Rezerva e aplikacionit të pagesave Stablecoin i ndihmon individët të mbrojnë kursimet e tyre kundër inflacionit në Amerikën Latine

"Vizioni ynë afatgjatë është të krijojmë një monedhë që është më e fortë se çdo monedhë fiat që ekziston tani," pohoi mbikëqyrësi i zonës së rezervës Yens Michiels.

Rezerva e aplikacionit të pagesave Stablecoin i ndihmon individët të mbrojnë kursimet e tyre kundër inflacionit në Amerikën Latine

Një nën aplikacionin e pagesave të fuqizuar nga kriptovalutat e radarit, i cili ka marrë kontroll në të gjithë Amerikën Latine është Reserve. Sistemi funksionon si një mjet pa probleme për individët që të transformojnë paratë e lagjes së tyre, të cilat mund të kalojnë nëpër shkallë të larta inflacioni, në dollarin e Shteteve të Bashkuara përmes Rezervoni stablecoin (RSV). Rrjeti përfshin gjithashtu shenjën e të drejtave të rezervës (RSR), e cila përdoret për administrimin e procedurës.

Që nga fillimi i tij në Mars 2021, sistemi thotë se në të vërtetë ka parë 367,000 regjistrime të plota. Ndërkohë shumëllojshmëria e klientëve energjikë një herë në javë ka shkuar në fakt përtej 100,000, me shumë të vendosur në Argjentinë, Venezuelë, si dhe Kolumbi Në 30 ditët e mëparshme, aplikacioni ka arritur në të vërtetë afërsisht 547,000 blerje. Në përmirësim, mbi 8,000 organizata, kryesisht me bazë në Venezuelë, aktualisht miratojnë Rezervën si një teknikë pagese për artikujt, si dhe zgjidhjet.

Në një demonstrim në internet të aplikacionit Reserve për CryptoPumpNews, CEO i Reserve, Nevin Freeman mori para nga një llogari rrjedhëse në USD drejt e në një llogari rrjedhëse bolívares venezueliane me RSV që shërben si ndërmjetës. Blerja ishte pothuajse e menjëhershme, si dhe aplikacioni nuk faturon asnjë lloj tarife. Freeman deklaroi se klientët mund të investojnë menjëherë bolivaret, si për shembull në blerjet online, ose të rrëshqitin kartat e debitit/kreditit për të përdorur paratë në para. Megjithatë, kompanitë e likuiditetit, të cilat janë verifikuar nga Rezerva, faturojnë një spread në blerjen e parë në forex. Më poshtë është takimi i plotë midis CryptoPumpNews, Freeman, si dhe mbikëqyrësit të zonës së Rezervës, Yens Michiels.

Kointelegrafi: Me rritjen e tregut të blockchain, ka shumë opsione pagese kripto-në-kripto, si dhe kripto-në-fiat. Sipas jush, çfarë e bën të dallueshme procedurën e rezervës?

Nevin Freeman: Aplikacioni Reserve është një libër xhepi i stablecoin-it për ruajtjen e reve kompjuterike. Ne e mbajmë kripto-n në histori, si dhe klientët negociojnë për burimin tonë të të dhënave. Ne sigurisht do të ndryshojmë te klientët që negociojnë në zinxhir në të ardhmen, megjithatë si rezultat i tarifave [të larta] të gazit Ethereum, në këtë mënyrë i vetmi mjet që mund të ofrojmë këtë situatë përdorimi në vende si Venezuela në përgjigje të shqetësimit tuaj për atë që e bën atë të ndryshme, është aftësia për të bërë paradhënie si dhe për të marrë me të gjitha këto para të ndryshme. Këto 5 kryesore [opsionet në aplikacion] janë teknika të ndryshme të institucioneve financiare venezueliane për parapagim ose heqje; Pesos argjentinase, dollarë në Panama, PayPal, Zelle, Uphold, Pesos kolumbiane, tokenat tona [RSV] në zinxhir, si dhe shumë alternativa të tjera të ndryshme kriptosh që përdorin individët. Së fundmi kemi përfshirë edhe simbolet Axie Infinity, pasi shumë individë në Venezuelë luajnë Axie Infinity Kështu që është një mjet i thjeshtë për t'i marrë ato para drejt në dollarë.

CT: Si po ndihmon aplikacioni Reserve konsumatorët të mbrohen nga inflacioni në vendet e sipërpërmendura?

NF: Është një teknikë vërtet tipike për klientët e aplikacionit Reserve për të fituar para, si dhe për të transformuar paratë e tyre direkt në monedhën tonë të qëndrueshme për të siguruar që ata të mos kenë nevojë të shqetësohen me rënien e parave të tyre. Dhe pas kësaj, gjatë gjithë javës ose muajit, ata do të bëjnë rregullisht blerje të vogla menjëherë në paratë e lagjes për të negociuar me klimën ekonomike të lagjes. Dhe pas kësaj, në mënyrë të konsiderueshme, si rezultat i shumëllojshmërisë në rritje të shitësve, ne po shohim një numër në rritje të blerjeve ku individët nuk kanë nevojë të transformohen përsëri; ata thjesht mund të paguajnë drejtpërdrejt në monedha të qëndrueshme në dollarë amerikanë.

Pra, nuk është me të vërtetë një operacion i trurit. Parimi është vërtet themelor. Është thjesht, si, të kurseni në dollarë si dhe të jetoni jetën tuaj me para, gjë që është diçka që shumë individë synojnë ta bëjnë, megjithatë rregullimi pikërisht këtu po e bën atë [detyrë] në mënyrë të konsiderueshme më pak të komplikuar për t'u bërë si dhe ekstra të arritshme. .

Më lejoni të përfshij një faktor tjetër intrigues pikërisht këtu: në Venezuelë, për shembull, një pjesë e madhe e blerjeve ndodhin përmes Zelle, e cila i ngjan mjeteve financiare të SHBA-së për të dërguar para të gatshme në mes të llogarisë së kursimeve në SHBA. 1% në Venezuelë kanë të gjithë llogari kursimesh amerikane, si dhe të gjithë kanë një pjesë të madhe të parave të tyre në llogarinë e tyre të kursimeve amerikane. Pra, ka një numër të madh blerjesh që bëhen prapa dhe përpara me Zelle. Kështu që çdo person në Venezuelë me siguri do të donte të kishte një llogari Zelle. Çështja është se ju nuk mund të merrni një llogari Zelle nëse nuk fluturoni për në SHBA, si dhe nuk krijoni një llogari fjalë për fjalë në Shtetet e Bashkuara dhe një pjesë e madhe e Venezuelianëve nuk e kanë mundësinë ta bëjnë këtë. Pra, mënyra në të cilën një pjesë e madhe e klientëve tanë e konsiderojnë zgjidhjen i ngjan, oh, është si një llogari Zelle, megjithatë çdokush mund të hapë një të tillë, për të siguruar që kjo është përbërësi i hijeshisë.

CT: Më parë, ne kemi qenë kryesisht duke shkuar mbi RSV si dhe paratë e fiat-it. Por çfarë në lidhje me tokenin RSR? Çfarë synoni avancimin tuaj për këtë?

NF: Funksioni kryesor i simbolit të të drejtave të rezervës është administrimi. Shporta që mbështet çdo lloj tokeni R, që është emri ynë për monedhat e qëndrueshme të rezervës, sigurisht që do të duhet të avancojë gradualisht. Dhe keni nevojë për një teknikë vërtet të sigurt dhe të sigurt, si dhe të qëndrueshme për t'u kujdesur për atë zhvillim në një mënyrë të decentralizuar në afat të gjatë. Pra, RSR ka një funksion thelbësor për të luajtur në administrim. Funksioni tjetër i ndryshëm kryesor që luan RSR është përdorimi i policës së sigurimit. për disa monedha të qëndrueshme rezervë. Pajisja bazë, ekonomia e biznesit, si dhe objektivi, se si të gjitha punët në fakt kanë mbetur të njëjta, por pajisja e saktë se si RSR e furnizon këtë politikë sigurimi është zhvilluar në të vërtetë pak në variacionin e procedurës që ne. janë afër prezantimit.

Mënyra në të cilën funksionon e gjithë kjo është, si pronar i RSR-së, ju mund të zgjidhni çdo lloj stabilcoin të rezervës, ose përzierjen e tyre, për të vënë bast mbi simbolet tuaja RSR. Dhe kur deklaroj rrezikun, sugjeroj absolutisht rrezikun; ju në fakt po i vendosni në rrezik. Sepse ajo që po bëni është, po pretendoni, në rregull, unë jam gati të ofroj fondet e mia si një ndalesë në rast se çdo lloj pronësie sigurie që mbështet këtë stablecoin të Rezervës dështon si dhe bie. Dhe në këmbim të vendosjes së financimit tim si dhe rrezikimit të tij, sigurisht që do të marr një pjesë të fitimeve ose kthimin që po krijon stablecoin.

Është absolutisht një teknikë e decentralizuar e policës së sigurimit, ku metoda të shumta blockchain kërkojnë që pronarët e tokenit të zgjedhin si dhe të zgjedhin se si synojnë të paguajnë; nuk funksionon vetëm kështu në këtë situatë. Në fakt ka pajisje në zinxhir, ku në rast se ka zhvlerësim, si dhe ndërrohen simbole me simbole të tjera të ndryshme, simbolet e të drejtave të rezervës që janë vënë në fakt bast merren menjëherë si dhe tregtohen për të kompensuar atë vlerë. . Pra, është absolutisht një variant ekstra i decentralizuar i politikës së sigurimit blockchain.

CT: Dëshironi të konsistoni në një deklaratë vizioni ose qëllimi në lidhje me të ardhmen e procedurës së rezervës?

Yens Michiels: Ajo që ne bëjmë aktualisht është ofrimi i një opsioni për zhvlerësim përmes një stablecoin të dollarit amerikan. Megjithatë, në afat të gjatë, ne besojmë se dollari amerikan mund të heqë më tej një komponent të vlerës së tij. Sepse kur kontrolloni sfondin e parasë, sa herë që një sferë e rëndësishme problemon një para, si dhe hedh pushtetin, ose e konsideron atë fuqi në sferën vijuese, ajo para hedh një pjesë të madhe të vlerës së saj. Pra, tani, unë besoj se ne kemi shërbimin për këto kombe, si Venezuela si dhe Argjentina, pasi ne kemi atë stablecoin solid të dollarit amerikan për të ofruar një tërheqje nga zhvlerësimi prej tyre. Por pas kësaj ju mund të besoni gjithashtu në të ardhmen, çfarë do të ndodhë me siguri, nëse paratë në të cilat ne po llogarisim, dollari amerikan, e humbin vlerën e tyre. Dhe pas kësaj, askush nuk ka para për të tërhequr.

Pra, vizioni afatgjatë është të prodhohet një para që është më e fuqishme se çdo lloj parash fiat që ekziston aktualisht. Në vizionin tonë, ato para janë qartësisht një kriptomonedhë, e cila me siguri do të mbështetet nga më shumë se 50 zotërime në zinxhir, që ndryshojnë nga paratë elektronike, ndoshta edhe paratë fiat në fillim, si dhe asete të tilla si ari, ndoshta edhe aksione. Pra, sigurisht që do të jetë një shportë tepër e madhe. Së fundi, koncepti është se vlera e asaj shporte sigurisht që do të përputhet me PBB-në mbarëbotërore [Produkti i Brendshëm Bruto] Nëse shikoni PBB-në mbarëbotërore, sigurisht që do të gjeni se është vërtet e sigurt; Gjithashtu gjatë gjithë situatës monetare të vitit 2008, ajo u ul me 2%. Nëse mund të prodhoni një para aq të sigurt sa PBB-ja mbarëbotërore, ajo sigurisht që do të kapërcejë çdo lloj parash fiat që ekziston aktualisht. Ne kemi filluar të përqendrohemi në atë aktualisht në veprime të vogla, por është e qartë se ka shumë gjasa që të duhen disa vjet [për t'u realizuar].

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju