Federata Ndërkombëtare e Shahut është shoqata e parë sportive globale me tregun e saj NFT

FIDE pretendoi se dëshiron të "mirëpresë një kriptodemografik të ri" nëpërmjet "gamifikimit të momenteve ikonike të ndeshjeve, koleksioneve unike [dhe] artit të lidhur me shahun".

Federata Ndërkombëtare e Shahut është shoqata e parë sportive globale me tregun e saj NFT

Dixhitalizimi vazhdon të vijë në një nga videolojërat më të hershme në mbarë botën, pasi FIDE, Federata Ndërkombëtare e Shahut, zbulon përgatitjen e saj për një treg të pandryshueshëm (NFT).

FIDE është federata e parë globale e sporteve që prodhon komunitetin e saj NFT, si dhe e bën këtë përpara Kampionatit Botëror të Shahut FIDE 2021. Rasti është gati të ndodhë në Expo 2020 Dubai nga 24 nëntor deri më 16 dhjetor.

Vetëm muajin e kaluar, kampioni i globit në pushtet, Magnus Carlsen, fitoi një çmim NFT në Meltwater Champions Chess Tour Një çmim riprodhimi iu hodh në ankand një ndjekësi për 6.88 ETH, me fituesin gjithashtu duke marrë mundësinë për të luajtur me Carlsen.

Duke u zhytur më mirë drejt globit të NFT-ve, FIDE pohoi se dëshiron të "mirëpresë një demografi të re kripto" nëpërmjet "gamifikimit të momenteve ikonike të ndeshjeve, koleksioneve unike, artit të lidhur me shahun" si dhe shumë më tepër.

Ata bashkëpunuan me TON Labs, projektuesi kryesor i Rrjetit FreeTON, i riemërtuar si Everscale, për të sjellë në jetë tregun e ChessNFT. NFT-të sigurisht që do të përdorin një variant krejt të ri të inovacionit të quajtur TrueNFTs, të cilat janë një artikull i TrueNFT-ve të rrjetit Everscale që mbajnë dokumentet reale të medias në blockchain, në vend që thjesht të lidhen me materialin e ndërprerë, të organizuar zakonisht diku tjetër. Ndërfaqja e përdoruesit të sistemit sigurisht që do t'i përshtatet gjithashtu përdorimit të fiat-it dhe kriptomonedhave, sipas lançimit.

ChessNFT com regjistrohet me listën kontrolluese që zgjerohet me shpejtësi të tregjeve NFT, e cila aktualisht drejtohet nga Opensea për sa i përket sasisë së negociatave kolektive.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju