Koreja e Jugut përqafon proto-Metaverse

Koreja e Jugut sigurisht që do të zhytet në Metaverse më herët se më vonë, pasi sektorët si dhe shërbimet civile fillojnë të paraqesin karaktere dixhitale si dhe aplikacione në të gjithë vendin.

Koreja e Jugut përqafon proto-Metaverse

Individët e Koresë së Jugut, si dhe një shumëllojshmëri në rritje e firmave të rëndësishme në vend, në fakt kanë filluar të mirëpresin, si dhe të përfshijnë Metaverse në jetën e tyre të përditshme me mjete krejt të reja dhe të paparashikuara.

Dy dyqane të rëndësishme në vend kanë prezantuar së fundmi Metaverse si dhe komponentë të AI për blerësit për të përmirësuar përvojën e tyre të blerjes.

GS Shop prezantoi blerjen e shtëpive me anë të Metaverse më 16 nëntor duke zbuluar funksionet e brendshme të një qendre prodhuese ushqimore. Ai synonte të siguronte konsumatorët për cilësinë e lartë të qendrës si dhe ushqimin që ishte në shitje.

GS Shop transformoi skanimet e qendrës fizike drejt e në përshkrime 3D. Kjo do të thotë, konsumatorët që kishin mjete të përmirësuara të faktit (AR), të krahasueshme me mbulesat haptike të veshjeve të dorës së Meta të parashikuara sot, mund të eksplorojnë qendrën në globin dixhital për të parë problemet në të cilat po krijohej ushqimi i tyre.

Jason Ye, themeluesi i përshpejtuesit të mjedisit me shumë zinxhirë DeSpread, ka zbuluar në fakt një rritje të firmave që regjistrohen me Metaverse në Kore "Duket sikur çdo kompani po zhytet në Metaverse dhe Luaj për të Fituar këto ditë," informoi ai CryptoPumpNews.

“Koreja ka shumë IP të mëdha. Nëse mund t'i kombinoni ato IP me përmbajtje të shkëlqyer rreth tyre, mund të ndërtoni një model të shkëlqyeshëm biznesi. Përmbajtja tërheqëse është baza për të hyrë në Metaverse.”

Karakteret metaverse si dhe AI ​​(sistemi ekspert) po shfaqen në një sërë sektorësh që përbëhen nga blerjet me pakicë, financimi, si dhe shërbimet civile.

Lotte Home Shopping, e cila mbuloi 14 miliardë dollarë në shitje në 2020, prezantoi Lucy, një dizajn dixhital për të ndihmuar në reklamimin e artikujve të emrit të markës. Lotte sigurisht që do të përdorë Lucy në përmbajtjen e ardhshme të videoklipit në ueb, si dhe në faqet e mediave sociale duke pasur parasysh që personazhi ka llogarinë e tij në Instagram. Është gjithashtu shumë e mundshme që Lotte me siguri do të inkorporojë Lucy në dyqanin e saj dixhital të bazuar në Metaverse.

Zbatimi i faktit dixhital ka përfshirë në fakt edhe tregun publik. Qeveria federale e qytetit të Seulit zbuloi më 6 nëntor se synonte të ndërtonte sistemin e saj Metaverse deri në vitin 2023, ku qytetarët mund të paraqesin aplikime civile.

Related: "Ne po ndërtojmë për metaverset," thotë zëvendësi i Meta Nick Clegg

I quajtur paraprakisht 'Metaverse 120 Center' sigurisht që do të merret me kontrolle dixhitale që nuk kanë nevojë për ekzistencën fizike të vizitorit të faqes.

Më 10 nëntor, ushtria koreane zbuloi se me siguri do të hapë aplikimet e Metaverse në programet e trajnimit të ushtarëve deri në vitet 2030.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju