Problemet e zinxhirit të furnizimit dhe rritja e ATH-së së freskët të Web 3 të OriginTrail

Një përqendrim i decentralizuar në logjistikën e zinxhirit të furnizimit dhe tërheqja në rritje e aplikacioneve Web 3 e rikthejnë transferimin e TRAC në një nivel të ri të të gjitha kohërave.

(* 3 *)Problemet e zinxhirit të furnizimit dhe rritja e ATH-së së freskët të Web 3 të OriginTrail

Monitorimi i zinxhirit të furnizimit mbetet të jetë një nga pikat kryesore të theksit dhe shqetësimit për klimën ekonomike ndërkombëtare, veçanërisht me stokun ekzistues të dërgesave në porte të rëndësishme në të gjithë botën dhe uljen e ofertës së gjërave lehtësisht të disponueshme në raftet e dyqaneve.

Interesante, Origin Trail (TRAC), një metodë blockchain e përqendruar në menaxhimin e logjistikës dhe zinxhirit të furnizimit, në të vërtetë ka marrë kontroll gjatë dy muajve të mëparshëm dhe sot token TRAC e detyrës arriti një maksimum krejt të ri të të gjitha kohërave.

Të dhënat nga programi Cointelegraph Markets Pro dhe TradingView pasi arritën një ulje prej 0.278 dollarë më 29 gusht, kostoja e TRAC në fakt është rritur 306% në një dokument krejt të ri me 1.39 dollarë më 28 tetor, pasi sasia e tij e tregtimit 24-orëshe u rrit nga standardi prej 4.66 dollarë milionë deri në 11.55 milionë dollarë.

9ab4cdbce288637af35b419cd2ff2464 - Problemet e zinxhirit të furnizimit dhe rritja e Web 3 mbrapa ATH e freskët e OriginTrail - 9

Le të hedhim një vështrim se çfarë mund të fshihet pas rritjes ekzistuese të TRAC drejt niveleve të reja.

Grafikët e ekspertizës së decentralizuar

Më 1 tetor, Origin Trail u riemërua si "grafiku i parë i njohurive të decentralizuara në botë" i krijuar për të "organizuar asetet më të rëndësishme të njerëzimit, duke i bërë ato të zbulueshme, të verifikueshme dhe të vlefshme".

Sugjerimi që qëndron pas riemërimit është të ndihmojë në ndarjen shumë më të mirë të aftësisë së rrjetit për të marrë komunitetin ekzistues ekologjik të detajeve të mbështjellura të zgjeruara në të gjithë web2 dhe ta inkorporojë atë me ueb3 në zhvillim.

Të dhënat e kualifikuara për t'u mbajtur dhe gjurmuar në shtegun e Origjinës përbëhen nga detaje në lidhje me sendet fizike, përveç sendeve dhe zotërimeve elektronike dhe i bëjnë ato të dukshme dhe të provuara në rrjetin e decentralizuar të kualifikuar të web3.

Ai përbëhet nga artikuj fizikë si arti dhe gjërat ushqimore nga ferma në tryezë, përveç gjërave elektronike si simbolet e pandryshueshme (NFT), certifikatat, diplomat dhe zotërimet DeFi.

Detyra në fakt ka përfituar gjithashtu edhe nga bashkëpunimet e nivelit të lartë, që konsiston në përdorimin e zinxhirit bllokues Origin Trail për të pritur shërbimin SCAN Trusted Factory që u krijua midis Rrjetit të Auditimit të Pajtueshmërisë së Furnizuesit (SCAN) dhe BSI UK.

Related: Financimi me të vërtetë i decentralizuar sigurisht që do të kalojë zinxhirët e bllokuar

Çrregullimet e zinxhirit të furnizimit dhe rritja e Web3

Një faktor tjetër për rritjen aktuale është beteja e madhe që po bën zinxhiri i furnizimit ndërkombëtar me shpërndarjen, shkarkimin, monitorimin dhe ofrimin e artikujve për shitësit.

Që nga fillimi i pandemisë COVID-19, tregimet e mungesës së gjërave në fakt kanë kontrolluar titujt e informacionit dhe zinxhiri i furnizimit ndërkombëtar ka qenë në të vërtetë nën stres me zbrazëtitë në dërgesat që përfunduan si një incident i zakonshëm.

Aktualisht ka stoqe shumë-mujore të gjata në portet anembanë globit dhe një mungesë e çipave të silikonit ka vonuar në fakt rritjen e makinave, pajisjeve elektronike të klientëve dhe pajisjeve të tjera elektronike me përdorim të lartë.

Së bashku me TRAC, disa metoda Web3 kanë parë në fakt simbolet e tyre indigjene të zhvillojnë nivele të reja dokumentesh në ditët aktuale, të përbërë nga NEAR Protocol, Verasity dhe Harmony

Sipas informacioneve nga Cointelegraph Markets Pro, problemet e tregut për TRAC janë pajtuar në të vërtetë për një kohë të gjatë.

Rezultati VORTECS™, i veçantë për CryptoPumpNews, është një kontrast matematikor i problemeve historike dhe ekzistuese të tregut, që rrjedhin nga një përzierje faktorësh informacioni që përbëhen nga besimi i tregut, sasia e tregtimit, aktivitetet e kostos aktuale dhe detyrat në Twitter.

55acca3cf6c40669c86b2db06bea5831 - Problemet e zinxhirit të furnizimit dhe rritja e Web 3 mbrapa ATH e freskët e OriginTrail - 11

Siç shihet në grafikun e mësipërm, Rezultati VORTECS™ për TRAC filloi të zbulohej më 4 tetor dhe arriti një nivel maksimal prej 77 rreth 48 orë përpara se kostoja të rritej 180% gjatë 3 javëve në vijim.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju