Metaverse është një mundësi prej 1 T $ pasi përdoruesit rriten 10x: Raporti Grayscale

Sipas një raporti krejt të ri nga Grayscale, çmimi i përdoruesve energjikë metaverse u rrit 10 herë midis fillimit të 2020 dhe gjithashtu qershorit 2021.

Metaverse është një mundësi prej 1 T $ pasi përdoruesit rriten 10x: Raporti Grayscale

Titani i investimeve financiare kripto, Grayscale, në fakt ka lëshuar një raport të favorshëm për metaverset, duke vlerësuar se "mundësia e tregut" për sjelljen e metaverses në rrjedhën kryesore mund të meritojë mbi 1 trilion dollarë në dy vitet e ardhshme.

Raporti i nëntorit i titulluar "The Metaverse, Web 3.0 Virtual Cloud Economies" u autorizua nga kreu i studimit të Grayscale, David Grider dhe gjithashtu eksperti i studimit Matt Maximo Dyshja zbulon tregun në lulëzim kryesisht nga pikëpamja e globeve të hapura metaverse të mbështetur nga një "kripto e ndërlidhur. -ekonomi” si Decentraland

Raporti thekson se sistemet metaverse të inkorporuara me simbole kripto, zgjidhjet e decentralizuara të parave si bastet dhe gjithashtu ofertat, simbolet e pandryshueshme (NFT), administrimi i decentralizuar dhe gjithashtu hapësira e decentralizuar e ruajtjes në renë kompjuterike kanë "krijuar një përvojë të re në internet" që po tërheq me shpejtësi përdoruesit e rinj.

Duke analizuar informacionin e "portofoleve globale metaverse aktive të të gjitha kohërave" duke pasur parasysh se në fillim të vitit 2020, u zbulua se baza e klientëve në fakt është zgjeruar me 10 herë, sepse ajo kohë do të pushonte në rreth 50,000 që nga qershori 2021.

“Krahasuar me segmentet e tjera të Web 3.0 dhe Web 2.0, përdoruesit e botës virtuale Metaverse janë ende në fillimet e tyre, por nëse ritmet aktuale të rritjes mbeten në trajektoren e tyre aktuale, ky segment në zhvillim ka potencialin të bëhet i zakonshëm në vitet e ardhshme.”

Raporti thekson se nuk mungojnë investitorët që të vënë në pah kapacitetin e tregut. Sipas raportit, mbledhja e fondeve përfundoi 1 miliard dollarë për lojërat e videove në zinxhir në tremujorin e tretë. Kjo ishte 3% e mbledhjes së përgjithshme të fondeve për të gjithë tregun e kriptove në tremujor, duke e vlerësuar atë si "nën-sektorin kryesor" brenda Web 12 dhe grupit NFT.

Mundësi tregu

Shkencëtarët mbajnë parasysh një sërë karakteristikash thelbësore që mund të shtojnë në mënyrë të konsiderueshme zhvillimin e tregut metavers, që konsiston në zgjerimin e kohës së lirë të zakonshme dhe gjithashtu paratë e investuara në zbavitje elektronike, një ndryshim social nga lojërat video me kosto në video pa pagesë. lojrave, dhe gjithashtu zhvillimet e Web 3.0 si lojë-për-fitim.

Fitimet globale nga video-lojërat e globit në internet përfunduan 180 miliardë dollarë në 2020-ën, me kontabilitetin e "shpenzimeve premium" për rreth 40 miliardë dollarë, me çmime që tregu mund të tërheqë më shumë se 400 miliardë dollarë deri në vitin 2025, kryesisht të nxitura nga dizajni i investimit në lojë.

Raporti sugjeron se ky ndryshim "po përshpejtohet më tej me kalimin nga Metaverses të korporatave të mbyllura të Web 2.0 në rrjetet e hapura kripto Metaverse të Web 3.0" për shkak të kapacitetit të lojës për të fituar që ata përfaqësojnë.

“Botët virtuale të Web 3.0 Metaverse kanë përfituar nga inovacioni i shpejtë dhe fitimet e produktivitetit. Botët virtuale kripto kanë krijuar një treg parësor dhe sekondar shumë milionë dollarësh për krijuesit dhe pronarët e aseteve duke eliminuar kontrollet e kapitalit dhe duke hapur kufijtë e tyre dixhitalë ndaj kapitalizmit të tregut të lirë,” kontrollon raporti.

Related: Metaverse dhe gjithashtu altcoin-ët e lojërave video blockchain grumbullohen ndërsa Bitcoin kërkon ndihmë

Normat e simboleve indigjene për sistemet metaverse të hapura si Decentraland (MANA) dhe gjithashtu The Sandbox (SAND) kanë rënë në fakt kohët e fundit, duke marrë 49% dhe gjithashtu 102% secili për të pushuar në 5.03 dollarë dhe gjithashtu 7.60 dollarë, veçanërisht, në koha e kompozimit.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju