5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, LTC, LINK, VET, AXS

Nga këndvështrimi i shpendëve, BTC është ende në një tendencë në rritje, si dhe një kthim jashtë asistencës prej 62,000 dollarësh mund të japë sinjalin për LTC, LINK, VET si dhe AXS për të shkuar më lart.

5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, LTC, LINK, VET, AXS

Besimi i favorshëm i Bitcoin (BTC) krijoi një telash të vogël më 12 Nëntor pasi Komisioni i Letrave me Vlerë si dhe Komisioni i Shkëmbimit (SEC) hodhën poshtë artikullin e tregtuar në shkëmbim Bitcoin të VanEck që synonte të gjurmonte kursin e vendit të Bitcoin.

Megjithatë, ky përparim i pafavorshëm u plotësua nga aktivizimi efektiv i pirunit të butë Taproot më 13 nëntor. Programuesi i Bitcoin, Hampus Sj öberg, që drejton një faqe interneti të përkushtuar në Taproot, informoi CryptoPumpNews se "fitimi më i madh" ishte se Taproot zbuloi se Bitcoin mund të bëni përmirësime të rrjetit, gjë që ishte shumë e rëndësishme për jetëgjatësinë e rrjetit.

4354079a289f21e025a64a377cb36fdc - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, LTC, LINK, VET, AXS - 27

Analistët nga Decentrader shpjeguan gjithashtu se përmirësimi i fundit i rëndësishëm i Bitcoin ishte ekzekutimi i Segwit në gusht 2017, si dhe kjo u respektua nga një rritje e mprehtë nga 4,000 dollarë në 20,000 dollarë në 4 muaj.

A mundet Bitcoin të përsërisë efikasitetin e saj të mëparshëm të favorshëm duke iu përmbajtur përmirësimit të Taproot si dhe të tërheqë altcoin më shumë? Le të hulumtojmë grafikët e 5 kriptomonedhave më të mira që mund të kthehen në trendin rritës në dy ditët në vijim.

BTC / USDT

Bitcoin në fakt është tërhequr përsëri në standardin e zhvendosjes së shpejtë 20-ditore (62,954 dollarë), i cili është një ndihmë thelbësore për t'u parë. Tregtarët zakonisht blejnë uljen në EMA 20-ditore në një tendencë të qëndrueshme rritëse.

baed3b96508667d098b9e992d2a24fa5 - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, LTC, LINK, VET, AXS - 29

Standardet e pjerrëta të zhvendosjes sugjerojnë që blerësit kanë dorën e parë, megjithatë devijimi i pafavorshëm në indeksin e qëndrueshmërisë së anëtarëve të familjes (RSI) paralajmëron se energjia e favorshme mund të jetë komprometuese.

Nëse norma tërhiqet nga EMA 20-ditore, demat me siguri do të përpiqen ta shtypin normën mbi nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 69,000 dollarë, si dhe të kthehen në trendin rritës. Seti BTC/USDT mund të arrijë në 75,000 dollarë pas atij grumbullimi.

Përndryshe, një pushim si dhe mbyllja e listuar më poshtë EMA 20-ditore sigurisht që do të sugjerojë që investitorët mund të nxitojnë të largohen. Pas kësaj, grupi mund të zbresë në standardin bazë të zhvendosjes 50-ditore (57,938 dollarë). Një ndërprerje e renditur më poshtë kësaj ndihme mund të tregojë fillimin e një rregullimi shumë më të thellë në 52,920 dollarë.

f2cea9dc27808e75a7910bcb00770170 - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, LTC, LINK, VET, AXS - 31

Grafiku 4-orësh zbulon se të dyja vendosen midis 60,000 dollarë dhe 67,000 dollarë. Edhe pse demat e shtypën normën mbi rezistencën e grupit, ata mund të mos ruajnë shkallët më të larta. Kompleti në fakt është zhytur përsëri drejt në grup.

20-EMA po zbret pjesërisht, si dhe RSI është renditur thjesht poshtë boshtit, duke rekomanduar që norma mund të endet ngadalë deri në 60,000 dollarë. Një kërcim i fortë nga kjo shkallë mund të zgjasë aktivitetin e kufizuar në interval edhe për ca më shumë kohë, megjithatë një ndërprerje e renditur më poshtë mund të tregojë një rregullim të modës.

Përndryshe, nëse norma shfaqet nga shkalla aktuale, demat mund të testojnë zonën e mësipërme të rezistencës në 67,000 deri në 69,000 dollarë.

LTC / USDT

Litecoin (LTC) përfundoi një zhvillim bazë rrumbullakimi kur dëmtoi si dhe mbylli rezistencën e mësipërme në 225.30 dollarë. Norma rrëmbeu menjëherë energjinë, si dhe u ngjit në pengesën mendore në 300 dollarë, ku arinjtë vendosën një rezistencë të ngurtë.

da78c52a7f5e302b1ffbb5068d282e08 - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, LTC, LINK, VET, AXS - 33

Altcoin në fakt është rregulluar për dy ditët e mëparshme, megjithatë EMA 20-ditore (224 dollarë) në të vërtetë ka filluar të shfaqet, si dhe RSI është renditur thjesht poshtë zonës së mbiblerë, duke sugjeruar që demat janë në krye. Nëse norma shfaqet nga shkalla aktuale ose kthehet në 225.30 dollarë, blerësit me siguri do të përpiqen të kthehen në trendin rritës.

Një pushim si dhe mbyllja mbi 300 dollarë mund të zhbllokojë për një rritje më të madhe në 340 dollarë. Arinjtë ka shumë të ngjarë të kenë strategji të tjera të ndryshme pasi ata me siguri do të përpiqen të tërheqin si dhe të vuajnë normën e renditur nën shkallën e shpërthimit në 225.30 dollarë. Nëse ata mund ta heqin atë, grupi LTC/USDT mund të zbresë në SMA 50-ditore (192 dollarë).

8b8e315cb50e909eb2e6e27a8ac2fb46 - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, LTC, LINK, VET, AXS - 35

Grafiku 4-orësh zbulon se të dyja po tregtohen brenda një modeli pykë në rënie. 20-EMA në fakt është shtypur, si dhe RSI është afër boshtit, duke sugjeruar një ekuilibër midis furnizimit dhe nevojës.

Ky stabilitet mund të kthehet për demat nëse ata shtypin si dhe ruajnë normën mbi pykë. Pas kësaj, grupi mund të rritet në 280 dollarë, si dhe më vonë në 295.70 dollarë. Kjo shkallë mund të funksionojë si një rezistencë e ngurtë, megjithatë nëse demat e kalojnë këtë pengesë, të dy mund të arrijnë objektivin e synuar në 302.10 dollarë.

Përndryshe, nëse norma prishet e renditur nën 50-SMA, marketingu mund të përshkallëzohet si dhe të dy mund të zbresin në asistencën solide në 225.30 dollarë.

Demat e çuan Chainlink (LINK) mbi rezistencën e mësipërme në 35.23 dollarë më 9, 10 dhe 11 nëntor, megjithatë mund të mos ruajnë normën mbi të. Kjo rekomandon që arinjtë ta ruajnë këtë shkallë me vitalitet.

e610c85065af0d0f53d522044d27d04a - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, LTC, LINK, VET, AXS - 37

Të dy standardet e zhvendosjes janë të pjerrëta, si dhe RSI është mbi 55, duke rekomanduar që demat të kenë një anë të vogël. Nëse norma tërhiqet nga EMA 20-ditore (32.27 dollarë), blerësit me siguri do të bëjnë një përpjekje shtesë për të hequr pengesën e mësipërme.

Nëse e bëjnë këtë, grupi LINK/USDT mund të tregojë fillimin e një tendence krejt të re në rritje. Objektivi i parë në avantazh është 42.50 dollarë dhe më pas 47.50 dollarë. Kjo pamje e favorshme sigurisht që do të mohohet nëse norma prishet e renditur nën EMA 20-ditore. Një hap i tillë mund të zbresë normën në SMA 50-ditore (28.83 dollarë).

d2ab98a8c7572e013db9192d1491fd07 - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, LTC, LINK, VET, AXS - 39

Kompleti në fakt është rritur brenda një rrjeti në rritje për dy ditët e mëparshme. Demat u përpoqën të shtypnin normën përmes rrjetit më 10 nëntor, megjithatë dështuan. Kjo mund të ketë motivuar rezervimin e fitimeve nga demat, si dhe shkurtimin nga arinjtë armiqësor.

Tarifa aktualisht mund të zbresë në linjën e ndihmës së rrjetit ku mund të lindë blerja. Një rikthim i fortë nga kjo ndihmë sigurisht që do të rekomandojë që demat të vazhdojnë të blejnë gradë të reduktuara. Pas kësaj, grupi mund të vazhdojë të ngjitet brenda rrjetit. Një ndërprerje, si dhe mbyllja e listuar më poshtë në rrjet, sigurisht që do të tregojë një rregullim të mundshëm në model.

Related: Bitcoin vendos mbyllje të rregullt të kafshimit të thonjve pasi Taproot hyn në internet

AFP / USDT

VeChain (VET) dëmtoi mbi rezistencën e ngushtë të shpenzimeve me 0.15 dollarë më 4 nëntor, duke sugjeruar që demat në fakt kishin nënshtruar arinjtë. Shkalla në fakt është ulur përsëri në shkallën e shpërthimit, si dhe arinjtë po përpiqen të tërheqin normën e renditur më poshtë, si dhe të kapin demat armiqësorë.

a37731448260625ac6c8f1b5cf30375a - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, LTC, LINK, VET, AXS - 41

EMA 20-ditore (0.15 dollarë) po rritet, si dhe RSI mbetet në zonën e favorshme, duke sugjeruar një përfitim të vogël për demat. Nëse norma zvogëlohet nga shkalla aktuale, demat me siguri do të përpiqen të shtypin grupin VET/USDT mbi 0.19 dollarë si dhe të kthehen në lëvizjen lart. Seti mund të rritet pas atij tubimi në 0.24 dollarë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse norma prishet si dhe vazhdon të renditet nën 0.15 dollarë, sigurisht që do të rekomandojë që tregjet në fakt të kenë refuzuar shkallët më të larta. Pas kësaj, grupi mund të zbresë në SMA 50-ditore (0.12 dollarë) si dhe më vonë në 0.10 dollarë.

4a7291efac226725f702b8039dd75e98 - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, LTC, LINK, VET, AXS - 43

Grafiku 4-orësh zbulon se demat e shtypnin normën mbi vijën e rezistencës së modelit të rrjetit në rritje, megjithatë ata mund të mos ndërtojnë mbi këtë përfitim. Kjo sugjeron që nevoja mbaron në shkallë më të madhe.

Norma në fakt është zhytur edhe një herë përsëri në rrjet, si dhe standardet e zhvendosjes kanë përfunduar në fakt një kryqëzim bearish. Kjo rekomandon që të dy mund të kalojnë ngadalë në linjën e ndihmës të rrjetit.

Një rikthim i fortë nga linja e ndihmës mund të mbajë trendin në rritje të padëmtuar, si dhe norma mund të vazhdojë në profesion brenda rrjetit. Arinjtë me siguri do të duhet të tërheqin, si dhe të ruajnë normën e renditur poshtë rrjetit për të fituar avantazhin.

AXS/ USDT

Axie Infinity (AXS) është duke u fiksuar në një trend rritës, si dhe në fakt ka qenë duke tregtuar brenda një modeli rrjeti në rritje për dy ditët e mëparshme. Norma është ulur në të vërtetë në EMA 20-ditore (141 dollarë) ku demat po përpiqen të burgosin uljen.

103a68e3379994f79a70d87b812b8856 - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, LTC, LINK, VET, AXS - 45

EMA 20-ditore në të vërtetë ka rënë, si dhe RSI ka rënë në të vërtetë pranë boshtit, duke rekomanduar që blerësit mund të mos e kuptojnë. Një ndërprerje e renditur më poshtë EMA 20-ditore mund të tërheqë tarifën në linjën e asistencës së këtij rrjeti.

Blerësit pritet ta ruajnë këtë shkallë me guxim. Nëse norma tërhiqet nga linja e ndihmës, sigurisht që do të rekomandojë që lëvizja lart të mbetet e padëmtuar. Seti AXS/ USDT sigurisht që pas kësaj përpjekjeje do të rritet në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 166.09 dollarë.

Një thyerje si dhe mbyllje mbi nivelin më të lartë të të gjitha kohërave mund të heqë qafe kursin për një tubim të mundshëm në linjën e rezistencës së rrjetit me 183 dollarë. Kjo pamje e favorshme sigurisht që do të revokohet në një pushim, si dhe në mbyllje të renditur poshtë rrjetit në rritje.

58acb3624145eb5680fc4f9547511548 - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, LTC, LINK, VET, AXS - 47

Kompleti në fakt është vendosur në mes 166.09 dollarë dhe 131.18 dollarë. Norma në të vërtetë është tregtuar e renditur nën 20-EMA në grafikun 4-orësh, duke sugjeruar që arinjtë po e mbrojnë këtë rezistencë të guximshme. Kjo rrit mundësinë e një rënie në ndihmën e grupit në 131.18 dollarë.

Nëse norma tërhiqet nga kjo ndihmë, sigurisht që do të rekomandojë që demat të vazhdojnë të mblidhen në shkallë të reduktuara. Pas kësaj, kompleti mund të zgjasë aktivitetin e tij të kufizuar për disa ditë edhe më shumë.

Anasjelltas, një thyerje si dhe mbyllja e listuar më poshtë 131.18 dollarë mund të tregojë një rregullim të mundshëm në modelin e përkohshëm. Pas kësaj, grupi mund të zbresë në zonën e ndihmës prej 115 deri në 120 dollarë. Nëse kjo zonë thyhet më tej, ulja mund të zgjasë në ndihmën mendore në 100 dollarë.

Pamjet si dhe këndvështrimet e zbuluara më poshtë janë ekskluzivisht ato të shkrimtarit dhe gjithashtu nuk tregojnë gjithmonë pamjet e CryptoPumpNews. Çdo investim financiar si dhe hapi tregtar përfshin kërcënim, ju duhet të kryeni vetë studimin tuaj kur të vendosni.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju