Studimi: 58% e zhvilluesve të lojërave video po përdorin tashmë blockchain

Lojërat në të vërtetë janë paguar për të luajtur, blockchain dhe gjithashtu NFT-të janë më poshtë për ta ndryshuar këtë, informoi CEO i Stratis Chris Trew për CryptoPumpNews.

Studimi: 58% e zhvilluesve të lojërave video po përdorin tashmë blockchain

Një hulumtim krejt i ri nga Mbretëria e Bashkuar zbuloi se shumë punëtori lojërash kanë filluar tashmë të zbulojnë blockchain për titujt e tyre të ardhshëm.

I porositur nga sistemi blockchain Stratis dhe i kryer gjithashtu nga kompania mirëkuptuese Opinion, studimi i ri kërkimor vlerësoi 197 zhvillues të lojërave video në Shtetet e Bashkuara dhe gjithashtu në Mbretërinë e Bashkuar. Rezultatet zbuluan se 58% e zhvilluesve kanë filluar të përdorin teknologjinë moderne të blockchain, dhe gjithashtu gati pesëdhjetë përqind e pjesëmarrësve (47%) filluan të përfshijnë simbole të pandryshueshme (NFT).

Hulumtimi sugjeron vetëbesimin e zhvilluesve në blockchain dhe gjithashtu NFT, pasi dy të tretat e seminareve parashikojnë që blockchain të përhapet gjerësisht në sektorin e lojërave kompjuterike brenda 2 viteve në vijim. Ndërsa 72% e pjesëmarrësve po marrin në konsideratë përdorimin e blockchain dhe gjithashtu NFT-të në video lojërat e ardhshme, mbi gjysma (56%) e strategjisë për të përdorur teknologjinë krejt të re brenda 12 muajve.

Duke folur për CryptoPumpNews, CEO i Stratis Chris Trew diskutoi se blockchain, simbolet dhe gjithashtu NFT-të janë teknologji moderne thelbësore për globet e reja elektronike dhe gjithashtu përvojat e lojërave kompjuterike. "Ato u mundësojnë lojtarëve të zotërojnë një aksion në lojërat që luajnë, për shembull, duke blerë tokë brenda një loje metaverse si një NFT ose një makinë në një lojë garash," tha ai.

“Historikisht, lojërat kanë qenë të paguara për të luajtur, dhe vlera e përllogaritur vetëm për kompanitë dhe platformat. Blockchain dhe NFT-të e kthejnë këtë situatë në kokë”, përfshiu Trew.

444ef85cdb679020caa807d239bd8eac - Studim: 58% e zhvilluesve të lojërave video po përdorin tashmë blockchain - 7

3 avantazhet kryesore të blockchain për sektorin e lojërave video vlerësohen si lojëra më të avancuara (61%), duke ruajtur vlerën për lojtarët duke mbajtur para në lojë (55%) dhe gjithashtu duke kënaqur lojtarët me vlerë të botës reale (54%) , sipas hulumtimit.

Ndërsa zhvilluesit e lojërave indie u zhvendosën fillimisht në blockchain dhe gjithashtu në dhomën NFT, me rreth 20 prej tyre që bashkëpunojnë me Stratis blockchain, Trew mendon se zhvilluesit e rëndësishëm, të referuar gjithashtu si firma AAA, nuk do të mbeten shumë prapa. Emra të mëdhenj si Ubisoft dhe gjithashtu EA kanë zbuluar tashmë shkallën e tyre të interesit për teknologjinë moderne, dhe gjithashtu Epic Games ka ftuar në të vërtetë video lojërat blockchain në sistemin e saj.

Related: Ubisoft me siguri do të kërkojë të blejë dhe gjithashtu të zhvillojë lojëra video blockchain

Norma e interesit të zhvilluesve të lojërave në blockchain përqendrohet në paratë e decentralizuara ose Game Fi (57%), versionin play-për-fitim (46%), NFT-të që përdorin zotërimin e gjërave në lojë (44%) dhe gjithashtu paratë elektronike në lojë. (42%).

Zhvilluesit e lojërave sigurisht që do të marrin parasysh ndikimin e rrjetit të lojërave video lojëra për të fituar, ose lojtarët thjesht do të kalojnë në lojëra video që i shpërblejnë për kohën e tyre, komentoi Trew. “Lojtarët janë të pasionuar. T'u japësh atyre një shans për të pasur një aksion në lojë, për të qenë në gjendje të fitojnë para në metaverse ashtu si mundeni në botën reale është revolucionare."

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju