The Giving Block lëshon 15 fonde të reja për të drejtuar donacionet e kriptove sipas kauzës

Donatorët mund të përdorin midis 45 kriptomonedhave për t'i shtuar një sërë organizatash jofitimprurëse të organizuara sipas objektivave.

The Giving Block lëshon 15 fonde të reja për të drejtuar donacionet e kriptove sipas kauzës

Sistemi i bamirësisë së kriptomonedhës The Giving Block ka zbuluar në fakt lançimin e 15 'Fondeve të reja' për të drejtuar donacione shumë më të mira për bamirësi me objektiva dhe objektiva të krahasueshëm.

Giving Block u zhvillua për të ndihmuar me donacionet e kriptomonedhave për mbi 700 organizata jofitimprurëse në mbarë botën, të përbërë nga Save the Children, Malala Fund si dhe World Vision.

Fondet e reja Cause "bashkojnë shumë organizata jofitimprurëse që kanë një fokus ose mision të ngjashëm", sipas faqes së internetit të The Giving Block, duke përfshirë se atributi është më i miri për ata që dëshirojnë të mbajnë një problem ose shkak të caktuar në krahasim me kompaninë.

Duke bërë këtë, fondet lejuan shumë bamirësi të zgjerojnë ndikimin e tyre, jo vetëm ato me njohjen e menjëhershme të emrit.

"Ne shpesh dëgjuam nga donatorët se ata donin të mbështesnin një lloj kauze - për shembull mjedisin - por e kishin të vështirë të zgjidhnin një kauzë," tha themeluesi Alex Wilson për CryptoPumpNews.

“Fondet e kauzës lejojnë donatorët të mbështesin një kategori të tërë ndikimi me një transaksion. Është një fitore e favorshme për bamirësitë dhe donatorët.”

Grupet rreshtohen me Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm të Kombeve të Bashkuara që përbëhen nga: shëndeti dhe mirëqenia si dhe mjekimi; liria si dhe liria; profesionistët e ushtrisë si dhe reaguesit fillestarë; varfëria si dhe pasuria e paluajtshme; teknologji moderne si dhe kërkime shkencore; kafshë shtëpiake; artet si dhe shoqëria; të rinjtë si dhe të rinjtë; të drejtat civile si dhe ato civile; katastrofa si dhe problem; rritja financiare; si dhe ushqimi si dhe uji.

“Për çfarë përdoren donacionet do të ndryshojë shumë në varësi të shkakut. Disa mund të përdoren për të ndërtuar shkolla, ndërsa fondet e tjera mund të përdoren për të ushqyer fëmijët e uritur,” pohoi Wilson, duke përfshirë objektivin ishte rritja e 100 milion dollarëve për bamirësi duke përdorur donacionet e kriptove këtë vit.

Qindra organizata jofitimprurëse supozohet se aktualisht janë abonuar për të marrë pjesë në Fondet Cause. Në këtë faktor, vetëm firmat me bazë në SHBA janë të kualifikuara, megjithatë Wilson pretendon se ato dëshirojnë të zgjerohen shpejt globalisht. Fondet e Kauzës sigurisht që do të përmirësohen për t'u përbërë nga organizata të reja jofitimprurëse në fillim të çdo muaji.

Lexoni shumë më tepër: Ndihma për Afganistanin: Organizatat që miratojnë aktualisht donacionet e kriptove

Donatorët mund të shtojnë një kauzë duke përdorur midis 45 kriptomonedhave të zgjedhura. Një herë në muaj, vlera e përgjithshme e secilit fond sigurisht që do të shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme ndërmjet secilës prej kompanive jofitimprurëse që marrin pjesë në atë fond.

Përtej bamirësive të mbështetura nga fondet, The Giving Block pretendon se donacionet me siguri do të kenë gjithashtu një sekuencë të gjerë shkakësore në nxitjen e kriptove shumë më gjerësisht.

“Me një numër të madh organizatash jofitimprurëse që gjejnë sukses në mbledhjen e fondeve për kripto, adoptimi i kriptove në sektorin e bamirësisë është i destinuar të rritet në mënyrë eksponenciale. Nga ana tjetër, kjo përforcon dhënien bamirëse si një rast i rëndësishëm përdorimi për kriptovalutat,” sipas faqes së internetit Giving Block.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju