Ligjvënësit e Koresë së Jugut kundërshtojnë rregullin e diskutueshëm të "njoh-dërguesit".

Nëse miratohet, nevojat ekstra të rrepta të mbulimit do të lidhen me blerjet e banesave si dhe me blerjet në mbarë botën, të cilat disa shtete sigurisht që do të dëmtonin zhvillimin e sektorit.

Ligjvënësit e Koresë së Jugut kundërshtojnë rregullin e diskutueshëm të "njoh-dërguesit".

Lagjja e kriptove të Koresë së Jugut mund të përballet shpejt me nevojat e rrepta të mbulimit për të gjitha blerjet e kriptomonedhave, me Asamblenë Kombëtare të vendit aktualisht duke vënë në pikëpyetje nëse duhet të zbatohen rregulloret e "njoh-dërguesit" (KTS).

Argumentet kundër rregullit të rekomanduar të KTS-së u dëgjuan përpara Komitetit të Çështjeve Politike të legjislaturës së Koresë së Jugut më 16 nëntor, me ligjvënësit si dhe profesionistët e sektorit që kundërshtuan rregulloren e rekomanduar.

Nëse përfshihet drejt në legjislacion, rregulli i KTS sigurisht që do të specifikonte që kompanitë që marrin çdo lloj posedimi të kriptove duhet të konfirmojnë, si dhe të raportojnë emrin e kompanisë si dhe vendin e tyre.

Choi Hwa duhet të raportohet situata e blerjeve nga biznesi në biznes, pozita e ligjshme e kompanisë si dhe numri i punëtorëve. Shërbimi i Mbikëqyrjes Financiare të "shumë të kufizuar" (FSS) këshilloi që sektori rajonal i blockchain mund të përfundojë duke qenë Avokati Yoon Jong duhet të kalojë propozimin.

Pak më vonë u përmend se meqenëse kriptomonedha përfundon duke qenë më e preferuar dhe e përqafuar zakonisht, sigurisht që do të jetë më e vështirë të mendosh se dërguesi me siguri do të japë informacionin thelbësor për të përcaktuar veten e tij. Rregulli KTS Korea sigurisht që do të mandatonte gjithashtu kripto-n dërgues nga përtej Komisionit të Shërbimeve Financiare për t'u regjistruar me Këto (FSC), autoriteti rregullator monetar i vendit.

Rregulloret e rregullave mund të stimulojnë një mbyllje të parë të të gjitha blerjeve të kriptove në vend derisa ngjarjet e duhura të hyjnë në përputhje, megjithëse ka të ngjarë të paraqitet një moratorium së bashku me rregulloren. Kim Byung u rekomandua të përdorte një koleksion shpenzimesh nga Partia Demokratike. pjesa më e madhe Yoon Chang si dhe People- hyeon i Partisë së Pushtetit në tetor

Seanca dëgjimore e 28. Asamblesë Kombëtare në ligjvënësit e Koresë sot përputhet me një shtrirje të gjatë bisedash qeverisëse që shqetësojnë kriptomonedhën për

Të lidhura këtë vit. Koreja e Jugut: Fondi i planit të pensionit Bitcoin për të blerë Raportin

Debati ETF: Janar ka të bëjë me atë nëse një detyrim tatimor mbi të ardhurat nga kriptovalutat do të vendoset me siguri siç është përgatitur nga Koreja e Jugut 2022 për disa ligjvënës qytetarë. Ministri i Financave Hong Nam ka rekomanduar në fakt mbajtjen e detyrimit tatimor, ndërkohë që ka hasur në rezistencë të fortë nga

– ki.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju