Duke e çuar përpara konceptin e lojërave NFT

NFT-të janë të dashurit krejt të rinj në globin e lojërave, duke e ndryshuar atë drejt e në një kozmos krejtësisht të ndryshëm.

Duke e çuar përpara konceptin e lojërave NFT

Ndërsa tregu i tokenave jo të këmbyeshëm (NFT) mbetet për t'u zgjeruar, biznese të shumta të lojërave po prodhojnë globe dixhitale brenda një metaversi ku të njëjtat NFT mund të shiten në një rrethanë krejt të re.

Ky koncept krejt i ri ka marrë në fakt globin e lojërave dixhitale nga tornado, dhe gjithashtu shpesh shfaqen detyra për të kontrolluar këtë koncept. Kjo tregon se ka një uri të konsiderueshme për industrinë metaverse dhe gjithashtu NFT.

Project Nebula, një video-lojë e madhe me shumë lojtarë në linjë fantastiko-shkencore (MMO), sjell stilin e metodës 4X drejtpërsëdrejti në lojërat e bllokimit. Galaxy i ri.

Tek Galaktika e Re

Projekti Nebula aktualisht ka kaluar fazën e para-shitjes dhe gjithashtu u lëshua në korrik 2021. Që pas kësaj, NFT-të e detyrës në fakt janë ofruar të gjitha me shpejtësi, dhe gjithashtu mijëra lojtarë po lidhen çdo ditë dhe gjithashtu po përballen me njëri-tjetrin në Galaxy të Ri për të zbuluar globe, toka, produkte dhe gjithashtu anije të reja NFT.

Projekti Nebula po lëshon me shpejtësi një flotë krejt të re të anijeve kozmike NFT (të Unionit Kolonial Terran) direkt në lojën video dhe gjithashtu fut në një epokë të re udhëtarësh. Gjysma e kësaj flote krejt të re sigurisht që do të ofrohet me një para-shitje më 30 nëntor 2021. Partneri sigurisht që do të mund të pretendohet brenda lojës video duke përfunduar gola të ndryshëm brenda lojës.

Edhe pse një pjesë e madhe e tokës aktualisht është mbuluar, Projekti Nebula është ende në fillimin e tij. Bashkimi më herët mund të jetë i dobishëm pasi norma e interesit mbetet për t'u zgjeruar.

Tregu NFT në lojë është një qendër energjike me një sasi tregtimi prej gati 2 milionë dollarësh brenda vetëm disa muajve duke iu përmbajtur prezantimit të lojërave video.

Një anije kozmike shpërblyese

Sistemi strehon disa elementë të kënaqshëm të lojës për të fituar. Në përmirësimin e gjetjes dhe deklarimit të tokave NFT në lojën video, lojtarët mund të bëjnë gjithashtu një bonus të madh Discovery kur gjejnë toka të kurseve Legjendare dhe gjithashtu më të rralla. Lojtarët mund t'i dërgojnë këto në një ankand publik dhe gjithashtu të marrin 25% të të ardhurave. Bonusi më i madh i Discovery që nga sot ka kaluar në fakt më shumë se 2,000 dollarë, me detyrën e prezantuar vetëm 3 muaj më parë.

Aktualisht ka një konkurrent të vazhdueshëm Zone-Control ku lojtarët po pretendojnë të pretendojnë sigurime NFT-të e tokës në zonat fillestare të Galaxy. Kjo sigurisht që do t'i lejojë ata të lëshojnë shpejt korniza të ndryshme të vetë-ndërtuara direkt në lojën video kur Zgjerimi Crafting prezanton shumë herët pasuesit vit.

Më shumë kuptime mbi detyrën këtu

Strategjitë pushtuese

Dy mekanikë makinash të lojërave video krejt të reja me siguri do të shfaqen në vitin 2021, së bashku me flotën krejt të re të anijeve kozmike NFT:

misionet: Këtë vit, lojtarët me siguri do të fillojnë qëllimet e përhapura në të gjithë Galaxy të Ri në Project Nebula.

Terran Faction, së bashku me flotën e tyre krejt të re të anijeve, sigurisht që do të prezantohet historia e tij, dhe gjithashtu disa lojtarë me siguri do të zbulojnë një anije kozmike të rëndësishme NFT si një përfitim për përfundim.

Ndërveprimi me gjëra të ndryshme të hartave sigurisht që do t'u ofrojë lojtarëve zgjedhjen për të filluar qëllime të tjera të ndryshme, me materialet harxhuese NFT, planet dhe gjithashtu edhe më shumë që u ofrohen atyre për ndihmën e tyre.

Harta e yjeve: Një teknik krejt i ri që u mundëson lojtarëve të transformojnë ekspeditat e tyre drejt e në të ardhura duke i transformuar hartat e tyre të zbuluara drejt e në një NFT që mund të shitet/tregtohet me lojtarë të tjerë të ndryshëm.

Krijimi NFT: Projekti Nebula sigurisht që do të prezantojë zgjerimin e krijimtarisë NFT shumë herët vitin e ardhshëm: mijëra NFT krejt të reja, një sistem i ndërlikuar krijimtarie, dhe gjithashtu një klimë ekonomike thelbësore në lojë e drejtuar nga lojtarët po hyjnë në lojën video që sigurisht do ta bëjë të mundur. për shumë mekanikë makinash krejt të reja dhe tërheqëse, së bashku me shumë më tepër mundësi për të luajtur për të fituar për të gjithë lojtarët.

E ardhmja

Pas rritjes së Crafting, grupi pas Project Nebula sigurisht që do të përqendrohet në përfundimin e rritjeve PvE (lojtar kundrejt atmosferës) dhe gjithashtu PvP (lojtar kundrejt lojtarit), duke sjellë problemet ndëryjore të detyrës në një shkallë krejt të re me lojtarë që zhvillojnë reparte dhe gjithashtu partneritetet duke mbrojtur burimet dhe gjithashtu rëndësinë.

“Rreth 25% e NFT-ve të planetit GEN-1 janë ende të pazbuluara, së bashku me to edhe planeti i fundit mitik i mbetur i GEN-1 (vetëm dy janë krijuar ndonjëherë). Duke u dalluar nga të qenit "vetëm një koleksion tjetër NFT, Project Nebula është një univers plot me mundësi të pasura dhe shpërblyese si për lojtarët ashtu edhe për koleksionistët", pohuan krijuesit.

Mësoni më shumë në lidhje me Projektin Nebula

Disclaimer. CryptoPumpNew s nuk mbështet asnjë lloj materiali ose artikulli në këtë faqe interneti. Ndërsa synojmë t'ju ofrojmë detaje shumë të rëndësishme që mund të marrim, vizitorët duhet të bëjnë studimin e tyre para se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin dhe gjithashtu të sjellin detyrim të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky shkrim nuk mund të mendohet. rreth si sugjerime për investime financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju