Stoush mbi kërcënimet ligjore të minatorit Greenridge ndaj aktivistëve për pretendime 'të rreme'

Greenidge ka hedhur poshtë pretendimet se po ndjek veprime ligjore tani ose "parandalon këdo që të ndajë pozicionin e tyre".

Stoush mbi kërcënimet ligjore të minatorit Greenridge ndaj aktivistëve për pretendime 'të rreme'

Greenidge Generation LLC, një firmë e minierave të Bitcoin (BTC) me bazë në Nju Jork, thuhet se ka kërcënuar me veprime ligjore mbi pretendimet e përsëritura "të dëshmuara të rreme" nga aktivistët vendas.

Greenidge minon BTC në termocentralin e tij me gaz pranë liqenit Seneca në Dresden dhe firma është bllokuar në një betejë të gjatë me aktivistët që pretendojnë se metodat e firmës janë të dëmshme për atmosferën rajonale.

Aktivistët Yvonne Taylor dhe gjithashtu Abi Buddington vunë në dukje se CEO i Greenidge Dale Irwin u dërgoi atyre letra "kërcënuese" në reagime ndaj reagimit të tyre publik kundër kompanisë. Letrat janë dhënë në fakt që janë shpërndarë hapur dhe gjithashtu i referohen kërkimit të "të gjitha mjeteve juridike të disponueshme" nëse aktivistët vazhdojnë të "mashtrojnë qëllimisht publikun duke gënjyer hapur për operacionet e kompanisë sonë".

Taylor është themeluesi i ekipit konservator Seneca Lake Guardian, i cili në fakt ka implikuar Greenidge për "shpërthimin e gazeve serrë dhe kthimin e miliona gallonave të ndotjes termike përsëri në liqenin Seneca çdo ditë". Buddington ka folur në të vërtetë kundër kompanisë në disa ngjarje, duke shqyrtuar konformitetin e saj rregullativ dhe gjithashtu ndikimet ekologjike.

Gjatë një takimi me Spectrum News 1's Capital Sonte më 27 tetor, Taylor u ekzaminua mbi natyrën e kërcënimeve ligjore, ajo pretendon se Greenidge në fakt kishte rrezikuar t'i padiste ata nëse ata me të vërtetë nuk ruanin "heshtje" më parë këtë muaj, dhe gjithashtu rekomandoi që letrat i përkiste një teknike frikësimi.

“Pavarësisht nga realiteti se kjo ka qenë në të vërtetë shumë destabilizuese, unë kam frikë për sigurinë time,” tha Taylor për Capital Tonight:

“Kam frikë për sigurinë dhe sigurinë e familjarëve të mi. Unë me të vërtetë ndjej se jam në anën e së drejtës dhe gjithashtu kam të drejtën e Amendamentit të Parë për lirinë e shprehjes.”

Greenidge iu përgjigj pretendimeve të Taylor, duke argumentuar se nuk po ndjek veprime ligjore ose "parandalon dikë që të ndajë pozicionin e tyre".

Në një deklaratë për Capital Tonight, firma deklaroi se dyshja duhet të pyetet se pse ata kanë bërë vazhdimisht pretendime "demonstruese të rreme" kundër Greenidge.

“Kritikët tanë të tërheqin vëmendjen ndaj deklaratave të tyre të përsëritura të rreme dhe mashtruese publike është një strategji interesante,” tha Greenidge. "Është gjithashtu paradoksale që ata që sot thonë se janë të shqetësuar në lidhje me paditë e mundshme janë individët identikë që paraqesin aktualisht një kërkesë kundër Greenidge dhe gjithashtu fshati Torrey The Seneca Lake Guardian dhe gjithashtu të tjerë gjithashtu parashtruan një kërkesë kundër Shtetit të Nju Jorkut. që kanë të bëjnë me Greenridge dhe gjithashtu të derdhur në gjykatë

Related: Shërbimet e Nju Jorkut i kërkojnë guv-it të refuzojë licencat për minierat e kriptove

Në të dyja letrat drejtuar aktivistëve, Greenidge hedh poshtë pretendimet e tyre duke ndarë informacionin e vet funksional dhe gjithashtu dokumentet e konformitetit ekologjik dhe rregullativ.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju