimin e përparimit të mjeteve juridike gjeniale:

"Ne mendojmë se është një ide e shkëlqyer për të zbatuar këtë partneritet për të mbledhur fonde dhe për të mobilizuar burime për veprimin klimatik në Afrikë veçanërisht, dhe gjithashtu për të marrë në konsideratë atë që afrikanët mund të kenë si zgjidhje dhe t'i ndihmojnë ata të zbatojnë këto zgjidhje në terren."

Të ngjashme: Matja e suksesit: Kompensimi i shkarkimeve të kriptokarbonit thelbësor për nxitjen?

Gjatë periudhës së takimit COP26, një sërë liderësh idesh si në komunitetin ekologjik ashtu edhe në atë të kriptos kanë zbuluar në fakt çështje legjitime në lidhje me detyrat e gjera të fuqisë ngjitëse në rrjetet blockchain si Bitcoin.

Prona kryesore elektronike ka dissuaded specialistë të mjedisit për varësinë e tij të madhe nga burimet e karburantit të papërtëritshëm për të ruajtur prodhimin e detyrave minerare, një kolonë bazë të objektit të saj dhe gjithashtu procedurat.

Në fillim të këtij viti, një grup studimi i aftë në Universitetin e Kembrixhit publikoi Indeksin e Konsumit të Energjisë Elektrike të Bitcoin, i cili llogariti se Bitcoin ha 121.36 teravat-orë çdo vit, një numër sizmik që vlerësohet në vende të tëra si Argjentina për përdorimin e energjisë.

Një shumëllojshmëri e kompanive të kriptomonedhave të vendosura për të kërkuar dhe gjithashtu për të krijuar mjete juridike për të dekarbonizuar detyrat e blockchain, në fakt kanë fituar kontroll shtesë në muajt aktual.

Sheshi i Jack Dorsey iu bashkua Ark Invest këtë vit për të reklamuar një memorandum duke thënë se Bitcoin ofron një mundësi të veçantë për të nxitur teknologjinë dhe gjithashtu nxitjen e një rrjeti rrjeti miqësor ndaj mjedisit të mundësuar vetëm nga burimet e burimeve të rinovueshme.

Duke cituar metrikat e informacionit logjik si kostoja e niveluar e energjisë, ose LCOE, dhe gjithashtu aftësia e transmetimit për të vendosur thjeshtësinë e ndryshimit në drejtimin e prodhimit miqësor ndaj mjedisit, rekordi përfundoi:

“Tregjet e Bitcoin dhe të energjisë po konvergojnë dhe ne besojmë se pronarët e aseteve të energjisë së sotme ka të ngjarë të bëhen minatorët e së nesërmes.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju