Akademia e Regjistrimit dhe OneOf shpallin partneritetin e Grammy Awards

Çmimet Grammy sigurisht që do të vijnë me ulje unike NFT për të ardhmen e afërt.

Akademia e Regjistrimit dhe OneOf shpallin partneritetin e Grammy Awards

Akademia e Regjistrimit dhe OneOf, një treg NFT miqësor ndaj mjedisit i mbështetur nga prodhuesi i mrekullueshëm i dokumenteve Quincy Jones, prezantuan një partneritet unik të fokusuar rreth 3 viteve të ardhshme të çmimeve Grammy në një deklaratë anonime në faqen e internetit të Grammy com.

Detajet mbi disa koleksione NFT sigurisht që do të lançohen në janar, por sigurisht që do të përkujtojnë si çmimet, ashtu edhe kandidatët/marrësit. Një pjesë e parave nga shitja e pasurisë sigurisht që do të shkojë në drejtim të financimit të fondit të bursave të Akademisë së Regjistrimit. OneOf, i përmirësuar blockchain Tezos, është krijuar veçanërisht me artistët dhe audiencën në mendje. Bashkëpresidenti i Akademisë së Regjistrimit Panos A Panay tha:

“Si Akademi, ne jemi gjithmonë në kërkim të mënyrave për t'i ndihmuar artistët të zbulojnë forma të reja të shprehjes krijuese, duke krijuar gjithashtu mënyra të reja të gjenerimit të të ardhurave dhe mënyra që fansat të ndërveprojnë me artistët që duan. OneOf ndan këtë vizion dhe ne jemi krenarë që punojmë me një kompani të qëndrueshme NFT.”

Themeluesit e OneOf, Adam Fell, Joshua James dhe Lin Dai i ngjanin kënaqësisë së tyre në deklaratën duke pretenduar:

“Nëse përdoren me potencialin e tyre të plotë, NFT-të do të fuqizojnë industrinë e muzikës në një mënyrë që disa teknologji të tjera kanë pasur ndonjëherë. Është nderi ynë i madh që të punojmë me këtë organizatë prestigjioze për të ndihmuar në mbarëvajtjen e kësaj të ardhmeje të ndritur për industrinë.”

OneOf lëshuar në gusht Sistemi në fakt ka organizuar ulje të mëparshme të shenjave nga Doja Cat, Game, Festivali i Muzikës iHeartRadio dhe Alesso The, TLC Million G-

kanë bërë tatuazh oferta për uljet e ardhshme me biznesin. (*) fillimi u rrit 63 dollarë (*) përpara publikimit.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju