E ardhmja e decentralizuar e internetit fillon me një ekosistem Web 3.0 që mbështet inovacionin

Interneti shkon drejt drejtimit nga kompanitë, që është nëse teknologjia moderne e blockchain nuk mund të përdoret për të mbështetur të ardhmen e decentralizuar

E ardhmja e decentralizuar e internetit fillon me një ekosistem Web 3.0 që mbështet inovacionin

Decentralizimi bëhet i rëndësishëm pasi korniza e internetit vjen duke u kombinuar në duart e disa kompanive të mëdha. Detyrimi është më pas i pozicionuar tek kompanitë që të bëhen roje të shkëlqyera të internetit, që ndoshta janë dy prej tyre. Fatkeqësisht, ndërkohë që shumë klientë kanë përfunduar në të vërtetë të pakënaqur në lidhje me mënyrën se si po përdoret informacioni i tyre, ka pak në dispozicion si një zgjedhje për opsionet qendrore që janë lehtësisht të disponueshme sot.

Për të rritur idenë e një interneti të decentralizuar dhe gjithashtu për t'u ofruar klientëve një opsion me reputacion ndaj marrëveshjes që ekziston sot, shërbimet kërkojnë një kriter kornizë që e bën shumë të lehtë për ta të japin ofertat e tyre. Ngjashëm me mënyrën se si Shërbimet Ueb të Amazon (AWS) ofrojnë shërbime me anën e pasme për të zhvilluar aplikacione të avancuara për klientët, një opsion kërkon që të jeni në pozitë për të ndihmuar kompanitë e çdo tregu të drejtojnë rastet e tyre të përdorimit të blockchain. Duke e bërë të disponueshme pjesën e pasme të dikurshme të kushtueshme dhe gjithashtu të gjatë, shumë më tepër aplikacione të decentralizuara mund t'u ofrohen klientëve, duke i pajisur ata të largohen nga interneti i sistemuar që përdoret kryesisht sot.

Si rezultat, gjenerata e ardhshme e teknologjisë moderne blockchain kërkon përgjigje ndaj 2 çështjeve, decentralizimin e internetit dhe gjithashtu zhvillimin e një teknike të përbashkët për kryerjen e rasteve të përdorimit të vërtetë të teknologjisë moderne. Fluksi më vonë u zhvillua për të zgjidhur të dyja këto shqetësime.

Siç specifikohet nga grupi,

“Flux po ndërton të ardhmen e decentralizuar të internetit. Është një plejadë magjike e njerëzve të talentuar dhe shumë të motivuar, një shpirt inovativ dhe i lirë dhe një teknologji e mrekullueshme blockchain.” Grupi aktualisht ka treguar se ata kanë më shumë se 2200 nyje të gjitha të vendosura për të shpërndarë të gjitha aplikacionet e decentralizuara të internetit të gjeneratës së ardhshme.

Një ekosistem i tërë komponentësh

Aktualisht, Flux përbëhet nga një kriptomonedhë indigjene e minueshme e dëshmisë së punës (PoW) (FLUX), një rrjet llogaritës i decentralizuar i quajtur Flux Nodes, një sistem funksionimi i bazuar në Linux (Flux OS) dhe gjithashtu një koleksion aplikacionesh blockchain (Zelcore). Marrë me njëri-tjetrin, ekosistemi ofron aftësi të larmishme si një detyrë e pavarur, e drejtuar nga komuniteti, me burim të hapur, pa nevojën e kapitalistëve për mbështetje financiare. Së bashku, teknika Flux mund të testojë organizatat qendrore ekzistuese në një sektor organizativ të ofruar me një opsion të decentralizuar, të krahasueshëm me vizionin fillestar të Satoshi Nakamoto.

Vetë rrjeti mund të ekzekutojë çdo lloj aplikacioni të dockerizuar, duke e bërë rritjen dhe lëshimin e një aplikacioni mjaft të thjeshtë. Një shembull i kësaj mbetet në shoqëruesin e sistemit, Kadena Blockchain Kadena ofron një nga sistemet më të shpejta të kryqëzimit të blloqeve në mbarë botën dhe gjithashtu drejton nyje të plota në rrjetin Flux, ndërkohë që prodhon fitime për nyjen Flux dhe gjithashtu zhvillon Flux si sistem kornizë. për procedurat e plota të nyjeve.

Flux përdor Kontratat Infinity në një mënyrë në të cilën çdo DApp funksionon si një marrëveshje e mençur në Web 3.0 Rezultati është se çdo marrëveshje është padyshim e shkallëzueshme, mund të krijohet në çdo lloj gjuhe programi dhe gjithashtu të inkorporohet në çdo lloj blockchain.

Më shumë kuptime mbi Flux më poshtë

Për më shumë ndërveprim asistence, grupi që qëndron pas Flux ka krijuar gjithashtu teknologji moderne për të ndihmuar në kapërcimin e hapësirave midis zinxhirëve të bllokimit, shanset e tregtimit dhe gjithashtu paratë e decentralizuara (DeFi). Ky opsion arrihet nëpërmjet zotërimeve identike, të cilat u ofrojnë pronarëve të Flux akses shumë të lehtë në globin e decentralizuar. Zotërimet paralele janë simbole që ekzistojnë në ekosistemin Flux dhe gjithashtu qëndrojnë në blloqe të ndryshme; aktualisht, ky mund të jetë një nga 10 zinxhirët e ndryshëm. Me këto zotërime, klientët mund të "udhëtojnë" midis zinxhirëve të bllokimit dhe gjithashtu t'u japin atyre avantazhet e secilit prej zinxhirëve që kanë në dispozicion.

Një shtyp i decentralizuar përpara

Aktualisht, Flux ka një rrjet llogaritës prej 4000 nyjesh të decentralizuara, 8,975 bërthama CPU, 34.32 terabajt RAM dhe gjithashtu 427 terabajt hapësirë ​​ruajtëse. Rrjeti aktualisht është plotësisht funksional, përbëhet nga shumë aplikacione të decentralizuara, dhe gjithashtu krijon bashkëpunime energjike me detyrat, shërbimet e blockchain dhe gjithashtu programuesit e aplikacioneve.

Flux në fakt ka vendosur strukturën për biznesin qendror në internet Tani është koha që klientët të krijojnë, të kujdesen dhe gjithashtu të zhvillojnë aplikacionet e tyre në serverë të shumtë në internet, të gjitha në të njëjtën kohë.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me Flux

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk mbështet asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në internet në këtë faqe interneti. Ndërsa ne fokusohemi në furnizimin me informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, vizitorët duhet të bëjnë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën dhe gjithashtu të sjellin detyrim të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky artikull i shkurtër nuk mund të merret. në konsideratë si udhëzim për investimet financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju