Blockchain kryesor i Koresë së Jugut përballet me konkurrencë më të madhe në tregun NFT

Sistemi i bllokut të Koresë së Jugut Klaytn mund të shohë zvogëlimin e rëndësisë së tij rezidenciale nëse nuk mund të barazohet me rivalë të tillë si Polygon

Blockchain kryesor i Koresë së Jugut përballet me konkurrencë më të madhe në tregun NFT

Dhoma e tokenit të pandryshueshëm (NFT) të Koresë së Jugut në fakt është zgjeruar shpejt gjatë gjithë vitit 2021, e udhëhequr nga zhvillimi i zgjidhjeve të kriptove dhe gjithashtu NFT të përdorura nga Kakao, megjithatë rivalët po hyjnë në betejën mbretërore.

Tregu NFT në Korenë e Jugut mund të jetë në një kurs për shumë më tepër zhvillim, duke iu përmbajtur gjykimit të qeverisë federale të 5 nëntorit se blerjet NFT me siguri nuk do të mbështesin detyrimet tatimore.

Klaytn, blockchain i krijuar nga start-up-et e teknologjisë koreane Kakao dhe gjithashtu GroundX, është i pari i dukshëm për koreanët që kërkojnë një rrjet për të trajtuar NFT-të.

Rëndësia e tregut të Klaytn në Kore është e pashembullt pasi Kakao Talk, koleksioni i artikujve kryesorë të Kakao-s, ka më shumë se 52 milionë individë energjikë dhe gjithashtu përfshin buxhetin e kriptos Klaytn-it Klip direkt në aplikacionin e tij celular.

Sangdi, CEO nga Spoon, një sistem prodhuesi NFT me bazë në Korenë e Jugut, informoi CryptoPumpNews se, "Nëse KakaoTalk i shtyn ata, njerëzit e zakonshëm që nuk kanë hasur kriptoma do të familjarizohen me to dhe [ata do të] pranojnë NFT-të si kulturë".

Për më tepër, Klaytn është vetëm një nga vetëm 3 blockchains të mbështetur nga tregu OpenSea NFT. Zgjidhja e vetë Kakao-s për prodhimin e Krafterspace NFT ka publikuar në fakt mbi 37,000 oferta NFT për shitje në OpenSea, dhe gjithashtu praktikisht 7,000 prej tyre aktualisht janë blerë.

Prodhuesit koreanë NFT e dinë se sistemi në Klaytn në fakt është bërë me porosi për agjencitë koreane të grumbullimit, tregu i tij i synuar Sangdi përfshiu se "ne synojmë fillimisht tregun korean, pastaj tregun global. Unë mendoj se aktualisht Klaytn do të na ndihmojë të përqendrohemi në Kore.”

Ndërsa agjencitë e grumbullimit të NFT të Koresë së Jugut bëhen më shumë të njohura me modat ndërkombëtare të NFT-së, zgjedhje të tilla si rrjeti i shkallëzimit të shtresës 2 të Ethereum Polygon ofrojnë një rrezik të mundshëm për rëndësinë e Klaytn.

Polygon është i dyti nga 3 rrjetet e mbështetur nga OpenSea, duke e bërë atë një sistem mjaft të njohur për agjencitë koreane të grumbullimit të NFT. Ai gjithashtu mbështet një treg të qëndrueshëm NFT, të cilin disa punë koreane e gjejnë më mirë për dizajnin e tyre të shërbimit ndërkombëtar.

Jisoon Lim, CEO i 3PM, një sistem kurimi NFT me qendër në muzikë dhe gjithashtu sistem postimi, lëshoi ​​sistemin në Polygon dhe jo në Klaytn Pavarësisht se ishte i vendosur në Kore, Lim përshkroi për CryptoPumpNews se Polygon ishte opsioni më i mirë për këtë punë.

Fanatiku korean i NFT-së Karl Hyun gjithashtu mendon se Polygon përshtatet shumë më mirë për tregun NFT sesa Klaytn Megjithëse koleksionet e tij të preferuara nuk janë të bazuara në Korenë e Jugut, ai me të vërtetë mendon se opsionet e shtresës 2 të bazuara në Ethereum janë më të mirat për të ndihmuar në rritjen e shtrirjes ndërkombëtare të NFT-ve. .

Duke folur për CryptoPumpNews, ai deklaroi, "Poligoni si një shtresë dy funksionon më mirë duke u integruar me Ethereum, por a nuk është Klaytn më afër një zinxhiri anësor të pavarur?" para se të përfshini, "Meqenëse Polygon bazohet në Ethereum, mënyra më e mirë për të rritur shkallëzimin e NFT-ve duke minimizuar centralizimin është të shkoni në Polygon."

Related: Koreja e Jugut mirëpret proto-metaversin

Pjesëmarrja e Kakao në dhomën e blockchain zgjat gjithashtu drejt investimit në VC dhe gjithashtu ka një bashkëpunim të qëndrueshëm me Dunamu, pronar i shkëmbimit Korean Upbit.

Dunamu po përgatitet të prezantojë një sistem NFT me HYBE, firma argëtuese që qëndron pas ekipit të preferuar Kpop BTS. Kakao po synon gjithashtu një treg NFT dhe gjithashtu metaverse të quajtur Kakao Games.

Siç qëndron, pozita e Kakaos mund të mbahet prapa nga iniciativat e tij të ngadalta të shkallëzimit ndërkombëtar. Megjithatë, Sangdi deklaroi se çështjet në lidhje me globalizimin janë një pengesë momentale, duke përfshirë se firma dëshiron të bëhet një emër i markës mbarëbotërore.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju