Qyteti i Filadelfias nxjerr iniciativën e tij blockchain

Autoritetet e qytetit pohuan se ata po kërkojnë vërejtje nga trendet e kriptove se si saktësisht të inkorporojnë blockchain brenda qeverisë federale të komunitetit.

Qyteti i Filadelfias nxjerr iniciativën e tij blockchain

Shefi i Inovacionit të Qytetit të Filadelfisë, Mark Wheeler, zbuloi një iniciativë për të sjellë inovacionin e blockchain në qeverinë federale të qytetit të hënën. Puna në fakt ka mirëpritur individët që operojnë në blockchain, si dhe dhomën e marrëveshjeve të zgjuara për të thirrur ekipin që punon me këtë punë për të parë saktësisht se si mundet inovacioni i kriptove. të jetë i dobishëm brenda qeverisë federale të komunitetit. Wheeler shkroi në Twitter se ai ishte i ndikuar nga iniciativat përpara blockchain të Miamit, ku kryebashkiaku Francis Suarez ka promovuar në fakt simbolet e kriptos së detajeve të qytetit si një zëvendësues të mundshëm për detyrimet tatimore, si dhe në fakt ka zgjedhur të marrë të ardhurat e tij të mëposhtme në bitcoin.

Qyteti (@Satoshi Nakamoto) Vatalik Buterin 8, 2021 Faqja e internetit e Ethereum përfshin një zonë informacioni historik në lidhje me kriptomën që përbëhet nga letra e bardhë bitcoin e Andreessen Horowtiz, letër e bardhë We's There, një videoklip fillestar 21 minuta nga si dhe një lidhje në internet për faqen e internetit të strukturës Wheeler b3. “Po përpiqem të kem një kuptim shumë të mirë të rasteve të përdorimit dhe pse mund të ketë një propozim me vlerë këtu, dhe kjo është ajo që ka të bëjë me faqen e internetit. Jemi gati të flasim.” nuk është një afat kohor i përcaktuar për sa kohë është faza eksploruese

Qyteti i gambit sigurisht që do të zgjasë. Qeveria pretendoi se të hënën në një takim me StateScoop.of vëllazërore dashuria është vetëm kryebashkiaku më i fundit i komunitetit Eric Adam që ka hyrë në raundin e kriptove. Pas nisjes së Suarez-it fillon takat Kryebashkiaku i Tampa, Jane Castor, i sapo zgjedhur në NYC. Ndërkohë deklarata e Jackson se dëshiron që aftësia e kriptove sigurisht që do të udhëzohet në kolegjet publike.

kryesuesja e saj, (*) përgatitet të miratojë të ardhurat e saj të mëposhtme në bitcoin. (*), TN zbuloi se me siguri do të kontrollonte ripagesat nxitëse (*) të kriptove në (*) (*).

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju