THORSwap shënon pikën: Stimujt e linjës janë një superfuqi kripto

Më mashtroni sa më shpejt, turp për ju. Më mashtroni dy herë - turp për mua. Më mashtroni 3 herë… apo 4? Si rifitoi themelet një ndërmarrje e fokusuar në komunitet, vendi ku të tjerët u penguan dhe ranë.

THORSwap shënon pikën: Stimujt e linjës janë një superfuqi kripto

THORChain nuk ka pasur 12 muaj të drejtpërdrejtë. Pas tre shfrytëzimeve në hapësirën e një muaji gjatë gjithë kohës së verës, shenja origjinale e protokollit (RUNE) u mposht, duke rënë nga nivelet më të larta të të gjitha kohërave mbi 20.00 dollarë në maj në një minimum prej 3.50 dollarësh në fund të korrikut.

E faturuar si një metodë për të alternuar zotërimet e kriptove nëpër blloqe krejtësisht të ndryshme pa një ndërmjetës, protokolli çaktivizoi shkëmbimet krejtësisht sepse konsiderohej se forconte komunitetin në kundërshtim me shfrytëzimet. Me rinisjen e shkëmbimeve të Ethereum në fund të tetorit, megjithatë, restaurimi i THORChain ishte pothuajse i plotë - dhe vlera e RUNE ishte brenda distancës së varur prej 20.00 dollarësh edhe një herë.

Dhe pastaj ishte shitja publike THORSwap. 

THORSwap, një alternativë e decentralizuar e mundësuar nga THORChain, pati një shitje paraprake fitimprurëse të kufizuar, e cila u mbipajton me 198%, pasi anëtarët e lagjes arritën më shumë se 300 dollarë. Por, një shitje e dytë e pambuluar gaboi keq, pasi robotët kryesuan Ofertën Fillestare Dex (IDO) dhe thesari personal i THORChain sekuestruan tokenat më herët sesa publiku ishte në gjendje të hynte në aplikacion.

Megjithatë, thjesht herët a vonë, një rënie në vlerën e RUNE duket se po kthehet mbrapsht dhe anëtarët e lagjes të pakënaqur më parë në Twitter po këndojnë lavdërimet e ekuipazhit të THOR. Pra, si ia doli THORChain në vendin ku nisma të shumta të ndryshme DeFi nuk u bënë më të mira pas hakimeve apo shfrytëzimeve?

Pse, pas tre shfrytëzimeve, disa mbajtës xhepash dhuruan vërtet Ether (ETH) në protokollin THORChain për të ndihmuar humbjet e kapëseve? Dhe pse, pas një IDO të dështuar, llogaria në Twitter e THORSwap po merr reagime si "Ky është i vërtetë @THORChain . Ata dinë të jenë me komunitetin. Ata e dinë se si duhet trajtuar komuniteti.”

Përgjigja, në përputhje me disa anëtarë të lagjes, nuk qëndron vetëm në të vërtetën se ka një përkushtim të thellë midis anëtarëve ndaj etikës së decentralizuar të ndërmarrjes; madje edhe se ndërtuesit dhe menaxherët kryesisht pa emër prapa ekosistemit THOR janë po aq të zellshëm për rritjen e lagjes sa janë për zbatimin teknik.

Bëhet fjalë për një rreth të virtytshëm stimujsh të njëanshëm midis ndërtuesve, menaxherëve, moderatorëve dhe lagjes që krijon një sistem financiar vërtet antifragjil.

Pas IDO, THORSwap dhe THORChain adresuan shpejt zemërimin e lagjes për gabimet që penguan shumë mbështetës të bashkëpunonin në shitje. 

Në një mortum, ekuipazhi i THORSwap përmendi se “Lansimi i tokenit $THOR në THORChain ishte, sinqerisht, një përvojë e keqe për të gjithë të përfshirë. Ne kemi krijuar besim gjatë viteve dhe e kuptojmë se mund të prishet lehtësisht nga një ngjarje si kjo. Mësuam shumë mësime dhe shpresojmë të rifitojmë besimin tuaj.” 

Por relativisht sesa thjesht të kërkonte falje, ekuipazhi i THOR shkoi shumë më tepër - me Thesarin e THORChain që fillimisht premtoi se do të dhuronte 10% të argumenteve të tij përsëri në grupin e likuiditetit, dhe më vonë rialokoi të gjithë vendin THOR prej 11.25 milionë dollarësh për t'u shpërndarë midis këtyre furnizuesve të likuiditetit. nuk kanë qenë në gjendje për të siguruar argumentet. 

Admin THORSwap, një kontribues pa emër në protokoll, këshilloi CryptoPumpNews se “THORSwap – produktet, idetë dhe kontribuesit – lindi fjalë për fjalë nga komuniteti. Kështu që ne e morëm atë personalisht kur prezantimi nuk i përmbushi pritshmëritë e komunitetit. Ne punuam me ethe për të ofruar një zgjidhje që do t'i përshtatej sa më shumë njerëzve.”

Për më tepër, ekipi i THORSwap ka njoftuar planet për një airdrop shtesë për të vërtetuar se "Ne e duam lagjen THORSwap dhe THORChain dhe jemi plotësisht të përkushtuar për ju".

Por edhe faljet dhe 'paratë falas' kanë kufijtë e tyre. Kjo është arsyeja pse THORSwap ka rritur një lagje pasionante për gati 12 muaj. "Ne kemi mbi 18,000 anëtarë në kanalin tonë Discord," shpjegon konsulenti pseudonim CrowdPleasr, "Dhe ne ende ofrojmë mbështetje 24/7 një për një sa herë që një anëtar i komunitetit ka një pyetje. Koha jonë e përgjigjes është mesatarisht nën 30 minuta. Dhe nuk mendoj se ndonjë projekt tjetër DeFi ka punuar kaq shumë për të ofruar shërbim për mbështetësit e tij.”

Moderimi i kanaleve Discord është një problem që ka penguar shumë iniciativa të kriptove – ato zakonisht kalojnë në gropa të spam-it dhe ekspeditave phishing – megjithatë moderatori kryesor dhe menaxheri i produktit i THORSwap, 'The Bull', shpjegon se temperamenti jashtëzakonisht konstruktiv i kanalit të tyre është nxitur nga transparencën dhe komunikimin e qëndrueshëm të ekuipazhit. "Ne kemi qenë gjithmonë të parët që kemi bërë njoftime për hakimet," sqarojnë ata, "Dhe ne kemi njoftuar çdo fazë të rimëkëmbjes… kështu që komuniteti ndihet rehat duke folur me një anëtar të ekipit."

Ekuipazhi në THORSwap ka qenë thellësisht praktik me moderim, duke rekrutuar në mënyrë aktive dhe duke paguar modalitete të aftë të lagjes, në krahasim me llogaritjen e vullnetarëve për të ruajtur paqen.

Përtej përpjekjes së tyre për të krijuar një mjedis të sigurt për klientët në komunitetet on-line, THORSwap ka lançuar një sërë gjurmësh produktesh që shpërblejnë veçanërisht kontribuesit konstruktivë në ndërmarrje; një zhvillim që është përshpejtuar pasi tokenat e pandryshueshëm (NFT) rezulton të jetë një metodë gjithnjë e më standarde (dhe le ta pranojmë, e lirë) për të krijuar besnikëri.

THORChads DAO ka faqen e tij të internetit personale, të përshkruar si “…një LAUNCHPAD dhe… destinacioni kryesor për të gjitha projektet krijuese të THORChain” ku klientët që përmbushin standarde të ndryshme mund të “dëshmojnë Chadness e tyre” dhe të përfitojnë nga shpërblime të tilla si avatarët, NFT , airdrops dhe rritje të alokimeve në shitjen publike të përfunduar së fundmi. Ai gjithashtu do të veprojë si një pikënisje për grantet e zhvilluesve për të çuar më tej zhvillimin e ekosistemit.

(Ndërsa etimologjia online e 'Cad' ka lidhje me botën e incelit dhe karakteristikat agresive të meshkujve alfa, ajo është adoptuar nga kriptosfera për t'u lidhur në mënyrë specifike me tregtarët që janë të guximshëm ose të patrembur. Për të mos përmendur, Chad Barraford është udhëheqësi teknik në THORChain dhe një nga përkrahësit e tij më të dukshëm.)

CrowdPleasr është veçanërisht i emocionuar për aspektin bamirës të THORSwap, të cilin ai e përshkruan si "një shans për komunitetin që të vendosë se ku duhet të ndajmë 5% të të ardhurave, sepse shumë pak njerëz po e bëjnë këtë dhe ne mendojmë se është e rëndësishme të marrim disa nga përfitimet. jashtë kësaj flluskë kripto në të cilën jetojmë.”

Në përgjithësi, rreth 75% e të ardhurave të THORSwap pritet të kërkojnë përsëri metodën e tyre në lagje, shpjegon THORSwap Admin. Ai e përshkruan suksesin e ndërmarrjes si të bazuar në idenë se përafrimi i stimujve do të rezultojë në shkallëzueshmëri më të mirë dhe një 'vrimë të zezë tregtare' ku tarifat e zbritura të blerjes dhe shitjes rezultojnë në sasi shtesë, që rezulton në të ardhura më të mira, që rezulton në vlerë shtesë. akruale në lagje, gjë që rezulton në reduktime shtesë në tarifat e blerjes dhe shitjes…

Të gjitha këto stimuj të njëanshëm kanë pasur një pasojë të prekshme. Ndihma e komunitetit për shitjen publike çoi në ndërmarrjen që të siguronte mbi 5,000 anëtarë në sferën e parë të shitjes publike, me 100% të fondeve të kërkuara të dedikuara në 17 minutat e para, të cilat CrowdPleasr famshme u kryen "me të njëjtin çmim si investitorët privatë. ”

Dhe pavarësisht nga gabimet në ekzekutimin e IDO, lagjja duket se është e kënaqur (për pjesën më të madhe) me zgjidhjen që ekuipazhi ka krijuar.

Si vetëm një element në botën e THORChain, THORSwap është një mikrokozmos i asistencës më të gjerë që protokolli ka dashur që nga fillimi.

Erik Voorhees, një avokat i zëshëm i energjisë që rrjedh nga komuniteti, i cili bazoi platformën ShapeShift të decentralizuar së fundmi, e përshkruan THORChain si “…një hap i tillë përpara që shumica nuk e kanë përpunuar ende. Nuk ka asgjë tjetër si ajo në distancë.”

Dhe themeluesi i Terraform Labs, Do Kwon, ka këshilluar se “THORChain është interesant sepse besoj se e ardhmja do të jetë e ndërlidhur dhe e ndërlidhur. Ajo që THORChain ka potencialin për të kapërcyer, është se mund të sjellë Bitcoin – gjë që është e madhe.”

Megjithatë, mund të ketë realitet në nocionin që teknologjia më e madhe nuk fiton në çdo kohë. Betamax vs. VHS është shembulli tradicional i një oborri të rrethuar me mure me teknologji superiore (Sony's Betamax) që ra në duart e një konkurrenti, ekosistemi i të cilit ofronte mallra shtesë tërheqëse për klientët, si kur VHS e JVC ndërtoi marrëdhënie më të forta me firmat filmike.

Ne shohim fenomenin identik tani – Bitcoin nuk duhet të jetë kriptomonedha më e avancuar teknologjikisht dhe ka mjaft të meta që mund të shkatërrojnë menjëherë çdo ndërmarrje të re. Por ajo ka një lagje ndërtuesish, mbështetësish dhe integrimesh që e paraqesin atë me atë që ka qenë, minimumi deri më sot, një përfitim i padepërtueshëm. Lagjja mund të jetë shkaku kryesor pse Bitcoin Cash nuk është Bitcoin tani.

Pavarësisht se janë teknikisht superiore, THORChain dhe iniciativat e ekosistemit të tij kanë pranuar se në kriptoverzën në rritje të shpejtë, ekspertiza vetëm nuk është e mjaftueshme. Teknologjia mund të kopjohet, përmirësohet, bëhet e vjetëruar… megjithatë komunitetet dhe programet mbijetojnë kur ndjekjet janë në linjë.

Si Barraford, një zhvillues kryesor i protokollit, i famshëm në një video të shpejtë përmes së cilës ai në kontrast me pasojat e THORChain shfrytëzon rezultatet e hakimit të Mt. Gox në Bitcoin, këto stimuj shkojnë çdo metodë. “Ky komunitet është, dua të them, padyshim që ky komunitet është absolutisht i mahnitshëm. Ju të gjithë keni vetëm duar diamanti. Unë i vlerësoj plotësisht të gjithë ata që qëndrojnë pranë dhe thjesht vazhdojnë të mbështesin projektin. Kjo ishte thelbësore që unë të vazhdoja të vendosja të gjithë energjinë time… për të marrë atë mbështetje nga të gjithë ju.”

Dhe kjo është arsyeja pse THORChain mbetet të jetë pikërisht këtu, ndërsa iniciativat më të vogla të DeFi kanë rënë në anash kur janë përballur me shfrytëzime.

Stimujt e linjës janë një risi dhe premtim thelbësor i eksperimentit të kriptomonedhës. Dhe kur ekzekutohen në mënyrë korrekte, siç ilustrohet nga ndërtuesit pragmatikë në ekosistemin e decentralizuar THOR, ata do të krijojnë programe financiare antifragjile që përmirësohen së shpejti nga rastet e mjellmave të zeza si një hak ose një IDO i drejtuar paraprakisht.

E cila, pas katastrofës monetare të vitit 2008, duhet të jetë sigurisht një risi magjepsëse.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju