E ardhmja e jetëgjatësisë qëndron tek vizionarët e monedhës dixhitale

Shkencëtarët e kujdesit shëndetësor në bashkëpunim me pionierët e kriptove mund të konfirmojnë se një jetëgjatësi shumë më e gjatë dhe më e shëndetshme është një fakt i arritshëm.

E ardhmja e jetëgjatësisë qëndron tek vizionarët e monedhës dixhitale

Garancia për një jetë më të gjatë dhe më të shëndetshme ka kontrolluar në fakt diskutimin social dhe klinik për shekuj me radhë. Nga rrëfimet fillestare të shkëmbit të teoricienit të Nicolas Flamel që miraton jetën e përhershme deri te superushqimi më i fundit që siguroi të kthejë plakjen, ne jemi të habitur nga sugjerimi i një jete shumë më të gjatë dhe shumë të gjallë. Në mënyrë inkurajuese, industria e jetëgjatësisë në fakt ka treguar se një jetëgjatësi shumë më e gjatë dhe më e shëndetshme nuk është thjesht një titull publikimi - është një fakt i arritshëm. Njerëzit me siguri jo vetëm që do të jetojnë më gjatë, por sigurisht që do të kenë shumë energji, të shëndetshëm dhe të ekuilibruar, si dhe vite të përfshira në këtë Sistemet e Kërkimit të Tokës nga e gjithë bota po bëjnë eksplorime çdo ditë. Përmirësimet mjekësore, të mbështetura nga studime të gjera si dhe testime, po transformojnë saktësisht mënyrën se si studiuesit, profesionistët mjekësorë si dhe analistët socialë mendojnë për sa kohë, si dhe saktësisht se sa mirë mund të jetojmë. Sigurisht, aktualisht jemi në periudhën e jetëgjatësisë

d21d23ce75c674653952d4b9362d7132 - E ardhmja e jetëgjatësisë qëndron tek vizionarët e monedhës dixhitale - 9

Çfarë i shtyn këto përparime të mahnitshme? Imagjinata e pastër si dhe teknologjia. Ardhja e sistemit të ekspertëve, modifikimi gjenetik si dhe një normë e rikthyer e interesit për mirëqenien publike me origjinë nga pandemia COVID-19 po militarizojnë eksplorimet me një çmim të jashtëzakonshëm. Për të përfituar sa më shumë nga ndikimi i këtyre shkencëtarëve, e ardhmja e teknologjisë sigurisht që do të kërkojë të jemi të përbashkët, por edhe pjesëmarrës. Sigurisht që do të duhet një qytet për ta bërë jetëgjatësinë të arsyeshme, si dhe të disponueshme për mjekun, si dhe për njerëzit tipikë.

Related: Gjenerata e ardhshme e kujdesit mjekësor të drejtuar nga të dhënat është pikërisht këtu

Aty ku qëndron e ardhmja

Rruga ideale përpara, sipas këndvështrimit tim, është të merrni ndihmë nga realvizionarët Merrni, për shembull, biznesin Longenesis, të cilin e theksova në artikullin tim të mëparshëm të shkurtër për CryptoPumpNews. Paketa e tij e veglave "blockchain" përdor një nga funksionet më tërheqëse të inovacionit të librit të shpërndarë (DLT) për të mbrojtur informacionin delikat klinik, për të garantuar ndarjen e sigurt të informacionit midis shoqëruesve të ndryshëm si dhe për të ofruar një rrugë që klientët të bëhen palë të interesuara në studimin klinik nga duke shtuar informacionin e tyre si dhe duke marrë pjesë në teste profesionale. Longenesis mund të arrijë shumë shpejt për shkak të faktit se kishte para, si dhe ndihmë nga zona jashtëzakonisht e avancuar, si dhe aprovimi i bllokut. Mbështetur nga paratë nga shoqëruesit e saj të përpjekjeve të përbashkëta, Longenesis arriti qëllimin e saj për të zhvilluar një teknikë të ndryshimit të lojës, si dhe të fuqizuar nga blockchain për hapjen e informacionit të kujdesit mjekësor.

Ky është një model shumë tipik: Rrjeti Iryo u mbështet në ndihmën e specialistëve të blockchain për të prodhuar një shenjë që inkurajon klientët të vendosin informacionin e tyre si dhe të marrin rimbursimin nga organizatat e studimit për akses në informacion. EHRData me bazë në Teksas po ndjek një objektiv të krahasueshëm të hapësirës së decentralizuar të ruajtjes së informacionit, si dhe administrimit, duke zhvilluar një blloqe të përmirësuar të dokumentit dixhital të mirëqenies që klientët mund ta rregullojnë, ndajnë si dhe t'ua dërgojnë shkencëtarëve për stimuj të caktuar. Këto aplikacione u zbatuan të gjitha falë vizionarëve të blockchain që do të shpenzojnë para për të ardhmen e kujdesit mjekësor si dhe jetëgjatësinë

Financimi në fazën e hershme mund të fuqizojë start-up-et, por gjithashtu mund të mbështesë zhvillime shumë më thelbësore nga shkencëtarët. Teknologjia e vërtetë inovative në fazën e laboratorit/kërkimit shpesh kërkon financim të konsiderueshëm për pajisjet, produktet, shpenzimet e menaxhimit, e kështu me radhë, thjesht për të filluar. Kjo është një pengesë për shkencëtarët nga organizatat me përmasa më të vogla, pasi financojnë shpesh detyrat që kanë gjasa të kenë akses në këto burime, si dhe, për rrjedhojë, aktualisht kanë përparuar në kërkimet e tyre. Për këto raste, dhuratat themelore mund të jenë vendimtare në mbajtjen e tarifave të larta paraprake të lidhura me hetimin e diçkaje që synon të ndryshojë globin.

Industria e jetëgjatësisë është e bollshme me kompani që kërkojnë të zbulojnë, si dhe paratë, konceptin e mëposhtëm, por vërtet disa kompani duan të zhvendosin versionet e kaluara të financimit konvencional për ta bërë këtë. Është sfiduese të zhvillohet që një treg me teknologji të instaluar në thelbin e tij aktual po vonon për sa i përket burimeve të reja financuese, megjithatë ky është një fakt i mundshëm që hasin shkencëtarë novator si dhe organizata.

Koha për futuristët si dhe vizionarët

Për fat të mirë, teknologjia që ndodh në industrinë e parave dixhitale po përhapet drejt e në bioteknologji si dhe në dhomat e jetëgjatësisë. Zona e vizionarëve që ndryshoi mjetet e parave të gatshme si dhe shpenzimet e vendeve të punës është pikërisht këtu për të ndryshuar saktësisht se si njerëzimi e përjeton vetë jetën.

Në vitin 2018, Vitalik Buterin, themeluesi i Ethereum, kontribuoi me 2.4 milionë dollarë në Ether (ETH) për Fondacionin Kërkimor SENS, një ekip me bazë në Kaliforni që funksionon për të studiuar, krijuar si dhe reklamuar opsione të detajuara për sëmundjet e lidhura me plakjen. Buterin në fakt i ka dhuruar gjithashtu 25 milionë dollarë simbole Shiba Inu (SHIB) për Institutin e Ardhmërisë së Jetës për të financuar bursa Ph D. të përqendruara në aplikacione të ndershme të Inteligjencës Artificiale si dhe miliona për Fondacionin Methuselah, një kompani që heton dizajnin e qelizave për të kthyer plakjen. procedurat.

Fondacioni i ri i Shkencës Longevity sigurisht që do të miratojë kontributet në kripto për të shtuar objektivin e tij për të zgjeruar jetëgjatësinë e njeriut në 120+ vjet. Fondacioni fton vizionarët e kriptove, si dhe të gjithë përfituesit (dashësit e kriptove të përbërë dhe të nxitur), sigurisht që do të marrin të drejtat ligjore të votimit në procedurën e opsionit të financimit.

VitaDAO synon të zgjerojë jetëgjatësinë e njeriut në mënyrë të ndershme dhe demokratike duke investiguar, financuar si dhe reklamuar rehabilitimet e jetëgjatësisë. Kuadri i tij i decentralizuar i ngjan atij të shumë aplikacioneve të decentralizuara (DApps) si dhe kompanive të tjera të ndryshme të decentralizuara vetëqeverisëse (DAO), duke zhvilluar një kornizë administrimi krejt të re dhe interesante. Ankandi i tij publik i gjenezës u rrit më shumë se 5 milionë dollarë në financim përmes simboleve të administratës VITA të fituara, duke tërhequr rreth 400 pjesëmarrës krejt të rinj të përkushtuar ndaj qëllimit të DAO.

1978eb731bbfb09548b513316700f701 - E ardhmja e jetëgjatësisë qëndron tek vizionarët e monedhës dixhitale - 11

Related: Udhëheqësit e kriptove konsumohen nga zgjerimi i jetës. Ja pse

Vizionarët e kriptove që në fakt i kanë bërë këto suksese të realizueshme janë partnerë të përqendruar në të ardhmen që dëshirojnë një pozicion pole për kërkimin shkencor inovativ të jetëgjatësisë. ende shumë punë për të bërë. Ka një mbivendosje të konsiderueshme në vështirësitë e marrjes së trajtimit të jetëgjatësisë, si dhe rezistencës ndaj inovacionit të blockchain, si dhe ndaj monedhës dixhitale Duke zgjatur jetëgjatësinë tonë, ne prodhojmë një të ardhme që kërkon nxitjen e blockchain-it si dhe të monedhës dixhitale. efektive.

Paratë dixhitale si dhe inovacioni i blockchain transformuan mjetet që i gjithë globi bën transaksione, si dhe përdor zgjidhje jetike. Ato janë teknologjitë moderne themelore për një kulturë tepër të arsyeshme dhe efektive. Aplikacione të reja për DLT po krijohen çdo ditë, si dhe financues të rinj, adoptues si dhe vlerësues tërhiqen nga sektori për shkak të natyrës së tij vazhdimisht në progres. Nëse ne mund të përdorim të njëjtën frymë biznesi, si dhe perspektivë të mund të bëjmë për industrinë e jetëgjatësisë, jeta jonë sigurisht që nuk do të jetë vetëm shumë më e gjatë, por edhe më e pasuruar, domethënëse, si dhe do të bëhet e mundur në mënyrë elektronike.

Industria e jetëgjatësisë po funksionon për të siguruar që edhe më shumë individë të jetojnë kohë të mjaftueshme për të shijuar kënaqësinë në një glob të decentralizuar dhe të pastër. Për ta bërë këtë, sektori kërkon seriozisht aftësinë mendore si dhe përvojën e pionierëve që transformuan një të drejtë të bardhë të vetmuar në një lëvizje ndërkombëtare dhe të pandalshme hapjeje si dhe të drejta të barabarta. Kjo detyrë arriti sukses sapo, ta lejojmë ta bëjmë edhe një herë.

Garri Zmudze është një shok trajtimi në LongeVC, një kompani me kapital në Zvicër si dhe me bazë në Qipro, duke përshpejtuar fillimet e zgjuara në bioteknologji si dhe në jetëgjatësi. biznesi. Ai është një avokat veteran, si dhe kapitalist në biznesin bioteknologjik që përbëhet nga Insilico Medicine, Deep Longevity si dhe Basepaws.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju