Thesari i Mbretërisë së Bashkuar dhe banka qendrore do të konsultohen për CBDC, që mund të nisë deri në vitin 2030

""(*) dita më e hershme për nisjen e një CBDC në Mbretërinë e Bashkuar sigurisht që do të mbetej në 2 për qind të XNUMX-të të viteve," tha The of Bank, duke përfshirë në fakt asnjë vendim ende nuk është marrë. Anglia e

Thesari i Mbretërisë së Bashkuar dhe banka qendrore do të konsultohen për CBDC, që mund të nisë deri në vitin 2030

Banka e Anglisë dhe ministria e financave po përgatiten të publikojnë një vlerësim të Mbretërisë së Bashkuar për përhapjen e mundshme të parasë elektronike duke filluar nga viti 2022. banka qendrore a

Në deklaratë, e marta e Bankës deklaroi se vlerësimi elektronik i paundit shtesë me HM England sigurisht që do të merrte në konsideratë funksionet e stilit, avantazhet e efekteve të thesarit për klientët dhe organizatën, së bashku me probleme të tjera të ndryshme përkatëse. dhe rezultatet e vlerësimit të vitit 2022. Identifikoni nëse autoritetet e Mbretërisë së Bashkuar planifikojnë të vazhdojnë me vullnetin e parave elektronike, ose CBDC. Banka Qendrore deklaroi

"Nëse rezultatet e kësaj faze 'zhvillimi' arrijnë në përfundimin se rasti për CBDC është ngritur dhe se ai është operacionalisht dhe teknologjikisht i fuqishëm, atëherë data më e hershme për fillimin e një CBDC në Mbretërinë e Bashkuar do të ishte në gjysmën e dytë të dekadës." banka qendrore e

Banka përfshiu se Anglia nëse MB me siguri do të prezantonte një CBDC në të ardhmen. "Nuk është marrë asnjë vendim", çdo lloj detyre elektronike ekstra paund sigurisht që do të fokusohej në ekzistimin së bashku me paratë Megjithatë pagesat paraprake, në krahasim me ndryshimin e tyre. dhe banka,

Në prill të Bankës, ministria e financave zhvilloi një presion pune të përqendruar në kontrollimin e paraqitjes së një CBDC, i përbërë nga probleme të lidhura me stilin së bashku me aplikimin e tij të mundshëm në Angli dhe procedurën në Mbretërinë e Bashkuar dhe Kancelarin e deklaruar në Thesar Rishi Sunak autoritetet rajonale sigurisht që do të fliste me korrikun duke futur reforma për zbulimin e shembullit të një CBDC në vend. "për të mbështetur adoptimin e sigurt të aseteve kripto dhe monedhave të qëndrueshme" dhe:

Publikime të ngjashme për të reklamuar rritjen e CBDC në Fondacioni Digital Pound disa kombe me situatat më të mëdha ekonomike të globit nuk kanë nxjerrë ende një CBDC, disa kanë filluar në fakt programe pilot. MB

Ndërsa nxjerrja elektronike e juanëve vazhdon me teste në fusha të shumta, me Kinën e vendit që raporton se kishte më shumë se 140 milionë llogari private që mbanin para elektronike që nga banka qendrore në tetor.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju