5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM

Bitcoin po vëzhgon rezervime të moderuara fitimesh, megjithatë moda afatgjatë mbetet e padëmtuar dhe gjithashtu altcoin si ETH, BNB, MATIC dhe gjithashtu FTM mund të qëndrojnë në theks në afat të shkurtër.

5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM

Pushimi i fundjavës ishte i shkurtër për të nxitur energji të favorshme nga kriptokapitalistët dhe gjithashtu si Bitcoin (BTC) dhe Ether (ETH) ranë më 31 tetor. Demat me siguri do të përpiqen aktualisht të arrijnë mbylljen e rregullt pasuese dhe gjithashtu muajin e parë ndonjëherë -Mbyllni në muaj mbi shkallën mendore prej 3 dollarësh.

63,000 dollarë është një shkallë shtesë e interesit për investitorët pasi projektuesi i furnizimit në qarkullim PlanB, e parashikoi këtë shkallë si "skenari i rastit më të keq" për tetorin Në të kaluarën aktuale, koncepti i rastit më të keq të PlanB u konfirmua se ishte i përshtatshëm në gusht dhe gjithashtu shtator.

424ada6d6d9e52164028231514901664 - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM - 27

Përveç normës afatshkurtër të interesit, kapitalistët duhet të kenë parasysh se Bitcoin u prezantua në 3 janar 2009, me një normë prej 0.0008 dollarësh dhe gjithashtu prej andej u mblodh në 8,374,999,900% për të arritur nivelin më të lartë në 67,000 dollarë.

Udhëtimi për mbajtësit ishte i vështirë pasi kishte një sërë modifikimesh në proces dhe gjithashtu çdo herë që një pjesë e vogël e ekspertëve kërkonin përfundimin e Bitcoin. Megjithatë, në dijeni, të gjitha këto ulje përfunduan në mundësi të shkëlqyera blerjeje.

Sot shënohet festimi i ditëlindjes së 13-të të letrës së bardhë të Bitcoin, i nisur më 31 tetor 2008, duke çuar në rrugën ndoshta për shqetësimin më të madh ekonomik.

Le të vlerësojmë grafikët e 5 kriptomonedhave më të mira që mund të tërheqin interesin e investitorëve në dy ditët në vijim.

BTC / USDT

Bitcoin në fakt ka zhvilluar një model flamuri, megjithatë demat në fakt nuk kanë qenë në gjendje të shtypin normën mbi të. Dështimi për të dëmtuar rezistencën e mbingarkuar mund të ketë shkaktuar marketing nga investitorë të përkohshëm, i cili në fakt e ka tërhequr normën në standardin e zhvendosjes së shpejtë 20-ditore (59,679 dollarë).

aea8802b121348e64bb3c1fe2570965f - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM - 29

Nëse lindjet tërheqin normën e listuar nën EMA 20-ditore, grupi BTC/USDT mund të zbresë në vijën e ndihmës të modelit. Kjo është një ndihmë thelbësore për demat për t'u mbrojtur pasi një ndërprerje e renditur më poshtë sigurisht që do të revokojë marrëveshjen. Kompleti pas kësaj mund të zhytet në ndihmën e mëposhtme në 52,920 dollarë.

Nëse norma tërhiqet nga EMA 20-ditore, demat me siguri do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për t'i shtyrë të dy mbi flamur. Nëse ata përparojnë, të dy mund të ritestojnë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 67,000 dollarë dhe pas atij rritjeje drejt objektivit të modelit në 89,476.12 dollarë.

4b98d095d08381081e2d021133f1495a - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM - 31

Grafiku 4-orësh zbulon se arinjtë po e mbrojnë me guxim vijën e rezistencës. Kompleti në fakt është zhytur i renditur nën standardet e zhvendosjes dhe gjithashtu një ndërprerje e renditur nën 60,000 dollarë mund të shkaktojë një ulje të linjës së ndihmës.

Kjo shkallë parashikohet të tërheqë blerje solide nga demat. Një kërcim jashtë linjës së ndihmës mund t'i mbajë të dyja brenda rrjetit të zbritjes. Demat me siguri do të duhet të shtypin dhe gjithashtu të ruajnë normën mbi vijën e rezistencës për të sugjeruar fundin e mundshëm të fazës rehabilituese.

ETH / USDT

Eteri u dëmtua mbi nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 4,375 dollarë më 29 tetor, megjithatë demat mund të mos vazhdojnë lëvizjen lart. Lindjet e tërhoqën normën e renditur poshtë shkallës së shpërthimit më 30 tetor, duke sugjeruar që shitësit janë energjikë në shkallë më të lartë.

0bb2f3ea83bba255dea9e8d240643b1b - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM - 33

Seti ETH/USDT mund të zbresë në EMA 20-ditore (4,010 dollarë), që është një ndihmë thelbësore për demat për t'u mbrojtur. Nëse norma ikën nga kjo ndihmë, demat me siguri do të përpiqen t'i shtyjnë të dyja mbi 4,460.47 dollarë.

Nëse kjo ndodh, të dy mund të rifillojnë udhëtimin e tyre drejt pikës mendore në 5,000 dollarë. Përkundrazi, një ndërprerje e renditur nën EMA 20-ditore mund të shkaktojë një ulje në 3,888 dollarë. Nëse norma zvogëlohet nga kjo shkallë, të dyja mund të qëndrojnë të kufizuara për disa ditë.

Arinjtë me siguri do të duhet të tërhiqen dhe gjithashtu të vuajnë normën e renditur nën 3,888 dollarë për të marrë avantazhin. Kjo mund të zhbllokojë për një ulje në SMA 50-ditore (3,564 dollarë).

90bd252328a21f8812093cd4d5bbc3e5 - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM - 35

Seti në fakt ka qenë duke tregtuar brenda një rrjeti në rritje për dy ditët e mëparshme. Nëse norma tërhiqet nga 50-SMA, demat me siguri do të përpiqen t'i shtypin të dyja mbi 4,460.47 dollarë. Seti mund të mblidhet pas kësaj në vijën e rezistencës së rrjetit. Një ndërprerje dhe gjithashtu mbyllje në rrjet mund të rrisë trendin në rritje.

Përndryshe, nëse norma ulet nën 50-SMA, ka shumë të ngjarë një rënie në linjën e ndihmës së rrjetit. Një kërcim nga kjo shkallë mund të mbajë trendin në rritje të padëmtuar, megjithatë një ndërprerje e renditur poshtë rrjetit sigurisht që do të jetë treguesi i parë që demat mund të kenë hequr dorë nga zotërimi i tyre.

BNB / USDT

Monedha Binance (BNB) u dëmtua mbi rezistencën e mbivendosjes në 518.90 dollarë më 29 tetor, megjithatë demat mund të mos e ndërtojnë këtë përfitim. Kjo rekomandon mungesën e nevojës në shkallë më të madhe.

229a75accdc1e250bd15e05642ee2b51 - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM - 37

Arinjtë në fakt e kanë tërhequr normën e renditur nën 518.90 dollarë. Nëse grupi BNB/USDT vazhdon të renditet nën këtë shkallë, lënia e mëposhtme mund të jetë ndihma mendore në 500 dollarë dhe më pas EMA 20-ditore (480 dollarë). Kjo është një ndihmë thelbësore për demat për t'u mbrojtur.

Nëse norma tërhiqet nga EMA 20-ditore, sigurisht që do të rekomandojë që pamja të mbetet e favorshme dhe gjithashtu investitorët po blejnë me ulje. Megjithatë, demat me siguri do të përpiqen të kthehen në trendin rritës duke e çuar normën mbi zonën e mbingarkuar në mes 518.90 dollarë dhe gjithashtu 540.50 dollarë.

Në të kundërt, nëse norma rrëshqet nën EMA 20-ditore, përmirësimi mund të forcohet dhe gjithashtu të dyja mund të zbresin në SMA 50-ditore (431 dollarë).

60d57aee77c73ffb53b115ae3cf3f35a - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM - 39

Norma në fakt është ulur përsëri në 20-EMA, e cila ka shumë të ngjarë të funksionojë si një ndihmë solide. Nëse të dy tërhiqen nga kjo shkallë, demat me siguri do të përpiqen të kthehen në trendin rritës dhe gjithashtu do të shtypin normën në objektivin e modelit në 554 dollarë dhe më pas në 600 dollarë.

Nëse norma prishet e renditur nën 20-EMA, sigurisht që do të rekomandojë që energjia e favorshme mund të përkeqësohet në afat të shkurtër. Kompleti mund të zbresë më pas në 50-SMA dhe gjithashtu duke ndjekur vijën e qafës së modelit të kokës së përmbysur dhe gjithashtu shpatullave. Një pushim i renditur poshtë kësaj shkalle sigurisht që do të sugjerojë një rregullim të mundshëm në modë.

Related: Cila është dhimbja më e tmerrshme e kokës që mund t'i ndodhë kriptos? Përgjigja e ekspertëve

MATIK / USDT

Polygon (MATIC) u rrit dhe gjithashtu mbylli zonën e rezistencës së tepërt në 1.71 dollarë në 1.79 dollarë më 28 tetor, gjë që sugjeroi fillimin e një tendence krejt të re rritëse.

84a961960173555a35fba48e311dda3d - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM - 41

Zakonisht, pasi norma rritet mbi një rezistencë të konsiderueshme, ajo mohon dhe gjithashtu riteston shkallën e shpërthimit. Demat sigurisht që aktualisht do të përpiqen ta kthejnë zonën prej 1.79 $ në 1.71 $ drejtpërsëdrejti në ndihmë dhe gjithashtu ta përdorin atë si një pikënisje për t'u kthyer në trendin rritës.

Një shpërthim dhe gjithashtu mbyllja mbi 2.22 dollarë mund të heqë kursin për një tubim në 2.43 dollarë dhe gjithashtu në një moment një ritestim të nivelit më të lartë të të gjitha kohërave në 2.70 dollarë. EMA në rritje 20-ditore (1.65 dollarë) dhe gjithashtu RSI në rajonin e favorshëm rekomandojnë që demat të mbeten në kontroll.

Kjo pamje e favorshme sigurisht që do të revokohet nëse arinjtë tërheqin dhe gjithashtu vuajnë normën e renditur nën EMA 20-ditore. Një hap i tillë me siguri do të sugjerojë se thyerja aktuale mbi 1.79 dollarë mund të ketë qenë një kapje e demit.

2bea0448a736ce4a973fc5c54dc87974 - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM - 43

Grafiku 4-orësh zbulon se norma është ulur në të vërtetë në 50-SMA, e cila ka shumë të ngjarë të funksionojë si një ndihmë solide. Nëse demat e drejtojnë normën mbi vijën e rënies, sigurisht që do të rekomandojë që stresi i marketingut mund të jetë në rënie.

Përndryshe, nëse norma prishet e renditur nën 50-SMA, të dyja mund të zbresin në 1.71 dollarë. Kjo shkallë ka edhe një herë më shumë gjasa të funksionojë si një ndihmë solide, por nëse thyhet, marketingu mund të rritet. Kompleti më pas mund të zbresë në 1.50 dollarë.

FTM/ USDT

Fantom (FTM) shpërtheu në një nivel të ri të të gjitha kohërave më 28 tetor, megjithatë demat mund të mos e ruajnë shpërthimin. Fitil i gjatë në mbajtësin e qirinjve të ditës zbulon se investitorët rezervuan fitimet në shkallë më të larta.

c0ac10a31eed835821c5e8bdcb5204ba - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM - 45

Në një trend rritës, demat zakonisht blejnë uljet në EMA 20-ditore (2.52 dollarë). Nëse norma tërhiqet nga shkalla ekzistuese, sigurisht që do të rekomandojë që pamja të mbetet e favorshme dhe gjithashtu investitorët po blejnë me ulje. Pas kësaj, demat sigurisht që do të përpiqen të shtypin normën mbi rezistencën e mbingarkuar në 3.48 dollarë.

Nëse ata përparojnë, grupi FTM/ USDT mund të rifillojë trendin e tij në rritje me objektivin e mëposhtëm të synuar në 4.10 dollarë, të respektuar me një hap në shkallën mendore në 5 dollarë

Në kundërshtim me këtë supozim, një ndërprerje e renditur më poshtë EMA 20-ditore sigurisht që do të nënkuptojë që investitorët të vazhdojnë të heqin dorë nga cilësimet e tyre. Pas kësaj, grupi mund të zbresë në SMA 50-ditore (1.86 dollarë). Shmangia e pafavorshme në RSI rekomandon që energjia e favorshme mund të përkeqësohet.

346435296069df1d2630411bee49a915 - 5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM - 47

Standardet e zhvendosjes në fakt kanë përfunduar një kryqëzim të rënies në grafikun 4-orësh dhe gjithashtu RSI në fakt është zhytur drejt në zonën e pafavorshme, duke sugjeruar që arinjtë të kenë një përfitim. Ndihma e parë për pengesën është shkalla e mëhershme e shpërthimit në 2.45 dollarë.

Një rikthim i fortë nga kjo shkallë sigurisht që do të rekomandojë që demat të përpiqen ta kthejnë këtë shkallë drejt ndihmës. Nëse kjo ndodh, të dy mund të përpiqen edhe një herë të rriten në 3 dollarë dhe gjithashtu më vonë në 3.48 dollarë. Kjo pamje e favorshme sigurisht që do të revokohet nëse arinjtë tërheqin normën e renditur nën 2.45 dollarë.

Pamjet dhe gjithashtu pikëpamjet e ndara këtu janë ekskluzivisht ato të shkrimtarit dhe gjithashtu jo gjithmonë pasqyrojnë pamjet e CryptoPumpNews. Çdo investim financiar dhe gjithashtu veprim tregtar sjell rrezik, ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur vendosni.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju