E ardhmja e DeFi fillon me eliminimin e tërheqjeve të qilimave dhe skemave të pompave dhe deponive

Tërheqja e qilimave, skemat e pompimit dhe deponimit dhe mashtrimet e ndryshme pengojnë adoptimin e DeFi derisa një alternativë e decentralizuar mund ta dekurajojë këtë sjellje.

E ardhmja e DeFi fillon me eliminimin e tërheqjeve të qilimave dhe skemave të pompave dhe deponive

Nuk është informacion i prishur që financat e decentralizuara (DeFi) po rriten dhe kanë një ekosistem në rritje të shpejtë. Ndërsa sasia e mallrave monetare të bazuara në blockchain shtrihet për të dyfishuar aftësitë e ndërmarrjeve konvencionale, faktori i vetëm që mban përsëri njohuritë është adoptimi i zakonshëm. Një pjesë e qëllimit të mospërputhjes në përdorim dhe adoptim është se vetëm tani njerëzit kanë filluar të kuptojnë shtëpinë e kriptomonedhës. Përfundimisht, adoptimi masiv nuk është një çështje nëse, por shumë se kur.

Shumë platforma dhe shkëmbime kanë vazhduar të shfaqen në këtë shtëpi, megjithëse disa punë megjithatë duhet të përfundojnë. Për çdo ndërmarrje me mision vjen një sekuencë mashtrimesh që përpiqen të marrin paratë e sinqerta të tregtarëve. Kur informacioni i këtyre qilimave dhe mashtrimeve të ndryshme të sipërmarrjeve bie në sy të mediave, shumë shpejt simpatizojnë tregtarët të cilëve thjesht u janë shteruar paratë. Edhe me kujdesin e duhur, mund të jetë e mundimshme për një investitor që t'i kapë këto mashtrime paraprakisht ose që një investitor fillestar të spekulojë, si fillim.

Për t'u marrë me këto çështje është Feed Every Gorilla (FEG), një platformë e drejtuar nga komuniteti. Brenda ekosistemit FEG është alternativa FEG (FEGex), një alternativë e decentralizuar (DEX) që punon në zinxhirin bllokues Ethereum (ETH) dhe Zinxhirin inteligjent Binance (BSC), për të zbuluar pikat shkatërruese të tërheqjeve të qilimave dhe mashtrimeve të ndryshme të sipërmarrjes. Duke përdorur një njohuri krejt të re të njohur si "SmartDeFi", FEG synon t'u ofrojë të gjithëve një alternativë të mirë për të arritur lirinë monetare me të ardhura fitime pasive.

Shefi i reklamave të FEG, Chris, ndan, "me të dyshuarin Satoshi Nakamoto - FEGrox - që drejton DeFi dhe një mentalitet që mendon përpara, FEG do të avancojë më tej në hapësirën e kriptomonedhës duke lëshuar produkte gjithnjë e më inovative së bashku me SmartDeFi duke ruajtur një ndjenjë të fortë të komuniteti dhe dashuria për të gjitha projektet në hapësirën e kriptomonedhës.”

Bazat e fundit

FEG u krijua në janar 2021, mes disa prej mashtrimeve më të mëdha dhe adoptimit institucional të monedhave dixhitale. Prandaj, një nga sfidat më të vështira me të cilat përballej krijimi i platformës ishte rrënjosja e besimit dhe besimit në shtëpinë dixhitale të Forex dhe garantimi i klientëve që tokeni FEG, në realitet, mund të "ushqejë çdo gorillë". Në këtë kontekst, gorillat janë secili njeri, së bashku me ju dhe mua.

Që atëherë, grupi i ka kushtuar përpjekjet e tij për të sjellë DeFi kolektivisht me SmartDeFi, i cili mund të shpëtojë nga tërheqjet e qilimave dhe skemat e pompimit dhe hedhjes. SmartDeFi e bën këtë të arritshme pasi sistemi i tij i blerjes dhe shitjes thjesht nuk organizohet nga një festë e tretë, është i pavarur dhe nuk kërkon performancë të jashtme për të funksionuar.

Më shumë njohuri mbi feg këtu

Meqenëse të gjitha argumentet ruajnë likuiditetin e tyre, tërheqja e qilimave nuk është e mundur të ndodhë, në përputhje me grupin, pasi çdo token i listuar në SmartDeFi supozohet se do të kishte siguruar vlerë me mjetet e mbështetjes së aseteve. Që atëherë, ROX Token ka rezultuar të jetë tokeni i parë që shfrytëzon sa më shumë infrastrukturën SmartDefi, duke u ofruar tregtarëve alternativën për të blerë dhe promovuar menjëherë tokenin si një "shtëpi model".

Për më tepër, siguria, aksesueshmëria dhe alternativa për shpërblim u jepen drejtuesve të ndërmarrjeve, të cilët madje kanë alternativën për të ekspertizuar DeFi në llojin e saj më të vërtetë duke specifikuar argumentet e tyre në FEGex.

Udhëheqësit dhe tregtarët mund të besojnë për shkak të zhvilluesit kryesor të grupit, FEGrox. FEGrox është një i aftë i besuar në njohuritë e blockchain me mbi dhjetë vjet ekspertizë nën brezin e tij. Punimet e tij po shërbejnë menjëherë për të evoluar infrastrukturën DeFi duke e çuar atë përpara në qasjen më të madhe dhe më të sigurt të arritshme, ndërsa në të njëjtën kohë shërbejnë për të zgjeruar tokenin FEG.

Në rritje dita-ditës

Me potencial në rritje në tavolinë, njohja e FEG Token ka vazhduar të zhvillohet në proporcion, siç dëshmohet në përmirësimin e tij prej 1,900% midis marsit dhe qershorit 2021. 

Përveç të qenit një komponent i një grupi në rritje, mbajtja e tokeneve u paraqet klientëve një sërë avantazhesh të ndryshme. Shenja FEG është një shenjë hiper-deflacioni me një ofertë më qarkulluese prej 100 kuadrilionësh në Zinxhirin e zgjuar Ethereum dhe Binance. Një taksë transaksioni prej 2% u shpërndahet mbajtësve të tokenit në lidhje me pjesën e tyre të zotërimit, një marrëdhënie që është në përpjesëtim të zhdrejtë, që përbën një manekin ofrimi dhe kërkese dhe shpërblyese për këta të përgatitur për të mbajtur për një kohë të gjatë. 

Mësoni më shumë rreth SmartDeFi

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk miraton asnjë material ose produkt të përmbajtjes në këtë faqe interneti. Ndërkohë që ne synojmë t'ju ofrojmë të gjitha të dhënat jetike që mund të marrim, lexuesit duhet të bëjnë analizën e tyre më herët sesa të ndërmarrin çdo veprim që lidhet me firmën dhe të mbajnë përgjegjësi të plotë për zgjedhjet e tij ose të saj, dhe as ky tekst nuk mund të konsiderohet si rekomandimi për financim.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju