Ekziston një mënyrë për të mbrojtur NFT-të nga riprodhimi ose humbja: Kjo kompani bën pikërisht këtë

Një nga shqetësimet më të mëdha me të cilat përballet zona NFT sot është siguria e të drejtave të autorit dhe gjithashtu dyfishimi në art.

Ekziston një mënyrë për të mbrojtur NFT-të nga riprodhimi ose humbja: Kjo kompani bën pikërisht këtë

Tani, edhe më shumë se kurrë më parë, sektori i kriptove po sheh një rritje të prodhuesve që mendojnë për prodhimin e simboleve të pandryshueshme (NFT) dhe gjithashtu grumbullimin e tyre nëpër tregje të ndryshme. Me këtë rritje të entuziazmit për sektorin vijnë mundësi të veçanta, por në të njëjtën kohë rriten kërcënimet e mbrojtjes, kërkuesit e këputjes dhe gjithashtu vështirësitë teknologjike.

Pastel Network po e zgjidh këtë shqetësim kokë më kokë me zbulimin inovativ të riprodhimit dhe gjithashtu shërbime të mbrojtura të hapësirës së ruajtjes. Sense, një Protokoll i Zbulimit të NFT pothuajse të dyfishta i mundësuar nga Pastel Blockchain, vlerëson rrallësinë e NFT-ve dhe gjithashtu konfirmon besueshmërinë. Cascade, procedura e hapësirës së ruajtjes së shpërndarë të Pastel, ofron hapësirë ​​të pakthyeshme ruajtjeje dhe gjithashtu tepricë për t'u siguruar që punët e krijuesve ose profilet e entuziastëve me siguri nuk do të humbasin kurrë.

Meqenëse shumë më tepër prodhues e bëjnë butonin e mjeteve elektronike, është thelbësore që NFT të mbrohet nga mashtrimet dhe vjedhjet, përveçse të ruhet në mënyrë korrekte pa asnjë mundësi humbjeje. Krijuesit po kërkojnë një mënyrë të sigurt për të ofruar koleksionet e tyre, dhe gjithashtu entuziastët po kërkojnë një mënyrë shumë më të mbrojtur për të blerë NFT nga muzikantë të besueshëm.

Si e siguron prodhuesi vlerën e NFT-së? Rrjeti Pastel ka krijuar në të vërtetë një ilaç të veçantë për të ofruar një shtresë të shtuar garancie për entuziastët që siguron që NFT të mos jetë e rreme ose e falsifikuar. Duke përdorur pajisjen e gjurmëve të gishtërinjve Pastel NFT, prodhuesit mund të sigurohen që të ruhet besueshmëria e NFT-së së tyre fillestare. Ndërsa Pastel konfirmon besueshmërinë dhe gjithashtu origjinën duke përdorur markat elektronike të prodhuesit (si të gjitha sistemet NFT në funksionim), ai shkon shumë më tepër dhe gjithashtu analizon se sa të pazakonta janë modelet themelore të pikselave të informacionit të NFT-ve.

Më shumë kuptime nga Pastel Network pikërisht këtu

Nëse vlera është shumë një veçori e rrallë, pas kësaj kjo shtresë e shtuar verifikimi sigurisht që do të shkaktojë vlerësime edhe më të arsyeshme për krijuesit e NFT. Në fund të fundit, nëse një muzikant më shumë bën një NFT të krahasueshme në të ardhmen, ata me siguri do të jenë ende në gjendje ta regjistrojnë atë, por nuk do të arrijë asgjë përafërsisht me vlerësimin e rrallë të NFT-së fillestare.

Mbrojtje kundër mashtrimit, mashtrimeve dhe gjithashtu vjedhjeve

E drejta e autorit është një problem brenda zonës NFT që nuk po zhduket. Sense është zhvilluar për të ofruar siguri të shtuar për prodhuesin dhe gjithashtu agjencinë e grumbullimit duke analizuar rrallësinë e anëtarëve të familjes të një NFT të ofruar kundrejt dublikatave.

Duke përdorur versione të zbulimit të thellë dhe gjithashtu metoda të zgjuara analitike, Rrjeti Pastel ndryshon çdo NFT direkt në një listë kontrolli të trajtuar me mbi 10,000 numra ('vektori i gjurmëve të gishtave NFT'). Më pas analizon lidhjen midis një gjurmë gishti të dhënë dhe gjithashtu burimin e të dhënave të të gjitha gjurmëve ekzistuese të gishtërinjve në sistemin e Pastel, tregje të ndryshme të tjera NFT (p.sh., Rarible, OpenSea) dhe gjithashtu burimet e hapura të të dhënave në të gjithë ueb-in (p.sh. Google) dhe gjithashtu rezulton një vlerësim i rrallë i anëtarëve të familjes midis 0% dhe gjithashtu 100%.

Duke shfrytëzuar vizionin e sistemit kompjuterik, Sense identifikon një nga ngjashmëritë më të rafinuara dhe më të vogla midis 2 antikeve elektronike, gjithashtu nëse njëra është ndryshuar disi, në një mënyrë që imiton instinktin njerëzor. Gjurmët tradicionale elektronike të gishtërinjve dhe gjithashtu kontrollet e përsëritura (siç është një hash afektiv) i lejojnë individët të konfirmojnë se një NFT është zhvilluar nga një prodhues specifik, megjithatë ky është një lloj jashtëzakonisht i dobët i rrallësisë.

Kjo shtresë e qëndrueshme njohjeje dhe gjithashtu siguri për një NFT fillestar parandalon renditjen e veprave të rreme të artit dhe gjithashtu përsëritjet. SuperNodes, ose superkompjuterët që ekzekutojnë programe softuerike me fuqi të lartë në rrjet, ekzekutojnë llogaritjet e ndryshme dhe gjithashtu mbajnë një burim të dhënash të të gjitha gjurmëve të gishtërinjve. Ndërsa Sense përfiton individë të sistemit të Pastel-it, ai mund të përdoret gjithashtu nga aplikacione të palëve të treta ose tregje si ato në Ethereum përmes një API me peshë të lehtë dhe shumë të lehtë për t'u përdorur.

“Ne kemi punuar në fshehtësi për vite duke zhvilluar blockchain-in tonë vendas, të ndërtuar me qëllim dhe duke përpunuar Protokollin tonë Sense pasi kemi identifikuar mashtrimet dhe mashtrimet si çështje kritike dhe faktorë pengues në hapësirë,” thotë themeluesi Anthony Georgiades “Ne jemi të emocionuar për ta zbatuar këtë si një veçori thelbësore në platformën tonë, ndërsa ftojmë projekte të tjera të shtresës një dhe të dytë në hapësirë ​​për të përfituar nga ky protokoll i lehtë dhe integrueshmëria e tij pa probleme, në mënyrë që ata të mund t'u ofrojnë përdoruesve të tyre besimin dhe sigurinë e zgjeruar nga teknologjia jonë."

Ripërcaktimi i hapësirës së pakthyeshme të ruajtjes NFT

Në globin e NFT-ve, posedimi elektronik sigurisht që zakonisht do të mbahet në renë kompjuterike në një server të thjeshtë uebi ose si përbërës i drejtorisë IPFSD. Ky operator i palës së tretë mund të kërkojë rritje të kostove ose të ketë nevojë për pagesa të vazhdueshme për të mbajtur hapësirën e ruajtjes. Ekziston gjithashtu një mungesë e kontrollit mbi posedimin në terma afatgjatë, të parashikuara në shkallë të centralizimit. Kjo e bën prodhuesin jashtëzakonisht të ndjeshëm ndaj humbjes së informacionit, dhe gjithashtu ne kemi parë në fakt tërheqje të ndryshme qilimash ose probleme teknologjike si rezultat. Rrjeti Pastel po e zgjidh këtë shqetësim me mjetin e tyre plotësisht të decentralizuar dhe të pakthyeshëm të hapësirës së ruajtjes, Cascade.

Cascade është një procedurë totalisht e decentralizuar e hapësirës së ruajtjes e bazuar në risitë inovative të RaptorQ, një formulë e bllokut të shatërvanit, dhe gjithashtu Kademlia Informacioni NFT ndahet drejtpërdrejt në pjesë arbitrare që përsëriten në mënyrë të tepërt dhe gjithashtu shpërndahen në çdo SuperNode në rrjet. Testet e avancuara të hapësirës së ruajtjes sigurojnë që çdo SuperNode po ruan vazhdimisht informacionin ideal, si dhe shkallën e tepricës dhe gjithashtu mburojat e decentralizimit kundrejt humbjes gjatë ndërprerjeve të rrjetit. Përdoruesit thjesht duhet të paguajnë sa më shpejt që të regjistrohen dhe gjithashtu të ruajnë NFT-në në rrjet, për jetën, kështu që nuk ka asnjë problem për mirëmbajtjen e vazhdueshme.

Teknologjia moderne siguron që vetë posedimi elektronik themelor të publikohet, konfirmohet dhe gjithashtu mbahet në Pastel - në vend të vetëm simbolit ose marrëveshjes së zgjuar me të cilën është prodhuar. Nëpërmjet një koleksioni biletash të zgjuara që banojnë në Rrjetin Pastel, krijuesit janë në gjendje të ruajnë veprën e tyre të artit në një stil të shpërndarë që është i kombinuar fort dhe gjithashtu i qëndrueshëm nga vetë NFT.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me Pastel Network

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk mbështet asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në ueb në këtë faqe interneti. Ndërsa synojmë t'ju japim informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, shikuesit duhet të bëjnë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me kompaninë dhe gjithashtu të sjellin përgjegjësi të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky artikull i shkurtër nuk mund të mendohet. rreth si rekomandime për investime financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju