Për të punuar për të gjithë, Metaverse duhet të decentralizohet

Nëse Metaverse ka lindur ndonjëherë më parë, teknologjia moderne e blockchain dhe gjithashtu decentralizimi duhet të jenë në thelb të këtij përparimi.

Për të punuar për të gjithë, Metaverse duhet të decentralizohet

Në rubrikën e tij të rregullt mujore të teknologjisë së kriptove, pronari i biznesit serial izraelit Ariel Shapira mbulon risitë që lindin brenda kriptos, parave të decentralizuara (DeFi) dhe gjithashtu dhomës së blockchain, së bashku me detyrat e tyre në formësimin e klimës ekonomike të shekullit të 21-të.

Çfarë ka një emër? Një metaverse e tërë është ajo që mund të konvertohet kur merret parasysh zhurma rreth ndryshimit aktual të Facebook në Meta Në fakt, natyrisht, emri krejt i ri ka edhe më shumë se kaq – ka gjithashtu edhe përçmimin e sinjalizuesit, së bashku me debatet e mëparshme. fotoja e firmës, së bashku me shkeljen e sistemeve të rrjeteve sociale që përputhen, që janë shumë më të spikatura tek të rinjtë.

4cc7fa52220dc87193b76c356882c85c - Për të punuar për të gjithë, Metaverse duhet të jetë e decentralizuar - 13

Por, nëse riemërtimi i Facebook-ut është shumë i lehtë për t'u refuzuar nga dyshuesit si një arritje e marrëdhënieve me publikun, e njëjta gjë nuk vlen për Metaverse, vetëm pasi hyrja në të duhet më shumë se një deklaratë publike. Përveç objektivit të Facebook për të vënë 10 miliardë dollarë drejt punëve të lidhura me metaverset thjesht këtë vit, Microsoft po ndërton metaverset e tij dhe gjithashtu po prezanton karaktere 3D për grupet. Më herët në prill, Epic Games, titani i lojërave video pas adoleshentit të preferuar Fortnite, rriti 1 miliard dollarë për iniciativat e tij metaverse. Një pjesë e madhe e lojtarëve të mëdhenj po përshpejtojnë motorët e tyre për të garuar drejt në Metaverse, dhe gjithashtu paratë e gatshme shpesh tentojnë të bëjnë pikë.

Për momentin, megjithatë, mbetet e pasigurt saktësisht se çfarë mund të sjellë paratë e gatshme në këtë rast të caktuar, pasi duket e pasigurt se çfarë do të ngjajë vërtet Metaverse. Shumica e analistëve e paraqesin atë si një ndërfaqe përdoruesi të rëndë VR/AR për komunikime on-line me individë të tjerë dhe gjithashtu zgjidhje on-line, teknologjia e avancuar e thjeshtë që shohim në filmat si Ready Player One, ku individët shfletonin në -Globi i linjës me karaktere 3D.

65b7c74eb8dddec8e03064f33ce733f1 - Për të punuar për të gjithë, Metaverse duhet të jetë e decentralizuar - 15

Por ndërtimi i një kozmosi në internet ku çdo gjë mund të ndodhë, për indin e tyre muskulor inovativ dhe padyshim të përkulur me ato konferenca organizative të prodhuara në 3D? të lejohet të vizualizohet, kështu që qëllimi i debatit, se kjo në fakt do të jetë diçka e dobishme: një njeri - Ndërfaqja e përdoruesit e makinerisë e përbërë nga një shumëllojshmëri e tërë e grumbullimeve të teknologjisë moderne për të transformuar Facebook do të thotë se ne angazhohemi me Google Cosmos të mjeteve të lidhura. vendosja në syzet tona të zgjeruara të faktit (AR) – puna aktualisht ofrohet një grup, si ato që duhen për t’u hequr – dhe gjithashtu shtëpia jonë shndërrohet në një qendër ishullore ekzotike ku mund të shoqërohemi me miq të ngushtë nga e gjithë bota dhe gjithashtu aksesi jo vetëm faqet e internetit sido që të ketë përvoja të tëra dhe gjithashtu në dhomën tonë dixhitale shumë të njëjtë me pajisjet e aktivizuara me AI që na ndihmojnë të bëjmë punën. Karakteri dixhital mund të kalojë edhe në jetën reale, i parashikuar në syzet e individëve të ndryshëm bazuar në vendin që kemi krijuar.

3cd9fec2080f47173942be8f62844372 - Për të punuar për të gjithë, Metaverse duhet të jetë e decentralizuar - 17

Në këtë mënyrë, ne kënaqemi në transmetimet e drejtpërdrejta edhe nga kamerat e disponueshme lehtësisht ose ndoshta do të kemi një parashikim të shkëlqyer të perspektivës bazuar në këtë. të jetë secila prej këtij totali deri në një transformim teknik të plotë? me krijimtarinë tonë në shkallë të plotë, është ende e vështirë për të informuar. Nëse në vend të kësaj analizoni Metaverse këtë shkrim nga një fletë letre dixhitale që mund ta palosni drejt në një vinç origami ose ta vendosni në sipërfaqen e murit të shtëpisë tuaj dixhitale, jo nga një sistem kompjuterik ose ekran celular? të mos jetë, pas kësaj, por mund të mos jetë aq shkatërruese sa do të dëshironin projektuesit e saj

Çfarë pas kësaj, që njeh. për 10 vjet, puna metaverse mund të përfundojë të jetë po aq universale sa telefonat celularë sot.behet që e ardhmja Metaverse që ekziston është një domosdoshmëri gjigante për zbatimin e kësaj. Okupatorët e Metaverse kërkojnë realitet virtual dhe gjithashtu opsione AR për të hyrë, si dhe sisteme krejt të reja dhe gjithashtu metoda. Metaverse duhet, unë jam mjaft i veçantë se nëse ne dëshirojmë

E lidhur me Decentralizimi si i bllokuar dhe gjithashtu i mbikqyrur si ueb-i i sotëm, ku në internet dhe gjithashtu merrni frymë decentralizimi. The: Ekspertët kundër centralizimit:

A qëndron e ardhmja?

Bazat e të dhënave të përgjigjes që pengojnë që mbajnë zinxhirin bllokues të Ethereum globe është, së pari, një burim të dhënash. sepse nuk janë gjithmonë intriguese në vetvete, megjithatë ajo që është intriguese është ajo që mund të zhvilloni rreth tyre. Ekziston shembulli ideal i kësaj, në thelb funksionimi i një mjedisi të gjerë që integron lojëra video, para, art elektronik dhe gjithashtu disa topa të tjerë të ndryshëm. nuk është autoriteti kryesor, administrata drejtohet nga komuniteti dhe gjithashtu nuk ka as siguri – brenda

6628c8da3d5c1bab3d175b6387f75577 - Për të punuar për të gjithë, Metaverse duhet të jetë e decentralizuar - 19

Ndjenja se një çantë kripto është konfidenciale, pavarësisht nga fakti se marrëveshjet janë të auditueshme në blockchain. Metaverse është jetike për t'u siguruar që për të njëjtat koncepte shtrihen në strukturën Here e Juve, pasi pa këtë, sigurisht që do të hapë një i gjithë vendi i ri është të njëjtat metoda organizative të dyshimta që shohim sot. Netflix është thjesht një shembull: Imagjinoni të përdorni CD me dublikatë të filmave, megjithatë ju nuk zotëroni shumë, Brave New World zbulon pse

E lidhur nuk zotëron karakterin tuaj, përshkrimin tuaj në Ne, ose. a nuk i përdorni NFT-të si një shenjë që me siguri do të verifikonte zotërimin tuaj mbi një maskë dixhitale të detajeve në një burim të dhënash që nuk ka pasur asnjë individ?

: nuk kanë filluar të përdoren gjithashtu për mundësinë e NFT-ve MetaverseNFT-të mund të përdoren për objektiva të tjerë të ndryshëm në, pasi tipari thelbësor i tyre është konfirmimi dhe gjithashtu shfaqja e zotërimit mbi pronat elektronike, të cilat mund të fitojnë një vlerë (kuazi-) në botën reale. Shembull Sandbox, OVR, një detyrë VR/AR NFT, përdor NFT-të për t'u dhënë individëve të rregullojnë mbi fakte të përmirësuara në vende të caktuara gjeografike pasi prekin kripto-n për të nxitur mijëra të bëjnë fotografi të zonave të shumta në hartën e saj dixhitale të globit. të jetë, një start-up që ndërton një metaverse të vetën, merr një strategji të krahasueshme, duke i lejuar individët të grumbullojnë globin e tij dixhital dhe gjithashtu të fitojnë para nga zhvillimet e tyre.

Këtu në ueb-in e sotëm, ju si klient vështirë se zotëroni ndonjë gjë. Metaverse një metaverse me fuqi NFT, sigurisht që do të jeni një palë e interesuar. Është një shembull shtesë se si mund të përforcojë metodat ekzistuese predacioze. "Shto në shportë" është e qartë se disa tregje elektronike, nga video lojërat celulare deri te faqet e internetit të tregtisë elektronike, likuidojnë informacionin e vizitorëve të faqeve tek furnizuesit e palëve të treta për objektivat e reklamimit dhe marketingut. Tani, vizualizoni blerjen në një dyqan elektronik të realitetit virtual, një bërje 3D të një dyqani rutinë me çelësat që notojnë mbi produktet në rafte. Mbani në mend, të gjitha këto i shihni me kufjet Imagine të realitetit virtual. Hidhni fjalë të tjera të ndryshme, sistemi njeh se ku po konsideronit çdo lloj oferte së dyti. mundësia e reklamimit dhe marketingut pikërisht këtu. për një AI menjëherë në përzierje dhe gjithashtu ju merrni një sistem që personalizon nëse dizajni i dyqaneve elektronike dhe gjithashtu pozicionimet e reklamave duhet të jenë çdo vizitor i faqes me koston e privatësisë personale, natyrisht. që ky informacion të mbahet në zonën tuaj – jo në objektet e informacionit të teknologjisë së madhe – vetëm me hash-in e tij të dërguar për blockchain,

Individët e lidhur me siguri do Të lirë për të zgjedhur nëse ata synojnë të fitojnë para ose ta ruajnë atë Bota e re e guximshme e Mark Zuckerberg

Kripto vetë. për: Metaverse: është gjithashtu pothuajse gati për të përfunduar të jetë një zgjedhje e rëndësishme shlyerje metaverse. Po kështu do të thotë që metaverset synojnë ta bëjnë globin me përmasa më të vogla duke e futur atë në syzet tuaja VR/AR, kripto është domosdoshmërisht globale. për kryesuesin Dhe konceptet e decentralizimit dhe gjithashtu privatësisë, dhe gjithashtu këto koncepte sigurisht që do të jenë thelbësore

Në thelb, një rrjetë e së nesërmes, në mënyrë ideale, edhe më e prirur ndaj privatësisë se kaq këto ditë. niveli i mirë i vendosur i tregut Metaverse dhe gjithashtu përdorimi që ka sot e bëjnë atë një medium qarkullues që mund të përfundojë të jetë global në të gjithë sistemet metaverse dhe gjithashtu metodat. opsioni është ose përdorimi i fiat-it, i cili do të sillte menjëherë kufijtë shtetërorë të vendit dhe gjithashtu planet monetare drejt e në një glob ku ata nuk i përkasin, ose që çdo sistem të lidhet me pseudo-valutat e tyre elektronike të ndara, gjë që sigurisht do të shkaktonte një veçim. dhomë dixhitale. nëse më parë duhet të kishte origjinën si një ndërfaqe përdoruesi që specifikon komunikimet tona me pajisjet, centralizimi sigurisht që do ta linte atë në duart e vetëm një firme – për portierin e caktuar midis individëve dhe gjithashtu çfarëdo libri që teknologjia moderne mund të sjellë ( edhe një herë, prandaj bëhu qëllimi i debatit). portieri sigurisht që do të jetë në gjendje të përcaktojë sipas kërkesave dhe gjithashtu planet jo vetëm për individët, por edhe për programuesit, duke u vulosur si lojtari kryesor në fushën e punës. për momentin, ne duhet të kishim zbuluar mësimin që sindikatat, së bashku me oligopolet, Blockchain i vetëm që mban një yll duhet të jetë frerë duke rrethuar avancimin dhe gjithashtu duke shquar përvojën individuale. Multiversi dhe gjithashtu decentralizimi janë në kundërshtim me situata të tilla - dhe gjithashtu kjo është arsyeja pse ato

Ariel Shapira në Social core të Wisdom.Israeli është një baba, pronar biznesi, folës audio, motorist dhe gjithashtu punon si krijues dhe gjithashtu CEO i (*)-(*), një firmë këshillimi që merret me (*) start-up dhe gjithashtu i ndihmon ato për të zhvilluar lidhje me tregjet në mbarë botën.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju