Bankat kryesore amerikane ofrojnë stimuj të mëdhenj për të joshur talentin e kriptove

LinkedIn raporton se listat e detyrave në të gjithë sitin që lidhen me kripto-n janë rritur më shumë se 600% duke pasur parasysh gushtin e 2014-ës.

Bankat kryesore amerikane ofrojnë stimuj të mëdhenj për të joshur talentin e kriptove

Bankat kryesore me bazë në SHBA dhe gjithashtu bankat kanë plotësuar në fakt më shumë se 1,000 cilësime për profesionistët e kriptove në 3 vitet e mëparshme.

Sipas një rekordi të 1 nëntorit nga Bloomberg, bankat po përdorin stimuj të konsiderueshëm për të tërhequr talentin e kriptove, me ekspertin e personelit Johnson Associates që vlerëson se cilësimet e kriptove paguajnë paga që janë midis 20% dhe gjithashtu 30% më të mëdha se cilësimet ekuivalente që nuk lidhen me paranë elektronike.

Kompania përfshiu që disa detyra të kriptove për të moshuar përfitojnë një rritje deri në 50% të pagave mbi cilësimet ekuivalente, me mbikëqyrësin e trajtimit, Alan Johnson, duke përfunduar:

“Bankat nuk mund të rrezikojnë që klientët e tyre të shkojnë në një bankë tjetër për të bërë këto shërbime, kështu që ata duhet të rriten.”

Kompania kërkimore Revelio Labs vlerësoi 287 punësime përkatëse kripto nga Goldman Sachs, Wells Fargo, Fidelity dhe gjithashtu JPMorgan Chase – 4 kompanitë më të mëdha të talenteve të pronave elektronike në uebsajtin e specializuar të rrjeteve sociale LinkedIn Revelio përfundoi se ekspertët e kriptos vlerësojnë një rritje page prej 9%. mbi bashkëpunëtorët e tyre financiarë zakonisht.

Në tetor, LinkedIn raportoi se listat e detyrave në të gjithë sitin për cilësimet që lidhen me kripto dhe gjithashtu blockchain janë rritur në fakt me 615% duke pasur parasysh gushtin 2020.

Related: Këshilla për publikimin e detyrave në Amazon Shërbimet e Uebit të firmës po përgatiten të përqafojnë kriptomat

Banka e Amerikës zhvilloi një grup të përkushtuar studimi të kriptos në korrik, me Alkesh Shah të departamentit që specifikoi: "Industria dhe teknologjia u bënë shumë të mëdha për t'u injoruar".

Morgan Stanley lëshoi ​​gjithashtu një grup studimi të kriptomonedhave në shtator, duke sinjalizuar shtesë se bankat më të larta amerikane po kërkojnë për të tërhequr talentin inkripto.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju