Ndërtimi i teknologjisë së decentralizuar të indeksimit me fondet e reja 3.8 milion dollarë

Firma synon të krijojë një sistem pyetjesh informacioni të decentralizuar në përputhje me financimin e ri

Ndërtimi i teknologjisë së decentralizuar të indeksimit me fondet e reja 3.8 milion dollarë

Subsquid, një strukturë nyje kërkuese për zinxhirët bllokues të bazuar në Substrate, zbuloi të enjten se në fakt ka mbyllur një raund prej 3.8 milionë dollarësh të udhëhequr nga Hypersphere Ventures.

Firma pohoi se parashikon të përdorë këto burime të farës për krijimin e opsionit të parë të indeksimit të blockchain. Teknologjia e re e pyetjeve të informacionit, bazuar në deklaratën, sigurisht që do të përdorë një rrjet indeksuesish si dhe do t'i mundësojë çdo individi të regjistrohet si dhe të shtojë informacion për klientët e informacionit Subsquid.

Ndërsa foli për mbylljen efektive të farës, krijuesi teknologjik i Subsquid, Dmitry Zhelezov, përmendi se:

"Ne mezi presim të nxjerrim më shumë funksionalitete në javët e ardhshme, duke lejuar zhvilluesit e blockchain të përdorin teknologjinë e gjeneratës së ardhshme të Subsquid dhe t'i çojnë DApps në një nivel të ri shpejtësie dhe funksionaliteti."

Raundi fillestar u drejtua nga Hypersphere Ventures, me individë të rëndësishëm të përbërë nga Zeeprime, Grupi Illusionist, Zeitgeist, Chainflip, Astar Network, Dia Data, DFG, 0x Ventures, Faculty Group si dhe të tjerë.

Subsquid përgatitet të debutojë metodën e re të indeksimit të blockchain në shkurt 2022. Për ta bërë atë shumë më të besueshme si dhe të paralelizuar për klientët e informacionit blockchain, rrjeti me siguri do ta ndajë indeksimin nga procedura e aksesit në informacion.

Firma mendon se ky decentralizim si dhe qarkullimi i procedurës së indeksimit sigurisht që do ta bëjë atë më të shpejtë dhe shumë më të besueshëm për klientët e informacionit të blockchain. Duke komentuar avancimin e ri, themeluesi i Hypersphere Ventures, Jack Platts, pohoi se kompania është "e ngazëllyer që po mbështet Subsquid si një nga pjesët kryesore të infrastrukturës për ekosistemin parachain".

Indeksimi është një procedurë tepër jetike për blockchains. Të gjitha informacionet, blerjet si dhe marrëveshjet e mençura janë të indeksuara për t'i bërë ato të arritshme shpejt. Teknologjia ekzistuese e indeksimit të blockchain kryesisht përdor një version qendror, i cili zakonisht preket nga shumë shqetësime si siguria dhe siguria, privatësia personale si dhe shkallëzueshmëria.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju