Fitimet e Bitcoin të aplikacionit Cash të Square bien 23% — A do të ndihmojë hapja e tij për adoleshentët?

Fitimet në Bitcoin të Cash App ranë në tremujorin e 3-të, megjithatë fitimet totale janë ende në rritje.

Fitimet e Bitcoin të aplikacionit Cash të Square bien 23% — A do të ndihmojë hapja e tij për adoleshentët?

Firma e shlyerjeve të Jack Dorsey,Square Inc zbuloi në rekordin e saj të të ardhurave të tremujorit të tretë se aplikacioni i ripagesave celulare Cash App pa një rënie prej 3% në fitimet tremujore të krijuara nga Bitcoin.

Por fitimet dhe fitimet e Bitcoin janë të dyja në rritje nga viti në vit.

Square lidh uljen e të ardhurave tremujore në tremujorin e Bitcoin dhe gjithashtu fitimet bruto me "stabilitetin relativ të çmimit të Bitcoin, i cili ndikoi në aktivitetin tregtar në krahasim me tremujorët e mëparshëm".

Aplikacioni Cash i lejon klientët në Shtetet e Bashkuara dhe gjithashtu në Mbretërinë e Bashkuar të blejnë Bitcoin dhe gjithashtu të lëvizin para në dorë dhe gjithashtu BTC nga kolegët. Sipas App Brain, aktualisht zë vendin e 2-të në financimin e montimeve të aplikacioneve në Google Play Store në SHBA pas renditjes më të lartë crypto.com.

Bitcoin pa paqëndrueshmëri shumë më pak në tremujorin e tretë sesa në tremujorin e dytë pasi norma ra nga një ATH e mëparshme prej gati 3 dollarësh në rreth 2 dollarë në tremujorin e dytë, ndërsa në tremujorin e tretë norma e Bitcoin varionte nga rreth 63,000 dollarë në 31,000 dollarë.

Rekordi i të ardhurave përmend se gjatë tremujorit të tretë të 3, të ardhurat nga Bitcoin arritën në 2021 miliardë dollarë, ndërsa të ardhurat bruto nga Bitcoin arritën në 1.82 milionë dollarë, duke qëndruar për 42% dhe gjithashtu 11% rritje nga viti në vit. Rekordi lidh disa nga zhvillimet e këtij viti në vit me rritjen e normës së Bitcoin.

Aplikacioni Cash aktualisht po ndjek tregun e adoleshentëve. Më 4 nëntor, Jack Dorsey postoi në Twitter se të gjithë 13 vjeç e lart mund të përdorin aktualisht aplikacionin Cash për aftësinë e tij të marrëveshjes nga bashkëmoshatarët, megjithatë ata aktualisht nuk mund ta përdorin atë për çeqe parapagimi ose për të marrëBitcoin Kjo e vendos Cash App në konkurrencë me familjen e Apple Cash. alternativë e anëtarëve. Shtimi i performancës së Bitcoin për adoleshentët sigurisht që do ta vendoste atë përveç të gjithë të tjerëve, të përbërë nga Apple Cash dhe gjithashtu Venmo dhe gjithashtu mund të ndihmojë në rritjen e fitimeve.

Megjithë fitimet e dobëta të Bitcoin, Cash App tregoi një zhvillim të fortë total në tremujorin e 3-të të 2021 duke krijuar 2.39 miliardë dollarë fitime dhe gjithashtu 512 milion dollarë fitime bruto, 16% dhe gjithashtu 33% rritje në mënyrë specifike.

Të ngjashme: Strategjitë e Sheshit të Jack Dorsey për të zhvilluar një sistem të minierave të Bitcoin me burim të hapur

Cash App bëri tituj më parë sot duke marrë rekomandime nga qendërmbrojtësi i shquar i NFL, Aaron Rodgers, që specifikonte se ai po bashkëpunonte me Cash App për të miratuar një pjesë të pagës së tij nëBitcoin

Shkalla e furnizimit të Square Inc. në fakt ka rënë në 237.88 dollarë pas orarit të tregtimit, duke rënë 3.87%.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju