Shitjet dytësore të Solana NFT arrijnë në gjysmë miliardë në tre muaj

CryptoSlam e rendit Solana si bllokun e katërt më të mirë NFT pas Ethereum, Ronin dhe gjithashtu Wax në lidhje me sasinë e shitjeve 24-orëshe.

Shitjet dytësore të Solana NFT arrijnë në gjysmë miliardë në tre muaj

Sasia dytësore e shitjeve për simbolet e pandryshueshme (NFT) të bazuara në Solana (SOL) në fakt ka arritur në afro 500 milionë dollarë duke pasur parasysh se fillimi i gushtit

Sipas informacionit nga CryptoSlam, shitjet dytësore të Solana NFT-ve kanë prodhuar në fakt një shumë totale prej rreth 497.7 milionë dollarë nga rreth 348,000 marrëveshje që nga 2 nëntori, me shitjen e zakonshme për NFT që arrin në 1,500 dollarë.

Informacioni zbulon se Solana pa një muaj dokumenti për sasinë dytësore të shitjeve NFT gjatë gjithë shtatorit me një shumë totale prej 189.4 milionë dollarë. Ndërsa Solana shihet nga disa si një "vrasës ETH", blockchain Ethereum vazhdon të jetë një nga më të spikaturit me njohësit e NFT dhe gjithashtu shitjet dytësore në Ethereum mbuluan 2.2 miliardë dollarë po atë muaj.

03a6e7bfb80bcdf2b84dec575863d621 - Shitjet dytësore të Solana NFT arrijnë gjysmë miliardi në tre muaj - 9

Eksperti i studimit të Messari, Mason Nystrom, theksoi informacionin me anë të Twitter më 3 nëntor, dhe gjithashtu mbajti parasysh se ndërsa Ethereum (ETH) ende "e zvogëlon Solanën në totalin e shitjeve dytësore NFT", rrjeti i ri është zhvilluar në të vërtetë me shpejtësi si një nga më të mirët. Blockchains NFT në zonën e disa muajve

Pozicionet e CryptoSlam të Blockchains më të mirë NFT e shohin Solanën aktualisht në vendin e 4-të në lidhje me sasinë dytësore 24-orëshe me 1.9 milionë dollarë. Në krye të paketës janë Ethereum (37.7 milion dollarë), Ronin (23.5 milion dollarë) dhe gjithashtu Wax (4.5 milion dollarë).

Detyra kryesore NFT e Solanës është Akademia e Majmunëve të Degjeneruar, e cila në fakt ka prodhuar shitje dytësore me vlerë 105.9 milionë dollarë, duke pasur parasysh se lançimi i saj në mes të gushtit, NFT-të e majmunëve të degjeneruar ilustrojnë personazhet e gorillave të animuara kompjuterike me karakteristika të dallueshme, dhe gjithashtu detyra ka pasur në fakt 454,000 dollarë. vlerë të mirë të shitjeve dytësore gjatë 24 orëve të mëparshme.

ccdfb835425f3d2906a99803425a96cd - Shitjet dytësore të Solana NFT arrijnë gjysmë miliardi në tre muaj - 11

Related: Përtej zhurmës së NFT: Krijimi i versioneve afatgjatë të kompanisë për muzikantët

Sipas informacionit nga CoinGecko, norma e SOL në të vërtetë ka fituar 30.3% gjatë 30 ditëve të mëparshme për të pushuar në rreth 225 dollarë në kohën e kompozimit. Kjo pompë aktuale ka parë në të vërtetë SOL etiketën e një niveli të ri të lartë të të gjitha kohërave prej 229.76 dollarë më herët sot. Kapaciteti i tregut të Solana është aktualisht rreth 68.1 miliardë dollarë, duke e bërë atë pronën elektronike të renditur të pestë për sa i përket kapitalizimit të plotë, dhe gjithashtu përpara "ETH vrasësve" të tjerë Cardano (ADA) që ka një kapital tregu prej 63.1 miliardë dollarësh.

Cointelegraph Markets Pro ka një objektiv të tarifës prej 250 dollarë për SOL deri në fund të vitit, duke vënë në dukje informacionin në zinxhir nga fusha DeFi dhe gjithashtu tregun e nënprodukteve si shenja vendimtare për parashikimin.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju