Në hënë: Huobi dëshiron të dërgojë dikë në hapësirë ​​për ditëlindjen e 8-të

Huobi sigurisht që do të përkujtojë një vit më shumë rreth dritës së diellit duke dërguar një individ me fat në hapësirë

Në hënë: Huobi dëshiron të dërgojë dikë në hapësirë ​​për ditëlindjen e 8-të

Huobi Group, një biznes i rëndësishëm në mbarë botën me blockchain pas shkëmbimit të tretë më të madh të kriptomonedhave në botë për nga sasia e tregtimit, po përkujton ditëlindjen e tij të 8-të në një mënyrë mjaft të pazakontë.

Biznesi me siguri do të mbajë një koleksion rastesh si pjesë përbërëse e ngjarjeve të tij të tetë-vjetorit, të përbërë nga promovime dhuratash si dhe një biletë udhëtimi në hapësirë, informoi Huobi për CryptoPumpNews të mërkurën.

Huobi me siguri do të zhvillojë një konkurs që sigurisht do t'i japë një fituesi me fat një përvojë për të bërë një udhëtim drejt në hapësirë. Të gjithë individët e Huobi Global në të gjithë globin janë të kualifikuar për të marrë pjesë në një konkurs pa kosto, megjithatë ka kufizime të veçanta.

"Ka ende kërkesa shëndetësore që duhet të kalohen për të shkuar në hapësirë, por këto detaje do të zbulohen në një moment të mëvonshëm," tha një përfaqësues për Huobi për CryptoPumpNews.

Biznesi u zvogëlua për të zbuluar se cila kompani hapësinore do të ofrojë me siguri këtë udhëtim hapësinor për Huobi, ose nëse do të ndodhë me siguri përmes një kompanie personale si Blue Origin e Jeff Bezos ose SpaceX e Elon Musk.

“Mesazhi që po përpiqemi të dërgojmë me këtë konkurs është se koncepti i hapësirës është i hapur për të gjithë dhe kjo pasqyron hapjen e kriptomonedhave dhe platformës së Huobi-t,” përfshiu përfaqësuesi.

Duke vazhduar deri në fund të nëntorit, ngjarjet e përvjetorit të martesës së Huobi sigurisht që do të përbëhen gjithashtu nga forumi vjetor i diskutimit në internet i biznesit, Samiti Huobi 2021: Blockchain si dhe Përtej Rastit sigurisht që do të ndodhë më 8 nëntor, duke përfshirë biseda në panel me specialistë të tregut së bashku me autoritetet e qeverisë federale. .

Lista kontrolluese e altoparlantëve audio sigurisht që do të përbëhet nga Alan Greenspan, një kryetar i mëparshëm i Rezervës Federale të Shteteve të Bashkuara, Greenspan, sigurisht që do të kalojë mbi rritjen e kostos së jetesës në mbarë botën, pasi financues të shumtë janë transformuar në të vërtetë në kriptomonedha që kërkojnë kthime më të mëdha.

Greenspan përmendet si një avokat i rëndësishëm i Bitcoin (BTC), duke e krahasuar Bitcoin me atë të llojit shumë të hershëm të parave të gatshme në SHBA të quajtur "monedha kontinentale". Ai kritikoi gjithashtu sugjerimin e parasë elektronike të bankës rezervë në vitin 2019.

Related: Huobi mbyll nënproduktet e kriptove si komponentë e mbylljes për investitorët kinezë

Themeluesi i Huobi Group, Du Jun, mbajti parasysh se biznesi me siguri do të vazhdojë të zgjerojë ndikimin e tij në mbarë botën për të paraqitur artikuj të zgjuar si dhe zgjidhje lokale, duke filluar me tregjet në Turqi si dhe në Brazil. numërohen nga 2,300 anëtarë të stafit në 3,000 deri në fund të 2021.

Huobi u detyrua kohët e fundit të largohej nga Kina pasi qeveria federale kineze vendosi një kufizim tjetër të rëndësishëm të kriptomonedhës në fund të shtatorit Që nga mesi i tetorit, organizatat e Huobi-t shkuan përtej Kinës arritën rreth 70% në lidhje me sasitë e tregtimit, si dhe fitimet.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju