Dy fonde Bitcoin të lançuara në Singapor nga menaxheri i fondeve të rregulluara nga MAS

Fondet e reja Bitcoin synojnë të ofrojnë ekspozim të drejtpërdrejtë si bazë dhe të sigurt ndaj Bitcoin për kapitalistët specialistë.

Dy fonde Bitcoin të lançuara në Singapor nga menaxheri i fondeve të rregulluara nga MAS

Fintonia Group, një menaxher fondesh me bazë në Singapor, i menaxhuar nga Autoriteti Monetar i Singaporit (MAS), ka lançuar dy fonde Bitcoin (BTC) të shkallës institucionale.

Fondet krejt të reja, Fintonia Bitcoin Physical Fund si dhe Fondi i Siguruar i Fintonia, janë planifikuar të ofrojnë ekspozim bazë dhe të sigurt direkt ndaj Bitcoin për kapitalistët specialistë, prezantoi Fintonia të enjten.

“Fondet janë në internet, si dhe kapitalistët mund të abonohen si dhe të marrin vazhdimisht pasi janë fonde fleksibël, të krahasueshme me një fond të përbashkët.

Fondi fizik Fintonia Bitcoin synon investitorët institucionalë që kërkojnë ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj Bitcoin, duke i lejuar ata të blejnë, ruajnë dhe shesin sasi të mëdha të kriptomonedhës. “Fondi fiton Bitcoin fizik, që do të thotë se ne do të blejmë Bitcoinin aktual në vend të një instrumenti derivativ në Bitcoin,” thuhet se tha Chng.

Nga ana tjetër, Fondi i Sigurimit të Fintonia u siguron investitorëve akses në kredi private të siguruara nga Bitcoin. “Bitcoin është një formë e shkëlqyer kolaterali për kredi. Tregton 24/7 dhe është shumë likuid, me rreth 30 deri në 60 miliardë dollarë në ditë. Nëse kërkohet, ai mund të likuidohet shpejt në krahasim, për shembull, me mallrat dhe asetet reale,” vuri në dukje Chng.

Të dy fondet mbështeten në një kujdestar të licencuar nga një palë e tretë që ruan kriptovalutat e klientëve në kuletat e ftohta. Investimet janë gjithashtu të siguruara kundër vjedhjes dhe hakimit, tha kompania.

Fintonia synon të reduktojë fërkimin kripto-me-fiat si një menaxher fondi i rregulluar nga MAS që përputhet me kërkesat e Njih klientin tënd dhe kundër pastrimit të parave. “Këto fonde të hapura u ofrojnë investitorëve profesionistë një strukturë të njohur ligjore dhe rregullatore, të ngjashme me atë të një fondi tipik të përbashkët”, thuhet në njoftim.

Fintonia Group është një firmë e rregulluar e shërbimeve financiare e themeluar në vitin 2014 me fokus në fintech. Chng thotë se Fintonia ka qenë e përfshirë në kriptomonedhën që në ditët e hershme dhe tani fokusohet në mënyrë specifike në kriptomonedhë, pasi ajo "në të vërtetë ka përparuar drejt në një kurs tjetër pronësie".

MAS nuk iu përgjigj menjëherë kërkesës për vërejtje të CryptoPumpNews.

Related: Singapori do të vendoset si objekt ndërkombëtar i kriptove, pretendon autoriteti rregullator

Informacioni gjithashtu deklaron përkushtimin e Singaporit për t'u bërë një qendër kryesore ndërkombëtare e kriptomonedhave pasi autoritetet rregullatore të lagjes kanë dhënë në fakt disa licenca për të ligjësuar tregtimin e kriptove në vend.

Mohim për MAS duke u kujdesur për mbikëqyrësin. Këtë, Fintonia Group po e krijon për të përforcuar vendosjen e saj si kripto globit. Autoriteti Monetar: Artikulli i shkurtër i Singaporit u përditësua për të treguar se fondet menaxhohen

(*) nga (*), në vend të vetë (*).(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju