Qendra më e madhe tregtare e Tajlandës që provon monedhën dixhitale

Central Retail Corp., një firmë e rëndësishme tajlandeze me pakicë, ka zbuluar në fakt një ekzaminim të monedhës së saj në internet "C-Coin".

Qendra më e madhe tregtare e Tajlandës që provon monedhën dixhitale

Central Retail Corp., një kompani kryesore në sektorin e shitjes me pakicë të Tajlandës, po shqyrton një monedhë dixhitale midis anëtarëve të stafit të saj. Pas përfundimit të fazës së sandboxit, strategjitë e mëdha të shitjes me pakicë për të zgjeruar zgjidhjen për konsumatorët dhe gjithashtu publikun, sipas një rekord nga Bloomberg.

"C-Coin", një kriptomonedhë e fuqizuar nga blockchain, po furnizohet për 80,000 anëtarë të stafit të Central Retail Corp në të gjithë botën si një nxitje për efikasitet të jashtëzakonshëm si një përfitim për të ardhurat e tyre normale.

Ndërsa pronarët mund të përdorin C-Coin për të shpenzuar për pjata dhe gjithashtu për të marrë gjëra dhe gjithashtu zgjidhje nga shoqëruesit e Central Retail që e përdorin atë, kjo është thjesht një detyrë ekzaminimi për Central Retail Corp. Qëllimi afatgjatë i kompanisë është të ndryshojë në drejtimin e pa parave. kulturave dhe gjithashtu përpiquni drejt në sektorin e tregtisë elektronike.

Sipas Kowin Kulruchakorn, oficeri kryesor i policisë teknologjike në Central Tech, monedha mund t'i ofrohet publikut kur të gjithë anëtarët e stafit të jenë bashkuar dhe kompania njeh shumë më tepër në lidhje me efikasitetin e saj. Central Tech i Central Retail është sistemi që zhvilloi C-Coin dhe gjithashtu trajton çdo sistem të gjithanshëm të CRC dhe gjithashtu të tregtisë elektronike.

Central Retail Corp është pronari më i madh i qendrave tregtare në Tajlandë, duke përbërë më shumë se 40 dyqane dhe gjithashtu priza elektrike me pakicë premium. Ai drejton gjithashtu Central Festival, Big C Supercenter dhe gjithashtu Seacon Square Jashtë Tajlandës, ai drejton dyqanin italian La Rinascente, emrin e markës daneze Illum, dhe gjithashtu zinxhirin e dyqaneve ushqimore Big C të Vietnamit.

Central Retail Corp nuk është i vetmi ent që krijon një monedhë dixhitale në Tajlandë Siç raportohet nga CryptoPumpNews, Banka e Tajlandës zbuloi se po merr në konsideratë një monedhë dixhitale bankare rezervë Në tremujorin e dytë 2, faza paraprake e shqyrtimit për bahtin dixhital është gati të fillojë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju