Graali i Shenjtë për tregtarët e kriptove: Kthime mesatare të qëndrueshme mbi 5%

Mbi 2,000 faktorë informacioni tregojnë rregullisht një realitet të veçantë: Normat e zotërimit të kriptove kanë një tendencë për t'u rritur kur kjo formulë sasiore njeh probleme të favorshme.

Graali i Shenjtë për tregtarët e kriptove: Kthime mesatare të qëndrueshme mbi 5%

Nëse i konsideroni aktivitetet e tarifave të pronave kripto si një koleksion rastesh të ndara, fotografia është e parregullt. Sigurisht, disa investitorë mund të fitojnë periodikisht raste të mëdha të vetme ose shumë falë vërejtjes së një modeli të frymëzuar nga meme.

Megjithatë, në terma afatgjatë, shumë nga këta investitorë "të rastësishëm" kanë një tendencë për të hequr qafe.

Pse? Për shkak se ata duhet të zgjedhin fitues të shquar për të mbuluar vazhdimisht ata humbasin objektivat e tyre.

Për çdo Shiba Inu, kishte një mijë monedha që me të vërtetë nuk hënën.

Kjo është arsyeja pse investitorët e kriptove përdorin procedurat në vend të përpjekjes për të parashikojnë raste kanë më shumë të ngjarë të ngarkojnë çantat e tyre me kalimin e kohës.

Ata merren me gjasat në vend që të dëshirojnë që Token X të bëhet alegorik javën e ardhshme. Ata fitojnë me numra të grumbulluar dhe jo me një pamje seksi. Nëse do t'i furnizonit mesatarisht një herë në javë kthime mbi 5% në profesione… ata me siguri do t'ju sulmonin dorën.

Tabela e renditur më poshtë tregon kthime mesatare të programeve duke iu përmbajtur rezultateve të larta VORTECS™ të prodhuara nga vlerësimi historik i Cointelegraph Markets Pro.

69c719e7e33b50f840223d6ad94f1050 - Graali i Shenjtë për tregtarët e kriptove: Kthime mesatare të qëndrueshme mbi 5% - 7

Pikat e mira përfshijnë ato që presin

Ka 2 moda të dallueshme pikërisht këtu. Së pari, sa më i madh të jetë Rezultati VORTECS™, aq më i lartë është kthimi mesatar. Me fjalë të tjera, sa më e sigurt të jetë formula që problemet historike rreth monedhës janë të favorshme, aq më e mundshme është që ky zotërim të ofrojë fitime më të larta pas vlerësimit të lartë. të regjistruar.

Së dyti, koha ka efekt. Formula në fakt është edukuar në një periudhë kohore të paqartë me fokus në përcaktimin e problemeve të dobishme që mund të shfaqen gjatë ditëve të shumta.

Sa më shumë të kalojë kohë pasi të identifikohen treguesit e një pasqyre tradicionalisht të dobishme nga formula VORTECS™, aq më mirë duket mesatarisht efikasiteti i normës së zotërimit. Problemet e favorshme që rriten rreth simboleve me rezultate të larta krijojnë rritjen më të mirë të normës pas 168 orësh (një javë) nga shfaqja fillestare në radarin e formulës.

Bërja e matematikës së tregtimit të kriptove

Një Roi prej 5 ose 6% gjatë një jave mund të mos duket shumë, në ditët e sotme të tregjeve në lulëzim. Mos u mashtroni.

Studimet tregojnë se investitorët e përkohshëm zakonisht derdhin para. Një dokument aktual përafroi se "97% e të gjithë individëve që vazhduan për 300 ditë" në tregun brazilian të aksioneve të së ardhmes ishin nën këtë klasifikim. Studime të tjera kërkimore kanë treguar në fakt rezultate të krahasueshme.

Pra, zbulimi i një formule që mund të krijojë rregullisht kthime mesatare të favorshme gjatë periudhave kohore të përcaktuara siç duhet është – pra, Graali i Shenjtë për investitorët e kriptove.

A është i pagabueshëm? Absolutisht jo. Përsëri, mos u mashtroni. Formula VORTECS™ në fakt ka rikthyer shumë vlerësime që rekomandonin probleme të favorshme, si dhe megjithatë normat nuk arritën të rriteshin.

Ajo që zbulon kjo tabelë është kthimi MESATAR gjatë një periudhe kohore të caktuar duke iu përmbajtur një vlerësimi të përafërt.

Por ajo që vërteton kjo tabelë është se VORTECS™ bën në mënyrë specifike atë që është krijuar për të bërë. Ai njeh rregullisht problemet e tregut për detajet e pronave të kriptove që në fakt kanë qenë tradicionalisht të favorshme, si dhe përdor modelimin e vetëbesimit për të krijuar një vlerësim që investitorët mund ta përdorin si përbërës të zgjedhjes së tyre.

VORTECS ™ qasja ROI e rezultatit si dhe historia

Rezultati VORTECS™ është një formulë e fuqizuar nga AI, e ofruar posaçërisht për pjesëmarrësit e Cointelegraph Markets Pro.

Pajisja është edukuar për të shfletuar për modele historike të modifikimit të normës, detyrën e tregtimit, si dhe besimin social rreth 200 më shumë vetive elektronike, duke tingëlluar sistemin e alarmit sa herë që konfigurimi i këtyre metrikave fillon të duket si ato që, në të kaluarën, ktheheshin rregullisht. lart përpara rritjes së normës.

Sa më i madh të jetë Rezultati VORTECS™ në çdo minutë të dhënë, aq më i lartë është vetëbesimi i versionit.

Tabela ofron modifikime mesatare të normës në të gjitha pronat elektronike që godasin VORTECS™ Rezultatet prej 80, 85, si dhe 90 pas kujdesit të periodave, që nga momenti kur Rezultati u regjistrua fillestar. Kohëzgjatja e monitorimit është e gjithë kohëzgjatja e procedurës së sistemit CT Markets Pro, nga fillimi i janarit deri në fund të nëntorit 2021, ose praktikisht 11 muaj.

Për këtë vlerësim, çdo posedim mund të prodhojë vetëm një monitorim në ditë, dmth nëse një monedhë shkon nga 79 në 81, pas kësaj kthehet në 79 dhe pas kësaj në 80 edhe një herë brenda disa orësh, vetëm hyrja e saj fillestare në 80+ me siguri do të numëroj.

Kjo metodë, ne garantuam që vlerësimi nuk ofronte përshkrim joproporcional të rrethanave të rezultateve edhe më të paqëndrueshme të VORTECS™ në vend të atyre kohëve kur pronat tejkaluan kufijtë e rekomandimit si dhe mbajtën Pikët e larta për kohë shumë më të gjata.

Numrat mesatarë të lëvizjes që shihni në tabelë janë grumbulluar nga mijëra veti elektronike që arrijnë rezultate të larta VORTECS™ gjatë kohëzgjatjes së vëzhguar prej praktikisht 11 muajsh.

Ato pasqyrojnë efikasitetin e pronave të kriptove në demin, ariun, si dhe në tregjet anësore, si në periudhën e Bitcoin ashtu edhe në Altseason, si dhe për të gjitha llojet e pronave nga simbolet DEX deri te sistemet e një shtrese si dhe monedhat e privatësisë personale.

Cointelegraph është një autor i informacionit monetar, jo një konsulent investimesh financiare. Ne nuk japim rekomandime të individualizuara ose të personalizuara për investime financiare. Kriptovalutat janë investime financiare të paqëndrueshme, si dhe kërcënojnë një kërcënim të konsiderueshëm që konsiston në kërcënimin e një mosfunksionimi afatgjatë. Efikasiteti i kaluar nuk është një shenjë e rezultateve të ardhshme. Shifrat si dhe grafikët janë të përshtatshëm në momentin e krijimit ose siç ose të përcaktuara ndryshe. Qasjet e kontrolluara drejtpërdrejt nuk janë sugjerime. Konsultohuni me konsulentin tuaj monetar përpara se të bëni zgjedhje monetare.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju