Telos mbledh fonde prej 8 milionë dollarësh përpara nisjes së EVM për të shmangur shitjet e tokenave

Financimi u mbështet nga 5 kapitalistë që synojnë të ndihmojnë në përcjelljen e shpejtë të listimeve të shkëmbimeve të Telos dhe gjithashtu fushatave DeFi.

Telos mbledh fonde prej 8 milionë dollarësh përpara nisjes së EVM për të shmangur shitjet e tokenave

Sistemi Blockchain Telos rriti 8 milionë dollarë në financim të udhëhequr nga ConsenSys dhe gjithashtu kapitalisti i Polygonit, John Lilic. Financimi u mbrojt pikërisht përpara fillimit të sistemit të Telos Ethereum Virtual Machine (EVM), duke përfunduar kontaktin e vazhdueshëm të biznesit të fushatave të bootstrapped.

Telos synon të ridrejtojë fondet e mbrojtura së fundmi në avancimin e sistemit dhe gjithashtu reklamimin për të rritur likuiditetin e komunitetit "pa pasur nevojë të përdorë shitjet e tokenit TLOS në rast të një tregu të rezistuar të zgjatur gjatë vitit të ardhshëm". Sipas stilistit kryesor të Telos, Douglas Horn:

“Ndërsa ky [bootstrapping] ruajti identitetin tonë si një komunitet egalitar dhe vetëqeverisës, na la të ekspozuar ndaj rreziqeve të vazhdimit të financimit të rritjes sonë shpërthyese përmes tregjeve të zgjeruara të ariut.”

Duke folur për CryptoPumpNews në lidhje me zhvendosjen larg shitjeve të shenjave, Horn deklaroi se Telos synon të mbrojë kundër zotërimit qendror, gjë që përfundimisht çon në tregtimin e balenave ndërsa rrjeti rritet. “Duke pasur një nisje të drejtë të komunitetit dhe një operacion vërtet të decentralizuar, Telos shmang gjithashtu shqyrtimin rregullator në nivelin më të lartë të mundshëm për çdo kripto”, përfshiu ai.

Financimi prej 8 milionë dollarësh u mbështet nga një ekip prej 5 kapitalistësh të famshëm të kriptove, që do të thotë për të ndihmuar Telos me "lidhje të thella të industrisë dhe ekspertizë për arritjen e marrëveshjeve" për të ndihmuar listat e shkëmbimeve të shpejta dhe gjithashtu fushata të decentralizuara financimi.

Si një komponent i ofertës, kapitalistët morën 1.7% të furnizimit të plotë të tokenit TLOS:

“Investitorët hynë në marrëveshje nëpërmjet një ndërlidhjeje me komunitetin kur tokenat $TLOS tregtoheshin me 0.90 dollarë dhe ranë dakord të paguanin një premium prej 0.10 dollarësh në çmimin e tregut.”

Kjo ofertë shkaktoi shitjen e plotë të 8 milionë simboleve TLOS, ku asnjë nga kapitalistët nuk i kalonte 2 milionë simbolet në mbajtje. Në të njëjtën kohë, Horn mendon se investimet e jashtme financiare me siguri do të ndihmojnë Telos të zgjerohet pa rrezikuar "të sakrifikuar mbështetjen simbolike ose qëndrueshmërinë e komunitetit".

Sipas biznesit, financimet mbahen në Ethereum Gnosis të sigurt të rrjetit të brendshëm, i cili sigurisht që do të ridrejtohet drejt reklamave me anë të Telos Foundations, avancimi me anë të Telos Core Developers dhe gjithashtu fondit të likuiditetit Telos.

Related: Rivali i Ethereum Near lëshon fondin e projektuesit prej 800 milion dollarë ndërsa konkurrentët e DeFi po ngrohen

Në një kuotë për të kapërcyer Ethereum në tregun e DeFi, komuniteti i zgjuar i marrëveshjeve Near Protocol mbrojti një financim prej 800 milionë dollarësh në fund të tetorit drejt rritjes së aftësive të financimit të decentralizuar të komunitetit.

Siç raportoi CryptoPumpNews, financimi i Near përbëhej nga një program dhurimi prej 350 milionë dollarësh, i cili nxit projektuesit të prodhojnë aplikacione në blockchain. Rreth 250 milionë dollarë në fakt janë ndarë për projektuesit ekzistues të komunitetit, ndërsa 100 milionë dollarë janë rezervuar për dhurime fillestare. 100 milionë dollarët e mbetur sigurisht që do të investohen në fushata lokale në të gjithë Azinë, Evropën dhe gjithashtu Shtetet e Bashkuara.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju